Moderator działu Odżywianie
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
------------------------------------
Сила это способность
http://www.sfd.pl/Kettlebells_Sztanga_Bieganie_Sila_dla_cierpliwych_By_MaGor_Vol3-t1078817.html
------------------------------------
Spis treści i indeksy:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/69665444/sfd/pub/dziennik/spis_tresci.html
------------------------------------
http://www.sfd.pl/Pomoc_dla_małego_Igorka__serdecznie_zapraszamy_!-t1022615.html
TRENING (nadprogramowy)
rozgrzewka: roller, bieg, rozciąganie
1. MC sumo: 90kg x 6, 120kg x 5, 140kg x 4, 160kg x 3, 180kg x 2, 190kg x 1, 200kg x 1 (lekko)
2. Wiosło sztangą w opadzie (nachwyt): 80kg x 6, 100kg x 6, 120kg x 6, 130kg x 8, 115kg x 10, 100kg x 12
3a. Podciagania na drązku szeroko: CC x 5 / 5 / 5
3b. Podciągania na drązku wąsko: CC x 5 / 4 / 3 (mega ciężko poszło)
4. Inverted rows (nogi n skrzyni): CC x 10 / 10 / 10 / 10
5a. Swing: 30kg x 30 / 30 / 30 (sekund)
5b. Szrugs w chwycia rwaniowym: 90kg x 10 / 10 / 10
6. Burpees: 12/9/6/3 (przerwy max 20 sek)
rozciąganie
Wrażenia: jest coraz lepiej. W ciągach jest zapas. Wyzwaniem okazały się podciągania na drązku po ciezkim wiośle i ciągach.
DIETA
1. 45g wheya, 30g kiślu, 30g żelków, 120g banana
2. 200g drobiu, 100g wołowiny, 80g razowego, 100g ryżu, 250g owoców, 150g warzyw, 10g oliwy
3. 100g drobiu, 100g wołowiny, 70g ryżu, 300g owoców, 200g warzyw, 5g oliwy
4. 220g mąki (mieszanka: gryczana, owsiana, jaglana + skorbia ziemniaczana), 120g mięsa, 40g mozzarelli, 200g warzyw, 50g ananasa, 200ml wina
SUPLE
300mg kofeiny, 20g BCAA, 10g kreatyny, 2g DAA,
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2016-03-06 11:56:45
------------------------------------
Сила это способность
http://www.sfd.pl/Kettlebells_Sztanga_Bieganie_Sila_dla_cierpliwych_By_MaGor_Vol3-t1078817.html
------------------------------------
Spis treści i indeksy:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/69665444/sfd/pub/dziennik/spis_tresci.html
------------------------------------
http://www.sfd.pl/Pomoc_dla_małego_Igorka__serdecznie_zapraszamy_!-t1022615.html
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Wg danych naukowych krytyczny poziom amoniaku pojawia się przyspożyciu białka na poziomie 4,1g na kg masy ciała na dobę, ale jest to średnia wartość, u uczestników róznie to wyglądało. Zazwyczaj poziom amoniaku wzrosta przy nagłym zwiększeniu spożycia białka.
solaros - żebyś wiedział jak czesto przez majstrowanie przy jedzeniu pod fotki siadam do ziimnego posiłku
Ann.. - w tej chwili nie prowadzę już kadry wioślarskiej, zająłęm się sportowcami z BB i fitness. Ale w okresie gdy prowadziłem - nie było reguły, wiele zależało od tego czy byli to zawodnicy z lekkiej czy open. W lekkiej było zbiijanie wagi, pomiedzy ważeniem a startem były najczęściej 2h, to wtedy sugerowałem zawodnikiem spcejalnie wyliczone napoje (przelicznik na kg masy ciałą wegli, sody i wody). W open w okresie przedstartowym wlatywało vitargo, a wcześniej - to co zawodnicy mieli przetestowane że dobrze się na tym czują i nie mają dyskomfortu ze str przewodu pokarmolwego, nierzedko były to np. kanapki z dżemem / miodem, owoce takie jak banany, etc.
Klasyczne ładowanie WW pod konkurencję, gdzie wysiłek trwa tak krótko nie jest konieczne - przynajmniej tak wskazuje literatura naukowa, niemniej zwiększenie spożycia węglowodanów było praktykowane w okresie poprzedzajacym starty. Przy czym warto wspomnieć, zę niektózy zawodnicy pułapy węglwodanowe charakterystyczne dla ładowania (ok 10 - 12kg . kg) realizowali na co dzień (no prawie - spożycie wegli na poziomie 7 - 8g . kg nie było rzadkością).
Seminarium z L. Nortonem - zapytanie
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- ...
- 360