...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Grand11111Dzięki za info , jakie badania polecacie zrobić przed cyklem ? Może też sprawdzić DHT?
Nie chcę cię zmartwić ale sam testosteron już wywala w kosmos dht wiem bo jak zaczynałem i byłem rok na propie to już samo to mi wywaliło dht 11 norma.
Oczywiście 27 lat i już zaczepem łysieć XD
1
...
Napisał(a)
Zbadałeś nie ten hormon ale nawet to i tak masz dwa wyjścia jak ci pisali zbijać na cyklu finasyerydem i brać na klatę sajdy albo kupić maszynkę i olać łysienie
1
...
Napisał(a)
Ja na nie dużych dawkach testa miałem DHT jakoś z 1200 przy normie 900 a jak leciałem dosłownie mikordawki winstrolu 10mg ed to przy normie 900 DHT miałem 17000
ale do wypadania to jeszcze kwestia wrażliwości na DHT, sam poziom mówi niewiele. A wyniki jakieś cienkie masz. Testosteron uwalony, trójglicerydy z kolei wysoko i te tarczycowe wywalone ale na tarczycy to ja się nie znam.

1
...
Napisał(a)
Zapomniałem dodać że tydzień temu skończyłem cykl na heliosie DNA Laboratory 2ml dzienie , czy to może mieć jakiś wpływ na słabsze wyniki ?
...
Napisał(a)
Najrozsądniej to test nieduże dawki + deka( nandrolon) i to tyle.
Z orali tura, skromne dawki mety i oxy też nie powinny powodować problemu.
Pochodne lub dht które mocno jadą po włosach z predyspozycja to wino, duże dawki mastera, ubite estro, duże dawki primy.
Tak naprawdę nie każdy środek dht jedzie po włosach... U mnie na winie mocno lecą i dosłownie uszkadza mi cebulki i po włosach a np sdrol, mdrol i klony, Antek - gdzie to też dht to nic się nie dzieje.
Kwestia indywidualna, ale jak masz predyspozycje to w sumie każdym saa przyspieszysz proces niestety....
Finasterydy- działają tylko przy teściu bo blokują jego konwersję w dht a w środkach saa dht to już nie działa bo to jest gotowe dht i nie ma finasteryd co blokować. Tak w uproszczeniu.
Z orali tura, skromne dawki mety i oxy też nie powinny powodować problemu.
Pochodne lub dht które mocno jadą po włosach z predyspozycja to wino, duże dawki mastera, ubite estro, duże dawki primy.
Tak naprawdę nie każdy środek dht jedzie po włosach... U mnie na winie mocno lecą i dosłownie uszkadza mi cebulki i po włosach a np sdrol, mdrol i klony, Antek - gdzie to też dht to nic się nie dzieje.
Kwestia indywidualna, ale jak masz predyspozycje to w sumie każdym saa przyspieszysz proces niestety....
Finasterydy- działają tylko przy teściu bo blokują jego konwersję w dht a w środkach saa dht to już nie działa bo to jest gotowe dht i nie ma finasteryd co blokować. Tak w uproszczeniu.
2
...
Napisał(a)
Dzięki wiele za pomoc, a możesz mi napisać jeszcze jakie Twoim zdaniem są to skromne dawki ?
...
Napisał(a)
Od siebie moge zaproponować wcierke z finasterydem która działa miejscowo
1
Michass90
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Przygotowanie do odbloku, pomoc, fakty i mity
Następny temat