CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

[S] Magnesiki Kolejowe na lodówkę. Magnesiki-Kolejowe.pl

temat działu:

Targowisko

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 95

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 20 dni Przeczytanych tematów 4
Cześć :) Zajmuję się tworzeniem magnesików kolejowych na lodówkę. Jestem sympatykiem kolei i magnesów i postanowiłem stworzyć Magnesiki-Kolejowe.pl na lodówkę. Chcę odwzorować wszystkie najpopularniejsze wagony i pociągi w Europie w ciągu kilku najbliższych lat. Planuję co miesiąc wydawać kolejny zestaw z innymi wagonami i lokomotywami. Możecie je kupować i zbierać.

Są to zwykłe magnesiki, które można przypiąć na lodówkę lub dowolną metalową powierzchnię. Na początek zaczynamy od serii z lat 90 PKP. Ciekawe czy pamiętacie te wagony : ) (to właśnie od nich zaczęła się moja przygoda z koleją).

Cena: 7 zł za jeden magnesik (Można kupić zestawy lub na sztuki)
Dostawa: 12 zł InPost Paczkomat / 15 zł Kurier InPost
Szybka wysyłka

Magnesiki-Kolejowe.pl
Facebook.com/MagnesikiKolejowepl

Możecie kupić na stronie lub na moim Facebook-u pisząc do mnie wiadomość :)

A teraz najważniejsze... kto ma najszerszą lodówkę i zrobi najdłuższy skład ?? :D

Pozdrawiam

Zmieniony przez - Magnesiki-Kolejowe.pl w dniu 2025-06-27 11:02:30
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[S]Gryf krótki/łamany/obciążenia

Następny temat

[S] Sprzedam stojaki MS-S108 - Marbo Sport 380 zł

fru
Polecane artykuły