SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Łydki !! !!

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 10700

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 17
Witam :)
Mam na imię Ania i problem nie raz już zapewne poruszany(...) dlatego tez przepraszam ale jestem tu pierwszy raz i nie wiedziałam gdzie umieścić mojego posta.

Co do tego problemu, rozchodzi mi się o łydki, otóż zapewne jak się domyślacie są za duże :) kiedyś stwarzały mi problemy teraz już się przyzwyczaiłam ale jednak bardzo nadal korci mnie aby spróbować je pomniejszyć...
Problem zaczął się około 3 lat temu, kiedy bardzo intensywnie jeździłam na rowerze, wydaje mi się że to z tego powodu tak urosły mięśnie... Są twarde i dość duże takie jakby "buły" ;P
Ale od roku pojawił się kolejny problem, wciąż są obolałe... Tak jakbym wciąż ćwiczyła a nie ćwicze... Bolą tak jakby to były zakwasy...nie wiem dlaczego.
Ale pomińmy to. Chodzi głównie o to by wysmuklić mięśnie, albo troszkę bardziej je wyeksponować w sensie aby nie wyglądały jak "buły" tylko by było widać mięśnie, i sądzę że przez ćwiczenia nie rozrosną się a właśnie wysmuklą... chyba.
Wy zapewne wiecie leiej dlatego tu się postanowiłam "rozpisać" ;P

Zmieniony przez - Ann91 w dniu 2008-12-29 17:24:11

Zmieniony przez - Ann91 w dniu 2008-12-29 17:24:30

Zmieniony przez - Ann91 w dniu 2008-12-29 17:24:53
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1471 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 26792
sposobem na redukcje miesni jest ich przepalenie/przetrenowanie co nie jest za zdrowe ale skuteczne;). ciezko zeby dziewczynie doradzic dobudowanie reszty dla zachowania proporcji

netfan

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 243 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 815
Wg mnie nie są duże... mieszczą się pomiędzy dużymi a a małymi czyli średnie. Dobrze jest :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 4230 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 26217
Kobieto masz ładne nogi... nie szukaj sobie na siłe problemów :)

to ze sa obolałe no to moze jednak tego nie pomijaj bo nie powinny takie byc wiec zafunduj sobie jakis masaz (moze w wodzie np.) albo kup cos na obolałe nogi w aptece... a jak nie pomoze to przejdz sie do lekarza, bo moze jakies problemy z krazeniem... ale nie bede Cie straszył bo nogi wygladaja przeciez na zdrowe :D

a wysmuklic miesnie... hmmm... nie wiem czy sie da... na obcasie moze beda optycznie wydawały sie smukleksze :P

p.s. a rower fajna rzecz, tez lubie

"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 157 Napisanych postów 10921 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 43675
są normalne.
nie odstają od ud więc jest ok.
na obcasie fakt smuklejsze w
Matrixa zdanie podzielam masz w nas oparcie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 243 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 815
Na basen i wypocząć w jacuzzi i ból przejdzie :).

Zmieniony przez - Lion94 w dniu 2008-12-29 18:01:10
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 4311 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 16683
ponoc przysiady i wznoszenue sie na palcach a potem opadanie pomaga na wysmuklenie lydek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 51 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 527
ponoc przysiady i wznoszenue sie na palcach a potem opadanie pomaga na wysmuklenie lydek

jak dla mnie akurat rozbudowują miesnie dlatego ćwiczę właśnie wznoszenia z obciążeniami, nie żeby wysmuklić w sensie wyszczuplić, bo tu chyba o to chodzi tylko żeby powiększyć łydki (działa )
z doświadczeń moich koleżanek - ćwicz coś na łydki a potem moooocno je rozciągaj - one widzą po tym rezultaty w postaci mniejszego obwodu..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 157 Napisanych postów 10921 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 43675
co wy chcecie .przecież jest ok.
mi się w oczy nie rzuciło nic niepokojącego

cwicz coś na łydki a potem moooocno je rozciągaj - one widzą po tym rezultaty w postaci mniejszego obwodu..
rozciąganie to chociażby podnoszenie się na palcach- to co napsiała nioonia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 4311 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 16683
dlatego napisalam ponoc - o tych sposobach czytalam, a nie stosowalam.
a dziewczyny ktore cwiczyly widzialy efekty
no i j/malutka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 51 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 527
rozciąganie to chociażby podnoszenie się na palcach- to co napsiała nioonia

chodziło mi o coś bardziej "w drugą stronę" - o takie ich rozciąganie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jak to wkońcu z tym trądzikiem

Następny temat

Czy dieta ma wpływ na trądzik?

WHEY premium