Na imię mam Łukasz 28 lat , jestem żonaty , pracuje na Kopalni , Mieszkam w Piekarach Śląskich w sumie tutaj sie wychowałem od urodzenia i tez tutaj zaczeła sie moja przygoda z siłownia . Trenuje od dobrych 10 lat lecz wiadomo jak to na początku u wiekszości wygladało tak samo było tez i u mnie , treningi były nieregularne ( siłownia blokowa ) , zero trzymanej diety , jadło sie wszystko co popadnie byle byc duzym a i trenowało sie tylko partie te ulubione , z czasem człowiek zaczął sie uczyć oraz poznawac ten sport i zrozumiał ze to nie tak powinno wygladać . 3 Lata temu obudziłem sie rano i powiedziałem sobie koniec tego , warto przejsc krok dalej i zaczać robic wszystko by móc w koncu wyjsc kiedyś na scene i pokazać sie na zawodach ( takie miałem i mam do dnia dzisiejszego marzenie ) . Wprowadziłem do swojego trybu diete zestaw odpowiednich cwiczen siłowych oraz cardio , celem było zrzucenie tego całego fatu który sie nazbierał przez lata . Zapisałem sie na profesjonalna siłownie co dało mi kolejnej motywacji do działania . Tak sobie to wszystko ciagne do dnia dzisiejszego . Pare miesiecy temu na dniach otwartych siłowni Lifeage Premium gdzie gosciem był Michał Karmowski poznałem odpowiednią osobe jaka jest mój Trener Wojciech Kroczek po krótkiej rozmowie stwierdziłem ze jest to osoba konkretna i ma taka wiedze na temat tego sportu ze jest on w stanie pomóc mi osiagnąć wymarzona sylwetke i cel . Z tego powodu zmieniłem siłownie na własnie Lifeage i jestem pod okiem Wojtka z którym super mi sie współpracuje . Aby moja motywacja była jeszcze wieksza pomyslałem ze załoze własnie teraz taki dziennik treningowy by móc porównywać moje starania oraz dzielic sie z wami wszystkimi informacjami oraz pomysłami jakie wdrażamy :)
Obecnie jestem na małej masówce : Moja waga na dzien dzisiejszy wynosi 84kg a celem jest poprawa sylwetki i przygotowania pod zawody ( które ?? to wszystko wyjdzie jeszcze podczas pracy na razie ucze sie i pracuje nad sobą )
Tak wygladałem jakieś 4 lata temu :