SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] by Banan - str 755 ogarniam się pod ten 2022 ;)

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1884703

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
A to moje też trzeba było wałkiem... Obczaje ten przepis!

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 37478 Wiek 4 lata Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 126446
...no pewnie trochę się spóźniłem z oglądaniem tych zdjęć... ale już zaczynasz wyglądać jak rasowy kulturysta:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17704 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
mam nadzieje że pizza gluten free

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
K_PS
w dziale kuchnia ten przepis na pizze byl dosc mocno oblegany:
https://www.sfd.pl/Jeden_dzień_z_życia_kucharza_na_urlopie_:_Pizza-t1004821.html


Czytam ten przepis i umieram ze śmiechu. Na Sylwestra użyliśmy dokładnie tych samych składników, tylko po prostu wszystko wrzuciliśmy od razu do miski i zagniataliśmy . Lepiło się trochę, ale w smaku i tak petarda!

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Banan, dłużej zagniatajcie ciasto, ok.10 min. wtedy pod wpływem ciepła rąk wytworzy się więcej glutenu i będzie się dobrze wyrabiało,formowało itd. - będzie elastyczne Sekret dobrej pizzy to wkład ręczny

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3363 Napisanych postów 72175 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 459095
masakra... ale by jadł, to ciasto wygląda właśnie na takie chrupkie, wole takie niż ciągnace sie i miękkie i grube co mozna spotkać w niektórych pizzeriach

Jedno ziarnko piasku moze zatrzymać klepsydrę
Jedna zbłąkana kula może zatrzymac życie
https://www.sfd.pl/gienus12__wojna_z_sylwetką_trwa.._!_-t1070946.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11391 Napisanych postów 72666 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958373
Malinowa
Banan, dłużej zagniatajcie ciasto, ok.10 min. wtedy pod wpływem ciepła rąk wytworzy się więcej glutenu i będzie się dobrze wyrabiało,formowało itd. - będzie elastyczne Sekret dobrej pizzy to wkład ręczny


wiem(y) o tym , było 15min ręcznych robótek ;)



kwestia wprawy , jest kamien - będą kozacki pizze, jutro podejscie nr 2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11391 Napisanych postów 72666 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958373
Mocno pracowity dzień, od 7.30 do 16 ledwo co odkopałem się z maili na forum z weekendu , na pewno było ich ponad 1000 ot taki tak poniedziałek

Po pracy małe dotlenienie i 30 min spacerek , a potem wizyta na siłowni. Gdzie już widać powoli 'styczniowców-sezonowców' spore rzesze nowych twarzy, grupek osób, ale to coroczna norma więc już nie robi to na mnie wrażenia. Ważne, że mimo ścisku nie musiałem czekać na żadną ławkę czy sprzęt.

Zrobiłem swój trening klatki:
1. Wyciskanie na skosie łącznie 6 serii , koniec 5x75kg
2. Seria łączona power-fly + wyciskanie sztangielek na poziomej ławce 4x15/12/12/10 powt
3. Krzyżowanie linek wyciągów dolnych 2x 15 powt
4. Krzyżowanie linki jednorącz (z filmiku który wrzucalem już jakiś czas temu), chodzi o to by wykorzystać pełny zakres ruchu klatki, czego nie osiągniemy oburącz, świetne ćwiczenie na końcowe dobicie klatki , dziś 2serie 12-10 powt
+ 6serii burpee (30/30 sek) + 10min bieżni na ochłonięcie tętna, które podskoczyło to 175 po BP %)
+ ćwiczonka na taśmach na barki
Łącznie podczas treningu, bonusowo 70 pompek + 42 podczas BP , razem 112 powt


Micha:
Fit jak zawsze ostatnio




Dzisiaj moja wersja z tuńczykiem , szynką i mozzarellą




Ciasto gorzej się wałkowało , lepiej było wczoraj . Po nałożeniu składników miałem problem z zrzuceniem jej na kamień bo była za cięzka i sie zaczęła rozpadac, dlatego taka trochę zdeforomowana ,ale smak - POEZJA
Chyba przestanę już chodzić do pizzerii , bo jest petarda
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
No, my już jesteśmy dogadani



Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2017-01-09 21:41:57

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14676 Napisanych postów 53181 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400650
z czym te kanapeczki zajadasz?

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Split 4 dni staż okolo 2 lata bf 15 93 kg

Następny temat

Wybór planu na siłę-masę.

WHEY premium