-----------------------------------------------------------
...aby byc wielkim, trzeba byc kiedys malym...
...
Napisał(a)
Słyszałem, że osoby szczupłe przed 21-szym rokiem życia nie powinny uprawiać ćwiczeń siłowych, poniewaz moze to miec niekorzystny wpływ na rozwój umysłowy. CZY TO PRAWDA?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
kolego nie rób sobie jaj
Pozdrawiam
Kilop

Pozdrawiam
Kilop
Pozdrawiam
Kilop
Doradca w dziale Trening
...
Napisał(a)
Tak mi kolega powiedział, więc chcę sie upewnic czy to prawda...
...aby byc wielkim, trzeba byc kiedys malym...
...
Napisał(a)
suchajcie połowa ludzi na forum ma problemy z głową!!!!!
łącznie ze mną, więc strzeżcie się
Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę iść do piekła ze względu na towarzystwo
łącznie ze mną, więc strzeżcie się

Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę iść do piekła ze względu na towarzystwo

...
Napisał(a)
Tak, to prawda, ale zeby to byla sama glowa to pol biedy - osoby szuple przed 21 rokiem zycia w wypadku zaistanialych cwiczen na silowni traca pol owlosienia lonowego i wypadaja im paznokcie.
No co Ty, stary, jaja ktos sobie robi, bo pierwsze slysze, aby wysilek fizyczny takiej osoby mial jakis wplyw na jej rozwoj intelektualny. Oczywiscie jezeli osoba jest jakims strasznym chuchro, to i tak musi skonsultowac sie z lekazem, ale to raczej nie ma nic z intelektem.
Pozdrawiam.
"idz wyprostowany wsrod tych co na kolanach"
No co Ty, stary, jaja ktos sobie robi, bo pierwsze slysze, aby wysilek fizyczny takiej osoby mial jakis wplyw na jej rozwoj intelektualny. Oczywiscie jezeli osoba jest jakims strasznym chuchro, to i tak musi skonsultowac sie z lekazem, ale to raczej nie ma nic z intelektem.
Pozdrawiam.
"idz wyprostowany wsrod tych co na kolanach"
"POZWOL MI ZWYCIEZYC, A JESLI NIE ZDOLAM, POZWOL MI BYC DZIELNYM W MEJ WALCE"
...
Napisał(a)
mam dla ciebie rade ***nij temu koledze przez leb to moze wtedy bedzie mial problemy z glowa i to bez cwiczen silowych
http://www.pajacyk.pl/ pomózmy dzieciom.......... glodne dzieci nie mysla o silowni
...
Napisał(a)
Odświeżasz temat sprzed pięciu lat. Nie masz nic do powiedzenia w temacie. Ban.
Polecane artykuły