Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
wiatm. znowu mam watpliwosci.... Juz mialem zaplanowany cykl z deki i propinata ( dzieki BlinG ), ale poczytalem teraz troche o testosteronach i sie dowiedzialem ze enthante ( nie wiem czy dobrze napisalem ) to to samo co testosteron prolongatum ( BlinG tak napisal ). A wtedy jak mysalem o cykly to nie wiedzialem co to jest to enthante. Teraz wiem.
I tak sobie teraz mysle ze po dece z test prolongatuma uzyskam wieksze przyrosty niz po dece z propem, mam racje??? ( wiem ze beda gorsze jakosciowo, ale trudno. Narazie musze nabrac masy, zeby ja udoskonalac )
I jak to polaczenia bylo by dobre, to czy warto dorzucic jeszcze do tego 100 metki???
jak tak to prosze o rozpisanie takiego cyklu ( 10 amp deki, test prolongatu ( nie wiem ile, ale mysle ze ok 10 - 15 amp ) i 100 metki ).
lol=] nie pamietam juz czy to 1 cykl jezeli tia to wywal metke i robisz tak : 1-10 200 mg deci/tydz 1-10 200 mg testa/tydz
----------------- sup bro? blinG! blinG!
Specjalista -
1063281558000
-blinG-
Wysłana - 11 września 2003 14:04
czy to dobre polaczenie? najlepsze na mase co nie znaczy ze zyskasz 10-15 kg gowna podejdziesz lekko woda ktora po cyklu spadnie a jedzac odpowiednio mozesz sie nawet wyrzezbic
Specjalista -
1063281854000
elPakerro
Wysłana - 11 września 2003 14:32
wlasnie o to mi chodzi. Aby zrobic sobie taki cykl, po ktorym przyszlo by mi maksymalnie masy. A to jest moj drugi cykl ( pierwszy 5 omek i 100 metaki ). Czyli tak jak teraz napisales moze byc na drugi cykl, aby uzyskac maksymalne przyrosty masy??
(sog dla ciebie za wszytkie odpowiedzi )
1063283538000
elPakerro
Wysłana - 11 września 2003 14:53
czyli jak to jest moj drugi cykl to moge dorzucic do tych 10 deki i 20 prolongatum metanabol ( jak tak to ile ) ???
1063284782000
elPakerro
Wysłana - 11 września 2003 15:05
przeczytalem przed chwiala ze normalna dawka deki to 400 mg na tydzien. czy 200 mg na tydzien nie bedzie za malo jak dla mnie???
1063285536000
Kondiash
Wysłana - 11 września 2003 15:23
Na pierwszy cykl z Decą dawka 200mg przez 10 tygodni jest jak najbardziej odpowiednia. Sam robiłem podobny cykl z 200mg Deci i nie moge powiedzieć aby to była dawka za mała na pierwszy raz.
ogromne dzieki, jeszcze jak bys do tego rozpisal wszytkir potrzebne oslonki ( sylimarol, nolva [ jak jest konieczna ]) i clomid. i nie wiem co jeszcze bedzi mi potrzebne......
1063294209000
-blinG-
Wysłana - 11 września 2003 18:52
sylimarol 3 dziennie po 70 mg przez 4 tygsy (wiecej nie zaszkodzi) hepatil po braniu metki 3 razy dziennie po 1-2 tabsy nolve mozesz albo profilaktycznie brac przez caly cykl i 2 tyg po nim (10-20 mg/dzien) i kiedy zacznie sie dziac cos z sutami 30-40 mg/dzien albo nie brac i dopiero w chwili swedzenia itp brac po 30-40 mg/dzien clomid 2 tyg po ostatnim strzale deci i testa najlepiej zeby bylo 30 tabsow 1 dzien 4 tabsy/dzien 2-9 2 tabsy/dzien 10-19 1 tabs/dzien
Specjalista -
1063299158000
elPakerro
Wysłana - 11 września 2003 18:58
wiekie dzieki. uklony dla ciebie do samiej ziemi. pozdrawiam