...
Napisał(a)
Witam, mam pytanie. Moja sylwetka nie jest symetryczna, grając 10 lat temu w piłkę nożną moje nogi rozrosły się tworząc sylwetka asymetryczna, bardzo źle to wygląda. Nie chcę przestać ćwiczyć nóg, jednak mam pytanie czy jest możliwość aby ćwiczyć nogi i trochę je powiększyć jednak w głównej mierze chciałbym aby one już za dużo nie rosły(mam problem ze spodniami). Czy bieżnia i skakanka będzie dobrym pomysłem po treningu siłowym? Czy macie jakieś inne pomysły? Rady?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Chcialbys je troche powiekszyc, ale jednak zeby juz moze nie rosly :)
Przyznam szczerze ze ciezko mi sobie wyobrazic ogromie rozbudowane nogi tylko od gry w pilke. Nie mowie ze jest to niemozliwe, ale utworzenie takim treningiem ogromnej dysproporcji jest jednak bardzo watpliwe. Byc moze to tylko obraz w twoejj glowie i nikt poza toba tak nie mysli o twoich nogach, ale ok, po prostu nie chcesz by te nogi nadmiernei rosly.
- bieznia i skakanka to nie trening silowy i ograniczenie tylko do tego treningu nog nie jest dobrym pomyslem
- rob normalnie trening nog ale na jakiejs malej objetosci
- rozbuduj bardziej gore by poprawic proporcje
- olej te dylematy, cwicz normalnie i konkretnie nogi, badz z nich dumny, przeciez to jest super sprawa miec konkretnie dowalone nogi
Przyznam szczerze ze ciezko mi sobie wyobrazic ogromie rozbudowane nogi tylko od gry w pilke. Nie mowie ze jest to niemozliwe, ale utworzenie takim treningiem ogromnej dysproporcji jest jednak bardzo watpliwe. Byc moze to tylko obraz w twoejj glowie i nikt poza toba tak nie mysli o twoich nogach, ale ok, po prostu nie chcesz by te nogi nadmiernei rosly.
- bieznia i skakanka to nie trening silowy i ograniczenie tylko do tego treningu nog nie jest dobrym pomyslem
- rob normalnie trening nog ale na jakiejs malej objetosci
- rozbuduj bardziej gore by poprawic proporcje
- olej te dylematy, cwicz normalnie i konkretnie nogi, badz z nich dumny, przeciez to jest super sprawa miec konkretnie dowalone nogi

1
...
Napisał(a)
Hej , jak zdjecia sylwetki i będzie podgląd na temat , jeśli nie będziesz w nadwyzce kalorycznej i nie bedziesz ćwiczyć siłowo to nic ci się nie będzie rozrastać w masę
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Niestety nie da się kształtować sylwetki miejscowo. Będziesz obserwował przyrosty wszystkich partii mięśniowych w miarę symetrycznie. Ewentualnie bardziej w jakimś kierunku w sytuacji, gdy masz ku temu większe predyspozycje. Aby wyrównać dysproporcje, trzeba po prostu lat treningów. Na początku ciężko jest cokolwiek zrobić w tym kierunku. Wraz z czasem zobaczysz jak to będzie szło. Najlepiej jakbyś wrzucił zdjęcia sylwetki i zobaczymy jak to wygląda. Z reguły te dysproporcje są tylko w głowach osób, które myślą, że je mają.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły