Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

zmaina średniy otworu obciażenia

szczypiorr

Wysłana - 22 lutego 2010 17:52    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam nie wiem czy ten dziął ale nie bardzo wiem gdzie moge uzyskac odpo. na moje pytanie. otóż trenuje sobie amatorsko TS z czego 2 razy u siebie w piwnicy i tu problem bo mam sztangę średnica 28mm i odpowiedneie do tego krążki (średnica krążaka sporo mniejsza od trójbojowego) stanowi to problem np. w mc wiec pytanko czy sa jakieś wkładki zmniejszające średnice wewnętrznego otworu krązka zakupiłbym wtedy normalny krążek i zamontował te wkładki. kiedyśgdziej widziałem coś takiego na internecie ale nie moge teraz zlokalizować

wytrwałosc drogą do sukcesu

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 lutego 2010 21:12 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

iNeedYou

Wysłana - 22 lutego 2010 21:12    Edytuj Cytuj
Żaden problem. Łatwym, prostym i szybkim rozwiązaniem jest po prostu coś o odpowiednich wymiarach podłożyć pod talerze. Można również sobie zrobić np z drewna krążki o odpowiedniej średnicy. Natomiast o tym co się pytasz to nie słyszałem:)

snowee

Wysłana - 22 lutego 2010 21:24    Edytuj Cytuj
Nie lepiej Ci zrobic podkladki pod sztange? Ja robie z wycieraczki azurowej, bo tez mam mniejsze taleze i jest git. Jeden kwadrat ma 50x50cm i mam takich 5 pod sztanga z jednej strony. Akuart wychodzi cos kolo 22cm podloza od sztangi u mnie.

Pozdro

adam93

Wysłana - 27 lutego 2010 21:28    Edytuj Cytuj
ja bym na sztange założył 2 tuleje o średnicy gryfu do trójboju i problem z głowy

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zmaina średniy otworu obciażenia

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.