krótko o mnie:
Staż 7lat (13lat zaczęty trening)
wybrałem trenowanie kulturystyki ponieważ jest to według mnie sport dla osób charakternych a przede wszystkim indywiudalny i jeśli chce się dobrze wyglądać to trzeba cały czas wkładać w to ciężką pracę.
Aktualnie prowadzę redukcję, chce osiągnąć dosyć niski % BF co pozwoli mi przygotować kolejną formę dużo łatwiej bez tak dużego nakładu pracy w postaci 4-5 miesięcznej redukcji (okres budowania masy jako prosiak)
trenuje 7 lat wyglądam jak wyglądam, zbyt dużo kombinowania słaby gen niestety nie będę tu narzekał, aczkolwiek przygodę z siłownią zaczynałem ważąc 67kg typ budowy skinny fat, wyciskajac 35kg na ławeczce płaskiej max. po drodze po 5 latach treningu wyszła niedoczynność tarczycy co mnie uświadomiło dlaczego mimo takich redukcji i ciężkiej pracy mimo to nie moge osiągnąc tej mojej zadowalacej formy i na masie bardzo szybko łapie fat i buduje wolno mięśnie, mimo to doszlo kilka kolejnych problemów hormonalnych i tak można powiedzieć stałem w miejscu i miałem dołki kombinowałem ogólnie duży wielki bajzel, na szczęście ruszyłem po rozum do głowy i zacząłem mocną edukację dużo przejrzanych badań, rozmów z lekarzami ogarniętymi, z dietetykami sportowymi/klinicznymi z kulturystami zawodnikami, trenerami z innych miejscowości i ogólnie osób ściśle związanych stricte ze sportem naszym które mają olej w głowie
obecnie sam wyprowadam się z niedoczynności tarczycy i jak widać dobrze mi to idzie staram się zrobić formę życiową i gdy to nastąpi przeznaczam sobie okres solidny 8-12 miesięcy na powolną budowe masy miesniowej a po tym planuje pierwszy start w zawodach.
a teraz kilka zdjęć mojej obecnej formy oraz tego jak wyglądałem dawniej.

Zmieniony przez - Patryk2212 w dniu 2016-05-04 12:39:33