Szacuny
1
Napisanych postów
356
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
21281
sam
z profilu o ściance 3 mm
według wytycznych kupującego
stajak jest na tablicy.pl
ile byś dał za wielopoziomowe z 50x50x3 mm
mogę również wykonać suwnice,klatki itp
Szacuny
3
Napisanych postów
202
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1668
Nie wiem Trudno powiedzieć, ile to może ważyć bez osprzętu do wyciągu? Profil solidny ale te asekuracje mnie zastanawiają czy to dobry patent czy spaw nie puści i czy będzie dobrze ściągać sztangę ćwicząc klatkę czy barki, moim zdaniem wydają się ciut za długie? jakie ma wymiary ten stojak, a raczej wielofunkcyjny Kombajn do ćwiczeń ze zdjęcia, szer zewnętrzna i wys?
Szacuny
1
Napisanych postów
356
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
21281
wysyłka wchodzi w grę,ale wszystko załatwia kupujący
ten stojak wielofunkcyjny waży ok 90 kg
modlitewnika akualnie brak
Prado nie musimy rozmawiać o stojaku z aukcji
mogę zrobić taki jaki będziesz chciał
o wymiarach podanych przez Ciebie
Szacuny
3
Napisanych postów
202
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1668
No bo ja się zastanawiam czy szukać kogoś kto mi wyspawa taki stojak u mnie w okolicy czy kupić gotowy od kogoś kto się Tym zajmuje bo niestety stojaki z marbo semi pro nie spełniają moich oczekiwań do przysiadów są za mało stabilne profile się bujają jak się cięższą sztangę wrzuca a seria profesional jest za droga poza tym w marbo już tego nie ma znalazłem w jakimś sklepie internetowym http://www.sklep-presto.pl/product-pol-9503-Klatka-do-przysiadow-MP-S002-Marbo.html coś na ten wzór by mnie interesowało za ile byś coś takiego zrobił z profilu 60x60 3mm waga około 5,2kg za mb. wysokość 190 po 4 rurki na obciążenie z każdej strony tak jak u Ciebie z fi27mm 20cm dł.