SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

[BLOG] by Banan - podsumowanie redukcji 2018 str. 451

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 948737

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 3732 Napisanych postów 11726 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 231992
A to moje też trzeba było wałkiem... Obczaje ten przepis!

Sprawdź ile masz % tłuszczu?

Dziennik treningowy powered by FitWhey - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
apokalipsa NUTRIFARM Moderator
Ekspert
Szacuny 359 Napisanych postów 37387 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 126014
...no pewnie trochę się spóźniłem z oglądaniem tych zdjęć... ale już zaczynasz wyglądać jak rasowy kulturysta:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 8190 Napisanych postów 108948 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1328369
mam nadzieje że pizza gluten free

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 3732 Napisanych postów 11726 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 231992
K_PS
w dziale kuchnia ten przepis na pizze byl dosc mocno oblegany:
http://www.sfd.pl/Jeden_dzień_z_życia_kucharza_na_urlopie_:_Pizza-t1004821.html


Czytam ten przepis i umieram ze śmiechu. Na Sylwestra użyliśmy dokładnie tych samych składników, tylko po prostu wszystko wrzuciliśmy od razu do miski i zagniataliśmy . Lepiło się trochę, ale w smaku i tak petarda!

Dziennik treningowy powered by FitWhey - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2345 Napisanych postów 20247 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 85827
Banan, dłużej zagniatajcie ciasto, ok.10 min. wtedy pod wpływem ciepła rąk wytworzy się więcej glutenu i będzie się dobrze wyrabiało,formowało itd. - będzie elastyczne Sekret dobrej pizzy to wkład ręczny

„Rób to, co możesz, mając do dyspozycji to, co masz, tam, gdzie jesteś”

Moderator w dziale KUCHNIA SFD http://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html

Malinowy blog kulinarny http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2205 Napisanych postów 61984 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 412704
masakra... ale by jadł, to ciasto wygląda właśnie na takie chrupkie, wole takie niż ciągnace sie i miękkie i grube co mozna spotkać w niektórych pizzeriach

Czas to bezlitosny sędzia, dobre chwile Ci zostawia tylko na nieostrych zdjęciach
I kim byś nie był,ile byś nie miał nie ma znaczenia, wytropi cie by wręczyć Ci bilet milczenia, masz jedno życie, dobrze go pilnuj synu, wystarczy jeden zły ruch może zabraknąć kilku minut..

http://www.sfd.pl/gienus12__mass_and_strenght_-t1094203.html ..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6625 Napisanych postów 68211 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 905583
Malinowa
Banan, dłużej zagniatajcie ciasto, ok.10 min. wtedy pod wpływem ciepła rąk wytworzy się więcej glutenu i będzie się dobrze wyrabiało,formowało itd. - będzie elastyczne Sekret dobrej pizzy to wkład ręczny


wiem(y) o tym , było 15min ręcznych robótek ;)



kwestia wprawy , jest kamien - będą kozacki pizze, jutro podejscie nr 2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6625 Napisanych postów 68211 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 905583
Mocno pracowity dzień, od 7.30 do 16 ledwo co odkopałem się z maili na forum z weekendu , na pewno było ich ponad 1000 ot taki tak poniedziałek

Po pracy małe dotlenienie i 30 min spacerek , a potem wizyta na siłowni. Gdzie już widać powoli 'styczniowców-sezonowców' spore rzesze nowych twarzy, grupek osób, ale to coroczna norma więc już nie robi to na mnie wrażenia. Ważne, że mimo ścisku nie musiałem czekać na żadną ławkę czy sprzęt.

Zrobiłem swój trening klatki:
1. Wyciskanie na skosie łącznie 6 serii , koniec 5x75kg
2. Seria łączona power-fly + wyciskanie sztangielek na poziomej ławce 4x15/12/12/10 powt
3. Krzyżowanie linek wyciągów dolnych 2x 15 powt
4. Krzyżowanie linki jednorącz (z filmiku który wrzucalem już jakiś czas temu), chodzi o to by wykorzystać pełny zakres ruchu klatki, czego nie osiągniemy oburącz, świetne ćwiczenie na końcowe dobicie klatki , dziś 2serie 12-10 powt
+ 6serii burpee (30/30 sek) + 10min bieżni na ochłonięcie tętna, które podskoczyło to 175 po BP %)
+ ćwiczonka na taśmach na barki
Łącznie podczas treningu, bonusowo 70 pompek + 42 podczas BP , razem 112 powt


Micha:
Fit jak zawsze ostatnio




Dzisiaj moja wersja z tuńczykiem , szynką i mozzarellą




Ciasto gorzej się wałkowało , lepiej było wczoraj . Po nałożeniu składników miałem problem z zrzuceniem jej na kamień bo była za cięzka i sie zaczęła rozpadac, dlatego taka trochę zdeforomowana ,ale smak - POEZJA
Chyba przestanę już chodzić do pizzerii , bo jest petarda
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 3732 Napisanych postów 11726 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 231992
No, my już jesteśmy dogadani



Zmieniony przez - BzykuDG w dniu 2017-01-09 21:41:57

Dziennik treningowy powered by FitWhey - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3045 Napisanych postów 40434 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 327752
z czym te kanapeczki zajadasz?

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
Instruktor Kulturystyki

http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Plan do korekty SPLIT 4 dni

Następny temat

Wybór planu na siłę-masę.