"Gdybym mówił językami ludzi i aniołów, a miłości bym nie miał, stałbym się jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący. Gdybym też miał dar prorokowania i znał wszystkie tajemnice, i posiadł wszelką wiedzę, i wiarę miał tak wielką, iżbym góry przenosił, a miłości bym nie miał - byłbym niczym. I gdybym rozdał na jałmużnę całą majętność moją, a ciało wystawił na spalenie, lecz miłości bym nie miał, nic mi nie pomoże. Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie jest bezwstydna, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje /.../." (1 Kor 13, 1-8)
"POZWOL MI ZWYCIEZYC, A JESLI NIE ZDOLAM, POZWOL MI BYC DZIELNYM W MEJ WALCE"
1057338680000
GARY_25
Wysłana - 04 lipca 2003 19:20
Lezka to w wieziennej hierarchi oznacza kogos co byl po prostu ehem pomiatany
GARY_25, Pozdrawia. Moderator dzialu Combat / Samoobrona "Najwyższa galąz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem" member - mafia.suple.hardcor.pl Lame_Hunters.Sq .:ZASMACHA:.
"Najwyzsza galaz nie zawsze jest najbezpieczniejszym schronieniem"
Specjalista -
1057339231000
kadogan
Wysłana - 04 lipca 2003 19:21
krutko mowiac ****
kadoGan
kadoGan
1057339278000
kadogan
Wysłana - 04 lipca 2003 19:37
cenzura niepozwala mi odpowiedziec :) c-wel
kadoGan
kadoGan
1057340271000
niRon
Wysłana - 04 lipca 2003 20:16
heh dzieki bo znajomy wyszedl z paki i wlasnie ma 3 lezki, a nie wiedzialem co to znaczy!!
-- "Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo." --
..bo to jest chillout..
1057342604000
eDi__
Wysłana - 04 lipca 2003 20:18
hm no to lepiej odpuśc sobie znajomość znim
PWB
SFD FIGHT CLUB
....:::NAJLEPSZA OBRONĄ JEST ATAK:::...
1057342729000
niRon
Wysłana - 04 lipca 2003 21:04
hehe oczywiscie
-- "Chciałbym iść do nieba ze względu na klimat, ale wolę do piekła ze względu na towarzystwo." --
..bo to jest chillout..
1057345479000
Stepien
Wysłana - 04 lipca 2003 21:24
Krotko mowiac jechali go w dupe takze jak sie opijesz i urwie Ci sie film a obudzisz sie z portkami w kolanach to moze byc nieciekawie Pozdrawiam
SFD FIGHT CLUB
Wasza niezwyciężoność zależy od was, słabość wroga - od niego. Sun Tzu
SFD FIGHT CLUB
Wasza niezwyciężoność zależy od was, słabość wroga - od niego. Sun Tzu
1057346683000
shnosnas
Wysłana - 04 lipca 2003 21:43
To dosyć smutna sprawa. Jeśli nawet dał sobie zrobić ten tatuaż, to nie znaczy że go chciał. Ten człowiek wcale nie jest przegrany i możesz być pewien, że nie ma on skłonności homoseksualnych. Niech pójdzie na usunięcie tego gówna i niech zaczyna życie od nowa zdala od więziennych ścierw. W więzieniu jest ciężko, a szczególnie w polskich zakładach. Im dalej na wschód tym gorzej. W USA też nie ma lekko, ale to tyczy sie jedynie poważnych przestępców. W Rosji więzienia to naturalna selekcja...i wszystko to nie jest wcale wesołe. Czasem do pierdla trafia ledwie 18 letni chłopak z kradzież skarpetek ze sklepu i jest tam miażdżony jako ****, podczas gdy wielokrotny morderca bez skrupułów odsiaduje wyrok jak w luskusowych apartamentach.
tragedia.
SFD FIGHT CLUB
Doradca w dziale Combat/Samoobrona
Everybodys stupid, but not as stupid as Johnny Knoxville!