Zakładam dziennik aby być na bieżąco ze zmianami no i z wami ludziska, mam nadzieję, że znajdzie się pare osób, które doradzą, pomoga.
Parę słów o mnie:
Mam na imię Dawid, mam 24 lata przygodę z siłownią zacząłem około 2 lat temu kiedy po postanowieniu noworocznych postanowiłem schudnąć. I tak biegając głodując się schudłem 16 kg(start 95kg)...potem jedno forum drugie, jakaś dieta i zjechałem do 71kg....mięsni nie zostało wiele bo treningi były lipne a dużo biegałem. Od zeszłego roku po pierwszej nieudanej masie(zalanie, nic mięsni) szybko wskoczyłem na ponowną redukcje który wyszła przyzwoicie, ale zostały ze mnie wióry :P (Zdjęcie 1,2,3). Następnie robiłem reverse i z końca redukcji (1600kcal) dojechałem do prawie 3000kcal, nie łapiąc wagi i cm w pasie..ale przyszły święta tydzień jedzenia dalej kaloryka w góre złapałem wody i szmalcu i w dalszej perspektywie skończyło sie na 82kg i strachem przed dalszą masą(zdjęcie 2) i wskoczeniem na redukcje 2015...którą mogę dodać na dziś dzień zakończyłem i zaczynam RIVERS DAJET...Aktualne dane i foty:
173cm
77kg(około)
Martwy ciąg(150x5)
Siady High bar 140kgx1
Płaska 97,5kgx1
Trening wraz z jedzeniem będe starał się rozpisywać codziennie. Praca biurowa 7.30 - 15.30. Trening 15.35-17
System jedzenia IIFYM(z przewagą czystego jedzenia), zobaczycie na bieżąco jak to wygląda, CBL - aktualnie 3-4 posiłki..w pracy o 10 i 13 posiłki B+T, wieczorem po treningu około 18 i 21 B+W, aktualne makro 2050kcal 200B 200W 50T jutro up....i co tydzień 20W i 5T up...
SUPLE: Kreatyna, beta-alanina, aakg
Trening P.H.A.T(wcześniej FBW i SPLITY w oparciu o same wielostawy)
Poniedziałek: Góra power
Wtorek: NOGI POWER+HIPER
Środa: 10min HIIT(kompleksy sztangowe 60s pracy/30s rest)
Czwartek : HIPER Plecy+Barki
Piątek: HIPER KLATA+TRIC+BIC
Sobota: 10min HIIT(kompleksy sztangowe 60s pracy/30s rest) + opcjonalnie rower
Niedziela: 10min HIIT(kompleksy sztangowe 60s pracy/30s rest) + opcjonalnie rower
POZDRAWIAM I LECIMY Z FOTAMI I TEMATEM!!!!