logo
zamknij zamknij

zlamanie kosci piszelowej

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1242

0 5 0
napisał(a)
Temat przeniesiony przez niwix z działu Sport Dla Wszystkich. Zgłoś naruszenie
rubenson
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 12
witam wszystkich.. mam problem chcialbym sie dowiedziec kiedy bede mogl wrocic do sportu po zlamaniu kosci pisczelowej? i jakie nalezy robic cwiczenia? bez gipsu chodze juz miesiac zlamanie bylo nie grozne bo nie bylo przemieszczenia.prosze o szybko odpowiedz
1
Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
niwix
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 12917 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 85996
a co mówi lekarz ?
fizjoterapeuta ?

teraz bardzo dużo zależy od Ciebie
Twojego podejścia do rehabilitacji , odpowiedniej diety i suplementacji w tym okresie.

trening powinieneś uzgodnić / zaplanować z rehabilitantem
napisał(a)
chucknoris
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 11886 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 164389
do jakiego sportu chcesz wrócić?
przenieście do zdrowia
napisał(a)
donJAZYResko
Ekspert
Szacuny 129 Napisanych postów 7128 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 24841
Jak do kopanych to lipa, 6 miesięcy to minimum... Jak nie rok

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

wyniki cholesterolu

Następny temat

wlosy mieszane

Fakty i mity dotyczące zdrowej diety

Siedem symptomów przetrenowania

Salted caramel brownie bez pieczenia

Zdrowe odżywianie - jak zacząć? Podstawy żywienia dla początkujących

Kabanosy - porównanie okiem dietetyka

Dlaczego warto jadać kiełki?

Dieta na masę a brak apetytu - jak sobie z tym radzić?

Omlet z mozzarellą i oliwkami