Obciążenia mogą być toczone, nie chcę ofert bitumicznych,betonowych itd.
...
Napisał(a)
Witam, tak jak w temacie, kupię obciążenie 100kg + jak ktoś ma gryfy prosty i 2 hantelki. Mogę dojechać do Lublina mam ok 50km, czekam na propozycje pozdrawiam :).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
witam
mam na sprzedaż porządne profesjonalne obciążenie olimpijskie o średnicy otworu fi 50mm firmy Meteor. jest to obciążenie ogumowane w kolorze niebieskim. razem jest wszystkiego dokładnie 197,5kg (2x25kg, 4x20kg, 2x15kg, 2x10kg, 2x5kg, 2x2,5kg i 2x1,25kg). mam też sztangę olimpijską 220cm na tulejach również 50mm. wszystko w super stanie. cena jaka by mnie interesowała to 2000zł za cały komplet do negocjacji! przy cenie 2000zł mógłbym to Panu gratis podrzucić do Lublina osobiście. sprzęt pochodzi z mojej likwidowanej prywatnej domowej siłowni. podaję też kontakt na gg do mnie: 46399559 pozdrawiam
wszystkie info w tym linku:
https://www.sfd.pl/[S]_Obciążenie_olimpijskie_+_sztanga_olimpijska_220cm-t970480.html
mam na sprzedaż porządne profesjonalne obciążenie olimpijskie o średnicy otworu fi 50mm firmy Meteor. jest to obciążenie ogumowane w kolorze niebieskim. razem jest wszystkiego dokładnie 197,5kg (2x25kg, 4x20kg, 2x15kg, 2x10kg, 2x5kg, 2x2,5kg i 2x1,25kg). mam też sztangę olimpijską 220cm na tulejach również 50mm. wszystko w super stanie. cena jaka by mnie interesowała to 2000zł za cały komplet do negocjacji! przy cenie 2000zł mógłbym to Panu gratis podrzucić do Lublina osobiście. sprzęt pochodzi z mojej likwidowanej prywatnej domowej siłowni. podaję też kontakt na gg do mnie: 46399559 pozdrawiam
wszystkie info w tym linku:
https://www.sfd.pl/[S]_Obciążenie_olimpijskie_+_sztanga_olimpijska_220cm-t970480.html
...
Napisał(a)
Bardziej zainteresowały by mnie obciążenia do zwykłej sztangi 180cm, takie które by basowały również do sztangielek.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Powiem tak, jak bym miał tak wysoki fundusz to bym brał bez zastanowienia, niestety na obciążenia + gryfy mam tylko 600-650zł max ;/ dla tego bardzo cieszyłbym się z oferty obciążenia toczonego w cenie 3,5kg/żeliwnego do 4,5zł/kg
...
Napisał(a)
jasne spoko rozumiem. ja wiem, że to moje jest droższe, ale to jest już porządniejszy towar i po prostu tyle jest wart - sprzedaję za połowę ceny zakupu. talerzy o fi 28-30 niestety nie posiadam. jakby się coś w tej cenie nawinęło to dam ci znać, ale szanse raczej marne z mojej strony. pzdr 

...
Napisał(a)
Temat do zamknięcia, jak by ktoś chciał kupić obciążenia w Lublinie to polecam użytkownika allegro http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=1529543 4.50zł za kilogram żeliwa, tylko trzeba sie spieszyc bo ma byc po 5zł+
Polecane artykuły