SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] Natan33_Living the dream...

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 130331

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 861 Napisanych postów 13725 Wiek 51 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 126010
Ja po całym tyg w aucie to za karę do samochodu wsiadam na weekendzie. Ale moją "babcią" też lubię czasem pojeździć. Szkoda, że tyle pali, to i pogazować za bardzo się nie da.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 984 Napisanych postów 2953 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 94260
skint73
Ja po całym tyg w aucie to za karę do samochodu wsiadam na weekendzie. Ale moją "babcią" też lubię czasem pojeździć. Szkoda, że tyle pali, to i pogazować za bardzo się nie da.


Mam tak samo hehe
1

kaczo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6701 Napisanych postów 16650 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 102340
skint73
Ja po całym tyg w aucie to za karę do samochodu wsiadam na weekendzie. Ale moją "babcią" też lubię czasem pojeździć. Szkoda, że tyle pali, to i pogazować za bardzo się nie da.


Co tam masz Skint za babcinkę co tak paliwko lubi???


Ja cały tydzień sprinterem to przy weekendzie cieszę się że mogę go zostawić i przepalić troche paliwka starą celiną


Zmieniony przez - Natan33 w dniu 25/11/2017 16:25:43

Aktualny BLOG http://www.sfd.pl/[BLOG]_Natan33_Living_the_dream...-t1126442.html
http://www.sfd.pl/temat215501/ stary temat i zdjęcia z przed lat
http://www.sfd.pl/temat229096/  z czasów jak jadałem owsiankę

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 984 Napisanych postów 2953 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 94260
Też miałem Celine z niezawodnym 2.0 8v hehe tylko gaz lać było i jeździć hehe
1

kaczo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6701 Napisanych postów 16650 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 102340
Ja tez miałem ósemkę pierwszą, drugą 16V c20xe zdrowo ma piec podrasowany to jest do dzisiaj w pl u rodziców a ta turbo c20let to moja trzecia

Aktualny BLOG http://www.sfd.pl/[BLOG]_Natan33_Living_the_dream...-t1126442.html
http://www.sfd.pl/temat215501/ stary temat i zdjęcia z przed lat
http://www.sfd.pl/temat229096/  z czasów jak jadałem owsiankę

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 861 Napisanych postów 13725 Wiek 51 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 126010
Ja to mam a6, pełnoletnią, więc nie ma się czym chwalić, ale 165 koników daje i tak sporo frajdy, a na mieście pali ze 14 litra
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6701 Napisanych postów 16650 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 102340
Prawdziwe auta to zakończyli produkować w latach 90-tych, kiedyś to było robione po to żeby jak najdłużej takie auto służyło, teraz to po 7-8 latach to auto ma skończyć na złomie a Ty masz iść do salonu i kopić nowe auto bo inaczej producent nie zarobi.

Aktualny BLOG http://www.sfd.pl/[BLOG]_Natan33_Living_the_dream...-t1126442.html
http://www.sfd.pl/temat215501/ stary temat i zdjęcia z przed lat
http://www.sfd.pl/temat229096/  z czasów jak jadałem owsiankę

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 6701 Napisanych postów 16650 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 102340
Kupiłem kilka ulubionych przypraw w polskim sklepie, babka mi się pyta co z tymi przyprawami czy ja jakiś bar prowadzę??



1

Aktualny BLOG http://www.sfd.pl/[BLOG]_Natan33_Living_the_dream...-t1126442.html
http://www.sfd.pl/temat215501/ stary temat i zdjęcia z przed lat
http://www.sfd.pl/temat229096/  z czasów jak jadałem owsiankę

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12128 Napisanych postów 21946 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 627073
Pamiętam jak wieki temu jeździłam 1,5 godz do Chicago do polskiego sklepu po kapustę kiszoną w słoikach i kiełbasę... Kapusta taka jak Twoja:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 861 Napisanych postów 13725 Wiek 51 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 126010
Ja już od jakiegoś czasu przekonałem się do przypraw. Teraz daję do każdego mięsa to co mi pod rękę wpadnie. Raz jest to majeranek i bazylia, innym razem zioła prowansalskie i papryka, dzięki temu trochę innych smaków nabrało jedzenie.
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Następny temat

Konkurs na wrzesień : Wygraj w swoim najlepszym ćwiczeniu.

Wiecej