Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Łysienie dobór środków

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1064

Formularz - Proszę o pomoc

Waga

Wzrost

Obwód ramienia

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

Staż na siłowni

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Opisz swój plan treningowy

Cel cyklu

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 84 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2897
Wyniki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51927 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Grand11111
Dzięki za info , jakie badania polecacie zrobić przed cyklem ? Może też sprawdzić DHT?

Nie chcę cię zmartwić ale sam testosteron już wywala w kosmos dht wiem bo jak zaczynałem i byłem rok na propie to już samo to mi wywaliło dht 11 norma.
Oczywiście 27 lat i już zaczepem łysieć XD
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51927 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Zbadałeś nie ten hormon ale nawet to i tak masz dwa wyjścia jak ci pisali zbijać na cyklu finasyerydem i brać na klatę sajdy albo kupić maszynkę i olać łysienie
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 364 Napisanych postów 1018 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 26927
Ja na nie dużych dawkach testa miałem DHT jakoś z 1200 przy normie 900 a jak leciałem dosłownie mikordawki winstrolu 10mg ed to przy normie 900 DHT miałem 17000 ale do wypadania to jeszcze kwestia wrażliwości na DHT, sam poziom mówi niewiele. A wyniki jakieś cienkie masz. Testosteron uwalony, trójglicerydy z kolei wysoko i te tarczycowe wywalone ale na tarczycy to ja się nie znam.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Zapomniałem dodać że tydzień temu skończyłem cykl na heliosie DNA Laboratory 2ml dzienie , czy to może mieć jakiś wpływ na słabsze wyniki ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jakie możecie polecić środki na masę rzeźbę bez pochodnych DTH? Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 376 Napisanych postów 2038 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70796
Najrozsądniej to test nieduże dawki + deka( nandrolon) i to tyle.
Z orali tura, skromne dawki mety i oxy też nie powinny powodować problemu.
Pochodne lub dht które mocno jadą po włosach z predyspozycja to wino, duże dawki mastera, ubite estro, duże dawki primy.
Tak naprawdę nie każdy środek dht jedzie po włosach... U mnie na winie mocno lecą i dosłownie uszkadza mi cebulki i po włosach a np sdrol, mdrol i klony, Antek - gdzie to też dht to nic się nie dzieje.
Kwestia indywidualna, ale jak masz predyspozycje to w sumie każdym saa przyspieszysz proces niestety....
Finasterydy- działają tylko przy teściu bo blokują jego konwersję w dht a w środkach saa dht to już nie działa bo to jest gotowe dht i nie ma finasteryd co blokować. Tak w uproszczeniu.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzięki wiele za pomoc, a możesz mi napisać jeszcze jakie Twoim zdaniem są to skromne dawki ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5625 Napisanych postów 4491 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26164
Od siebie moge zaproponować wcierke z finasterydem która działa miejscowo
1

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Będę wszystkiego próbował
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Przygotowanie do odbloku, pomoc, fakty i mity

Następny temat

Sibutramina, czy warto?

Alldeynn
Polecane artykuły