Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

zielona herbata a siłownia

Sosek18

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:13    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Czy można pić zieloną herbatę jak się ćwiczy na siłowni? Mój cel to masa mięśniowa a słyszałem, że zielona herbata odchudza. A może działa w sposób pozytywny? Daje więcej energii itp? Co o tym sądzicie? Nigdy nie piłem zielonej herbaty ale mam zamiar zacząć pić.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:14 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:14    Edytuj Cytuj
możesz pić na zdrowie Ci tylko wyjdzie
odchudza ujemny bilans kaloryczny a nie herbata
pij śmiało
Ekspert -

Sosek18

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:29    Edytuj Cytuj
AA w spożywczym sklepie nie ma zielonej :P W aptece chyba można kupić?

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:30    Edytuj Cytuj
ja w każdym spożywczym mam zieloną chyba że szukasz nie w torebkach tylko liściastej
w aptece powinna być pozdr
Ekspert -

Sosek18

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:33    Edytuj Cytuj
Chodzi mi o prawdziwą zieloną herbatę z Japonii czy z Chin - nie wiem gdzie ją produkują. Żadna podróbka. Jaka będzie najlepsza?

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:36    Edytuj Cytuj
musisz popytać za taką w herbaciarniach jak nie znajdziesz zapodaj liściastą bądź w saszetkach
Ekspert -

Sosek18

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:39    Edytuj Cytuj
Chyba lepiej już w aptece kupić. A czuć jakąś różnicę po tej zielonej herbacie? Bo teraz pijam normalną Sagę to amerykańskie są.

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Sosek18

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:48    Edytuj Cytuj
Czytałem ten artykuł i wiele innych. Wiadomo, że często tak jest, że to co piszą na opakowaniach czy gdzie indziej jest zwyklym farmazonem tylko po to żeby zachęcić ludzi do kupna itp. A ja się chcę dowiedzieć tu od Was na forum jak Wy to odczuwacie naprawdę. Czy sprawdza się to co opisują?

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 13 kwietnia 2009 22:56    Edytuj Cytuj
ja od siebie mogę polecić co prawda nie pije jej codziennie ale czuję się po niej lepiej
poczekaj na naogowych pijaczy może się coś więcej dowiesz w każdym razie na pewno jest ok
Ekspert -

byczepeto

Wysłana - 13 kwietnia 2009 23:26    Edytuj Cytuj
kiedyś rezałem tę herbę namiętnie, obecnie nieco mniej - ale do dziś pozostałem jej fanem

ponoć zawiera przeciwutleniacze, czyli zapobiega powstawaniu raka, ale teraz to wszystko powoduje raka i wszystko go też leczy... ;)

mocniejsze czaju działa na mnie dość pobudzająco, a i też potrafi wyregulować nieźle zachwiany metabolizm (przykładowo przy przejedzeniu) - czy to efekt placibo, non so...ogólnie polecam

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zielona herbata a siłownia

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.