Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Filmik mega, oglądałem go już kilka razy i na pewno jeszcze nie raz obejrzę przed treningiem jako dobrą motywację. Jest tylko jedno małe ale, czemu ten filmik jest taki krótki 

...
Napisał(a)
Statystki pokazują że długie filmy są porzucane zazwyczaj po 2 minutach. Ewentualnie są przewijane. Najlepiej jest zrobić coś fajnego i dynamicznego w dwóch minutach niż ciągnące się filmy po 5-8 minut.
...
Napisał(a)
Według mnie właśnie lepsze sa te dłuższe filmiki ...
http://www.sfd.pl/DT__]_TanQer,_Po_Prostu_MASA-t1092000-s12.html#post7 Dziennik Treningowy
...
Napisał(a)
Jeżeli Prezes tak mówi to musi coś w tym być. Musisz jeszcze to z Twoją Narzeczoną uzgodnić. Dorotą.
...
Napisał(a)
Najciekawsze są gdy wykonuje ćwiczenie + mówi o technice itd , coś w stylu Rabiego swira
http://www.sfd.pl/DT__]_TanQer,_Po_Prostu_MASA-t1092000-s12.html#post7 Dziennik Treningowy
...
Napisał(a)
Nie jestem przekonany co do słuszności takich filmów. Może powstanie cykl filmów pt. Atlas ćwiczeń, aczkolwiek dalej nie jestem pewien czy jest sens produkowania czegoś takiego.
...
Napisał(a)
Tak się wtrącając bardziej, miałem namyśli żeby filmik trwał ok. 4 min, bo 8- 9 min to faktycznie dość długo i lepiej chyba by było już zrobić dwa filmiki niż jeden o takiej długości( myślę o 8- 9 min)
...
Napisał(a)
Niebawem dogramy z Adamem znacznie więcej filmów. Myślę że wkrótce uda mu się wygospodarować kilka dni aby poświęcić się nagraniom. Tego typu filmy niestety są dość czasochłonne a należy pamiętać, że Adam pracuje, ma dziecko i żonę a co za tym idzie każdy wie.
...
Napisał(a)
Ja to wszystko doskonale rozumiem, dlatego spokojnie, bez narzekania i ponaglania czekam na kolejne, na pewno świetne, filmy.
Poprzedni temat
SPAM POST - pitu pitu, będzie kukuryku.
Następny temat
Nabór do testu Loader + kofeina.
Polecane artykuły