Na wstępie chciałbym poprosić aby nikt sie nie wypowiadał do momętu wysłania ostatniego zdjęcia ponieważ naprawde zrobiłem ich sporo i sa interesujące
Wiec tak:
Bardzo sie zmartwiłem gdy usłyszałem że nie wystąpi Mariusz Pudzianowski... lecz trudno mistrza zobacze kiedy indziej. Nastepnie zmartwił mnie stań rzeczy iż pogoda coraz gorsza i leje cały dzień od rana, myślałem że zawody sie nie odbedą przy takiej pogodzie i na dodatek dzisiaj 13-sty
, ale sie wybrałem kolejną rzeczą która mi sie przytrafiła w czasie jazdy było zaliczenie objazdu na którym zrobiłem dodatkowe 30Km
i wylądowałem w rowie...... No i pieknie se pomyślałem leżymy w rowie deszcz opada a samochód na szczescie cały, ale co robić jestem na objeździe jakas wioska 2km dalej i co ..... Wysiedliśmy z kolegami z samochodu po 5 minutach jednak spreżyliśmy sie i udało sie wyciągnąć go z tamtą (Matiz 700-800kg) wiec czym predzej do samochodu i do Leszna......
Po dojechaniu szybko zlokalizowaliśmy stadion MOSIRze na ul. Strzeleckiej i gdy przybyliśmy o 14:00 poczekalismy dosłownie 2 minuty i zaczeli wpuszczać nas na trybuny
(zdjecia bedą wysyłane chronologicznie)
...:::choć zawsze znajdzie sie szerszy co wielkość wielkich pieprzy:::...
>>> Mów co uważasz, uważaj co mówisz <<<
http://www.sfd.pl/97/180_Dzień_diety__My_Transformation_-t937516-s4.html
Krzysztof Piekarz
trzym sie
Tu mozna mnie zobaczyc i ocenic zapraszam : 

If you are a feyenoord fan, surrender or you die -- AJAX AMSTERDAM NA ZAWSZE
Założyciel mafii Strong Man i zastęca szewa mafii