Dziennik powstał z różnych względów ;) ale może dzięki niemu uda mi się wrócić do płaskiego brzucha bo troszku się zapuścił. Jeżeli chodzi o treningi to przede wszystkim crossfit. Na siłowni nie umiem się odnaleźć szczerze mówiąc. Musiałabym chodzić z kimś kto mówiłby co mam robić i ile razy i z jakim obciążeniem, a na początek jeszcze pokazać jak prawidłowo ćwiczyć.... Poza tym nudzi mnie to, że trzeba robić przerwy, robi się ileś tam powtórzeń i przerwa, coś innego i przerwa... lubię się zmęczyć tak że padam, a pot kapie z każdej części ciała.
Największy minus - trudno trzymać dietę, chociaż staram się i potreningu.pl bardzo mi to ułatwia. Polecam każdemu leniuchowu dietę ekonomiczną ;)
Mój cel to przede wszystkim ładnie wyrzeźbiony brzuch. Chętnie poznam nowe ćwiczenia, których nie trzeba robić milion żeby zmęczyć brzuch, za każdą poradę wielkie dzięki - może i skorzystam ;)
Co o mnie - 173 cm wzrostu,
obecna waga 60 kg i sporo tkanki tłuszczowej

Jak będzie wyglądał ten dziennik, nie wiem

Obecny rozkład makro:
B 140g
W HC 270g, MC 160g, LC 80g
T 50
Poniedziałek HC węglowodany przed i po treningu, jak i przed snem (jak będzie to dziel wolny, to węglowodany w drugiej Polowie dnia do posilkow po rowno)
Wtorek MC węglowodany przed i po treningu (jeżeli to dzien wolny, to 2-3 ostatnie posilki)
Środa LC węglowodany po treningu lub przed snem
Czwartek MC węglowodany przed i po treningu (jeżeli to dzien wolny, to 2-3 ostatnie posilki)
Piątek LC węglowodany po treningu lub przed snem
Sobota HC węglowodany przed i po treningu, jak i przed snem (jak będzie to dziel wolny, to węglowodany w drugiej Polowie dnia do posilkow po rowno)
Niedziela MC węglowodany przed i po treningu (jeżeli to dzien wolny, to 2-3 ostatnie posilki)
Suplementacja
DO ŚNIADANIA
Witamina D3 4000 iu raz dziennie do posiłku bogatego w tłuszcze
Witamina K2 100mcg raz dziennie razem z witaminą D3
Kwasy tłuszczowe Omega 3, 3 kapsułki dziennie
PRZED SNEM
Magnez 300mg przed snem
Cynk 15mg przed snem
DO POSIŁKU POTRENINGOWEGO
Kwas ALA 250mg do posiłku bogatego w węglowodany 2x dziennie
Chrom 200 mcg do posiłku bogatego w węglowodany 2x dziennie
Berberyna lub Morwa biała 600mg do posiłku bogatego w węglowodany po treningowo