...
Napisał(a)
Witam, kupię po dobrej cenie wyciąg górny i dolny. Jestem z okolic Krakowa, mogę sam odebrać sprzęt ewentualnie wysyłka. Sprzęt ma być przeznaczony do domowej siłowni.
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Witam !
Chciałem wysłać Ci jeszcze wiadomość na pw , bo mam jeszcze dwa inne wyciągi Marbo , których nie mam na ogłoszeniach , ale widzę że miałem już z Tobą doczynienia wcześniej i w tej sytuacji moje oferty jak dla Ciebie są nieaktualne .
Ostrzegam też innych przed tym użytkownikiem , ponieważ ostatnio chciał kupić obciążenia i gdy miałem już spakowane paczki okazało się , że nie wysłał przelewu i nawet nie dał znać , że rezygnuje .
Chciałem wysłać Ci jeszcze wiadomość na pw , bo mam jeszcze dwa inne wyciągi Marbo , których nie mam na ogłoszeniach , ale widzę że miałem już z Tobą doczynienia wcześniej i w tej sytuacji moje oferty jak dla Ciebie są nieaktualne .
Ostrzegam też innych przed tym użytkownikiem , ponieważ ostatnio chciał kupić obciążenia i gdy miałem już spakowane paczki okazało się , że nie wysłał przelewu i nawet nie dał znać , że rezygnuje .
Poprzedni temat
[K] Stojak na obciążenie
Polecane artykuły