Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
17
Witam.
Właśnie postanowiłem się wziąć za siebie :D I tu moje pytanie jakie ćwiczenia są dobre na mięśnie piersiowe i biceps. Robie także ćwiczenie na brzuch(A6W) i biegam.Ćwiczenia prosiłbym takie żebym mógł je wykonać w domu bez żadnych sprzętów.
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
6
Cześć dopiero zrobiłem tu konto i mam takie pytanko mam 14 lat wzrostu 165 cm i waże 56 kg bo chciałem mieć większe bicepsy zaczełem podnosić krzesełko składane a póżniej cegły no i tu mnie ciekawi czy dobrze robie czy żle co musze podnosić żeby nie chodzić na siłownie i żeby mieć większe bicepsy
Szacuny
1
Napisanych postów
340
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3149
A co sie mu dziwisz?
Ja jakbym wszedl na pierwsze lepsze forum o kulturystyce tez bym sie nie kierowal najpierw do wyszukiwarki bo niewiedzialbym co szukac.
Tym bardziej, ze jest dzial "dla zupelnie zielonych".
Po co on wogole jest powiedz mi?
Troche zrozumienia i wczucia.
To co dla ciebie oczywiste dla niego nie musi takie byc.
Po co wogole odpowiadasz na takie pytania skoro nie pomagasz?
Szacuny
1
Napisanych postów
398
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6497
dziewullo i tu sie nie zgodze, bo ja na ten przykład zanim zacząłem ćwiczyć to sobie w googlach wpisywałem: kulturystyka, trening na mase, trening dla początkujących itp. i czytałem jak leci (duużo się można dowiedzieć). Ułożyłem plan, wszedłem tu na forum i... poprawili to i owo a nie układali planu.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
7
Witam jestem nowy chciałem sie zapytac co mam robic zeby nabrac masy i siły mam 180 cm wzrostu i 60kg wagi no i mam 15 lat. Chciałbym cwiczyc w domu tak po kryjomu :] mam w domu drazek no i ciezarki do 10 kg prosze o pomoc :]