No to po konkursie 'shake your ass' czas na nowy dziennik.
W tej chwili regeneracja a od przyszłego tygodnia biorę się do 'pracy', mam nadzieje,że uda mi się poprawić sylwetkę, dorzucić trochę mięcha

Do tego wciąż walczę o zamknięcie szczeliny (cały czas mam diastasis na 1 luźny palec w szerokości 4,5 w długości),dlatego dalej będe wykonywać ćwiczenia na diastasis, wiem,że jest to bardzo ważne,aby zakmnąć w końcu tą szczelinę,ale nie chciałabym rezygnować z treningów siłowych w tym czasie.
Do tej pory trzymalam rozklad 2000 kcal 13b/95t/150 ww i narazie zostawię dopóki nie ustalę nowego (na rege jem czysto ale nie liczę,ale może od jutra/czwartku zacznę bo boję się ,że nie dojadam i za bardzo szaleję z tłuszczami)
Dalej będę na diecie bezglutenowej i (niestety) nabiał muszę chyba ograniczyć do minimum (myślałam,że to tylko gluten jest odpowiedzialny za moje wzdęcia,ostatnio pozwalałam sobie na więcej nabiału i teraz mam balon zamiast brzucha,najwidoczniej nabiał też mi szkodzi)
Treningu też jeszcze nie wybrałam, szczerze mówiąc nie wiem od czego teraz zacząć.Dlatego jeśli któraś z szefowych miałaby czas i ochotę

Pomiary:
wzrost 169
waga ?
biust 79
pod biustem 70
talia 61/62
pępek 71
boczki 81
biodra 93
udo 51
łydka 31
Nowy rozkład/treningi uzupełnię później (jak już ustalę co i jak