Ad rem,ankieta:
Waga :51
Wzrost :158
Obwód w biuście(1) :92
Obwód pod biustem :69
Obwód talii w najwęższym miejscu (2):59
Obwód na wysokości pępka :64
Obwód bioder (3):86
Obwód uda w najszerszym miejscu:51
Obwód łydki :35,5cm
W którym miejscu najszybciej tyjesz :biust,biodra
W którym miejscu najszybciej chudniesz :talia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: (jak często):od ponad 20 lat uprawiam karate tradycyjne, kiedyś z dość dużym zaangażowaniem i małymi sukcesami(parę medali z MP,ale tylko dwa i to brązowe na MP seniorów),dziś tylko z zaangażowaniem. Ale nie traktuję tego ani jako treningu siłowego,ani aero,jeno jako hobby. Oprócz tego średnio 3x w tygodniu aero po ok.40min (intensywność- ile "fabryka dała",ale nie nazwałabym tego nigdy interwałami

Co lubisz jeść na śniadanie:kanapki,jajka, warzywa i kawa
Co lubisz jeść na obiad :mięcho,kasze i warzywa
Co jako przekąskę :nie jadam
Co jako deser :raczej nie jadam, czasem lody
Ograniczenia żywieniowe :nie jadam "czerwonego mięsa" (moja fanaberia)
Stan zdrowia:ogólnie dobry. Mam skłonność genetyczną do pękających naczynek na nogach,stosowałam na nie różne preperaty doustne (OTC:aescin,diosminex,venoruton i RX-detralex,calcium dobesilate)ale nic nie pomaga. Lekarz zalecił obserwować i na razie nic nie robić. Miałam tez kiedyś pęknięte żebro, które pobolewa czasem

czy regularnie miesiączkujesz:tak
czy bierzesz tabletki hormonalne:nie
czy przyjmujesz leki z przepisu lekarza:DIH Max
czy rodziłaś:nie
Preferowane formy aktywności fizycznej: siłownia (choć nigdy przedtem nie chodzilam na siłownie i nie wykonywałam ćwiczeń stricte siłowych, to po lekturze forum i napatrzeniu się na figury Lady's, jestem zdecydowana,że choćby skały sr.ały, to ja zaczynam ćwiczyć na siłowni i nie odpuszczę łatwo

Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :białko, vigantoletten, aescin,calcium dobesilate,detralex,diosminex,olimp guaranox
Stosowane wcześniej diety : parę razy próbowałam się odchudzić, by wyglądać niczym meduza,jednak nigdy nie byłam na żadnej diecie dlużej niż 2 dni. Zbyt mała podaż kaloryczna odbierala mi humor,siły na trening, dlatego szybko rezygnowałam. Nigdy nie byłam na Dukanie i nigdy nie ćwiczyłam z Chodakowską

Co do diety,to oczywiście nie było znowu tak różowo, podaż kaloryczną mialam zawsze dość wysoką,jadłam dużo,ale też mnóstwo śmieci. Dopiero to forum uświadomiło mi,że źle bardzo źle się odżywiałam. Głównym moim błędem było jedzenie ogromnych ilości nabiału (bo to białko

Co do kwestii- co bym chciała osiągnąć?oczywista wzrost siły i sprawności, zdrowie itp

Zrzut dziennika żywieniowego:
napoje:woda i kawa.
Warzywa poza bilansem: pomidory, rzodkiewki,koper, cebula, brokuły i cukinia.

No i dla mnie najgorsze

Sorry, za mistrza pierwszego planu

Jutro wybieram sie na rekonesans siłowni.Mam zamiar podążać planem treningowym dla zielonych według Martucca

Zmieniony przez - dorotkastokrotka w dniu 2013-07-11 00:18:01
Jako babochłopy musimy ćwiczyć nie tylko mięśnie ale i jaja [by TaDrugaKasia]
http://www.sfd.pl/Stokrotkowy_dT-t957248.html