===^^..^^==
...
Napisał(a)
Witam mam pytanie do doswiadczonych osob ktore braly saa. Chcialem wziasc jeden saa dokladnie Winstrol Depot i mam obawe czy po tym mi moze zrobic sie łuszczyca, poniewaz moge miec to genetycznie po moim ojcu i mam dylemat teraz czy jest sens ryzykowac i probowac szczescia =/. Prosiłbym o doradzenie na ten temat
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja brałem metke i mi nie pogorszyła się łuszczyca. To że twój ojciec ma łuszczyce to nie znaczy że ty też będziesz miał. Jest duże ryzyko że ci wyskoczy. Np. moi starzy mają, ja odziedziczyłem a siostra już nie ma. Niektórym łuszczyca objawia się dopiero ok 40-stki innym wcześniej i nie wiadomo co na to wpływa. Ale jeśli jej nie masz to nie ryzykuj. Ciesz się zdrową skórą bo później nie ma już odwrotu.
1
...
Napisał(a)
Stary jak masz mieć to czy weźmiesz ,czy nie to i tak możesz mieć...
1
haters gonna hate...
lovers gonna love...
i love haters <3
Najlepsze przed Tobą...
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
No nie no - evils ...
=======================
sadze ze nie bedzie to mialo wplywu...

=======================
sadze ze nie bedzie to mialo wplywu...
- Siema. I jak, masz te zakwasy po wczorajszym wf ? Rozlał ci się kwas mlekowy?
+ No mam. Teraz czekam, aż go wp******i glukoza.
...
Napisał(a)
Dzieki wielkie za pomoc, musze siasc spokojnie i przemyslec czy zaryzykuje. Pozdrawiam :)
===^^..^^==
...
Napisał(a)
ja mam luszczyce zaczela sie przed moim kontaktem z saa mam tylko kilak dorbnych zmian w glowie na cyklu nie zauwazylem jakis duzych zmian ale po pojawilo sie kilka nowych ogolnie sordki obciazajace watrobe nasilaja wypryski
pozdrawiam
pozdrawiam
...
Napisał(a)
shelong- ale jesli bede bral przy tym oslony na watrobe i na uklad krwionosny to istnieje mozliwosc zeby mi wyskoczyla luszczyca??
===^^..^^==
...
Napisał(a)
luszczyca to jedna wilka niewiadoma sa dwa typy jeden mlodzienczy drugi u ludzi starszych***** wie czy masz te geny ktore sa za to odpowiedzialne powiem tak nie wiadomo co bedzie robisz to na wlasne ryzyko ja mialem an glowie zapodalem soczek i w zadnych nowych miejscach sie nie pojawila wiec moze ale nie musi byc ok
pozdrawiam
pozdrawiam
...
Napisał(a)
ja mam luszczyce od 4lat i niemam na nia zadnego sposobu;/ mam pytanie czy z luszczyca moge bez problemu uprawiac sporty?? czy wysilek zmeczenie itp na wyplyw na chorobe?
...
Napisał(a)
Ja znalem goscia ktory tez mial wielki problem z tym, leczyli go sterydami... a pomogla roczna kuracja u zielarza znachora... niby taki dziad proszalny a wqiedzial jak i wyleczyl skubany,,,
Polecane artykuły