Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

zycie wiezienne,symbole i takie tam ...

Maniek87

Wysłana - 25 maja 2007 10:07    Edytuj Cytuj
lojalność wobec marki..

Mam przyjazną materie i jem węglowodany

wwwsfd

Wysłana - 25 maja 2007 14:40    Edytuj Cytuj
Przegladalem forum i dwa razy sie z tym spotkalem i znam goscia co wyszedl z takim znakiem wiec postanowilem spytac

pozdro

Clenoman

Wysłana - 29 maja 2007 15:28    Edytuj Cytuj
Orientuje sie ktos co oznacza wytatuowany stopien majora na ramionach ??

nie ma ch..a na Mariole,na pierwszej fotce za ch..a nie ma 43 w lapie,wyglada na niej jak zwykly gimnazjalista z gimbusa.-

Powiem tylko tyle że gdyby trzoda chlewna miała taką genetyke jak ty to bym został jej chodowcą.
-

a tak poza tym to dzisiaj chleje oj masakra bedzie juz czuje ze bede zygac i bedzie mi nieraz niedobrze

psychotrop

Wysłana - 29 maja 2007 18:38    Edytuj Cytuj
ktos juz pisal wczesniej - liczba lat spedzonych w wiezeniu (belka 1 rok, * to 3 albo 5)

zlotexx

Wysłana - 30 maja 2007 00:18    Edytuj Cytuj
znacie moze jakies programy dokumentalne o wiezieniach? najlepiej polskich, bardzo mnie to interesuje i chetnie bym sobie poogladal takie programy...

Roberth88

Wysłana - 30 maja 2007 13:48    Edytuj Cytuj
Nie przeczytalem wszystkich stron,ale pierwsze bardzo mi sie spodobaly i na pewno bardzo duzo wiedzy zaczerpnalem z wypowiedzi GLADIATORA.

A polskim wiezieniu jest film SYMETRIA. Nie jest dokumentalny,ale bardzo ciekawy(wedlug mnie).

Skoro szalejesz z ciężarami to zrób ciału przysługę i karm je dobrze. :D

zlotexx

Wysłana - 30 maja 2007 20:10    Edytuj Cytuj
symetrie ogladalem pare razy, film w bardzo małym stopniu odzwierciedla zycie wiezienne

Szuryga

Wysłana - 30 maja 2007 20:48    Edytuj Cytuj
http://www.sfd.pl/Ksi%C4%85%C5%BCki_o_tematyce_wi%C4%99ziennej%2E%2E%2E-t131154.html Tutaj sobie poczytaj a potem kup lub wypożycz.Miłej lektury.

SKIFHLIZ

JaveL

Wysłana - 03 czerwca 2007 14:29    Edytuj Cytuj
Tak sobie czytam i czytam te posty... Całkiem fajne... napisze co wiem o tatuażach, bo większość z nich coś oznacza.
kropka pod lewym okiem - grypsiarz
kiedyś kropka pod prawym / na czubku nosa - c w e l
kropka za uchem / na nosie - donosiciel
kropki na kolanach - nigdy nie ugnie się przed policją
śpioszki (kropki na powiekach) / zaciśnięte usta pod obojczykiem - gwarancja dyskrecji, więzień, który "nie sprzedaje" współwięźniów
mgiełka (kreska pod okiem) - widzi "jak przez mgłe", jest lojalny wobec współwięźniów, ma sprawdzone zaufanie
serduszko pod okiem - mąciciel, człowiek o szczególnym autorytecie wśród grypsiarzy, poważany, szanowany
łezka pod okiem - więzień, który ma o coś żal, coś leży mu na duszy, ale nie żałuje (często z powodu straty kogoś bliskiego gdy siedział), często sygnał - pamiętam, przykro mi, ale nie żałuję
motylek na łopatce lub ramieniu - więzienny "dealer", może wszystko załatwić
No i jeszcze troche było, ale to raczej jest prawda, przynajmniej tak mi się wydaje ;].

Pay attention kid, I'm gonna show ya my heart 2night.

sirdonald

Wysłana - 15 czerwca 2007 13:08    Edytuj Cytuj
Mam pytanie.
Czy idąc do puchy np. za mandaty (autobusy miejskie, pociągi, myjki) można już zacząć grypsować. Czy to jest za małe przewinienie i nie można.
Proszę o odpowiedz kogoś kompetentnego.

Odpowiedzi jest na 255 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zycie wiezienne,symbole i takie tam ...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.