Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 12383 razy
Autor

zlamana szczęka - co dalej???

cymekkk

Wysłana - 12 marca 2008 01:37    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez s.m.p.a. z działu 'Odżywianie'.

Sprawdź swoje BMI

Doznalem złamania szczęki, nie obedzie sie bez szyn. posiedze w tym pare miesiecy. Najgorsze, ze mialem zaczynac redukcje, a tu pech. Przez najblizszy czas bede jadl za pomoca slomki. I zastanawiam sie czy da sie sprowadzic diete do postaci "plynnej"? Mam na mysli to, ze bialko dostarczalbym w postaci odzywki, kaszek mlecznych...; tluszcze wiadomo - to nie problem(oliwa, olej kokosowy, omega-3 w tabletkach), co do wegli to zakladam bardzo male spozycie (chce wejsc na CKD), wiec z tym jakos by juz poszlo. Co o tym sadzicie?? Wypali??

Zmieniony przez - cymekkk w dniu 2008-03-12 01:38:21

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 marca 2008 11:35 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

domer KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 12 marca 2008 11:35    Edytuj Cytuj
Bedziesz zdrowy to zaczniesz diete, narazie staraj sie jesc tak jak mozesz. Bilans kcal na 0 i jakos przez to przejsc.

Moderator działu Odżywianie

cymekkk

Wysłana - 17 marca 2008 01:21    Edytuj Cytuj
Juz tydzien chodze w tym kagancu i problem sie zaostrza. W ciagu dnia zjadam 1-2 jogurty i max 3 gorące kubki. Po prostu wiecej nie daje rady, czuje sie najedzony. Nie chce myslec co sie stanie w ciagu najblizszych 5 miesiecy. Od wtorku wprowadzam odzywke bialkowa (2 razy dzienie) zeby zmniejszyc spadki. Mysle tez aby kupic jakis gainer. Znacie jakies inne plynne posilki?

Gerem

Wysłana - 17 marca 2008 14:31    Edytuj Cytuj
dawaj wszystko co sie da w mikser

www.saacenter.pl

KoY

Wysłana - 26 marca 2008 13:08    Edytuj  Cytuj
z 1 Marca nabawiłem sie takiej samej kontuzji złamanie szczeki w 2 mscach ponosze to od 8-12 tygodni
jestem tydzien po zadrutowaniu zyc sie niechce pije 2 razy dziennie odzywke białkowa i jogurty ale juz mi to zbrzydło niemoge przełknac zbiera sie na wymioty
jestem osłabiony kreci sie w głowie schudłem juz z 10 kg i jest lipa nie wiem czy przez to przejde jest rzeźnia

"I promise one thing, lots of violence." - Wanderlei Silva
Doradca w dziale Scena MMA i K-1
Redaktor www.fight24.pl
[http://www.sfd.pl/TRENING_CYKLICZNY_INDYWIDUALNY_KoY-t435454.html]

chomson

Wysłana - 26 marca 2008 13:17    Edytuj Cytuj
cóż powiem tylko trzymajcie się chłopaki

Gdzie jest Bóg, chyba na urlopie, na niego też mieli kartotekę w UOP-ie

Leszek SLD

Wysłana - 23 czerwca 2008 23:46    Edytuj Cytuj
no to witam w klubie,ja dopiero 5 tygodni,po wieloodlamowym zlamaniu zuchwy,ja nie mam szyny bo mam wstawione plytki podtrzymujace to,dzis robilem rentgen i powiedzieli mi ze zrosla sie w polowie dopiero,schudlem 8kg,moge jesc tylko miekkie rzeczy.Wy to juz pewnie ok bo od marca minely 3 miesiace...

Molu86

Wysłana - 24 czerwca 2008 00:35    Edytuj Cytuj
cymekkk a w jaki sposob o sie stalo?

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

Leszek SLD

Wysłana - 24 czerwca 2008 01:29    Edytuj Cytuj
u mnie to dwie solidne bomby

anglia23

Wysłana - 25 czerwca 2008 01:34    Edytuj Cytuj
ilu chlopakow z polamanymi szczekani , jak zescie to sobie zrobili na treningu sam chce zaczac cwiczyc box ale boje sie ze tez dostane jakiejsc kontuzji , a kulturystyka to cale moje zycie chyba tepresji bym dostal jak bym nie mogl jesc jak czlowiek az 5 miechot , tyle to az trwa?

KoY

Wysłana - 25 czerwca 2008 13:32    Edytuj Cytuj
mozna i tyle nie raz szybciej ale wiesz u mnie akurat byla wersja hardcore 3 miechyb bez niczego - 10 kg w doł
do tego teraz przez najblizesz 2-3 meichy niemoge ejsc nic twardego nie moge nawet mocniej byc pukniety w szcene

"I promise one thing, lots of violence." - Wanderlei Silva
Doradca w dziale Scena MMA i K-1
Redaktor www.fight24.pl
[http://www.sfd.pl/TRENING_CYKLICZNY_INDYWIDUALNY_KoY-t435454.html]

Odpowiedzi jest na 11 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zlamana szczęka - co dalej???

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.