witam. zwracam się do Was z prośbą o pomoc w ułożeniu suplementacji na 9 tygodni z myślą o trójboju siłowym. będzie to pierwsza faza przygotowań, stąd taki krótki cykl. cały program jest przewidziany na 9 miesięcy, ale w tym momencie potrzebuję akurat tej fazy. wstępnie myślałem o zestawie: stack okołotreningowy+ jabłczan na dni nietreningowe(lub jakaś inna forma kreatyny pomijając mono)+ bcaa+ coś na zasadzie animal stak+ kompleks witamin. to tylko taki ogólny zarys. chodzi mi o dobór konkretnych suplementów, Wasze zdania,opinie i sugestie.pozdrawiam
Kreatyna : TCM/CM3 Stack : Niewiem co brales wczesniej, ale horse power jest git. Bcaa: do wyboru do kloru np OLIMP BCAA Mega Caps Witaminy : np Olimp VITA-MIN plus ANIMAL STAK itd : Nieznam sie dobrze na tego typu suplementach. pozdrawiam i sukcesow zycze ;)
Zmieniony przez - koksmox w dniu 2010-08-17 02:47:36
Znawca -
1282005903000
Moszyn
Wysłana - 17 sierpnia 2010 08:43
dziękuję za odpowiedź.co to kreatyny to cm3 brałem już kilka razy i myślę o niej także na ten cykl. jeśli chodzi o stack to brałem shotguna,synthe size, kilka razy xp i dawno,dawno temu nitrobolon ale o tym lepiej nie mówić:). najlepsze efekty miałem po xp, ale myślałem o tym,żeby kupić coś innego i najlepiej mocniejszego. co do bcaa to co myślicie o czymś z uniwersala? pozdrawiam i czekam na kolejne rady zwłaszcza w kwestii animal stak. wszelkie inne sugestie także mile widziane:)
Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają?
Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -
1282032732000
Moszyn
Wysłana - 17 sierpnia 2010 20:07
dzięki za kolejną odpowiedź. już zaczyna mi się tworzyć jakiś ogólny zarys tego wszystkiego.z bcaa stanie pewnie na tych z firmy kaizen. mam jeszcze dylemat jeśli chodzi o stack. może ktoś zasugerować co byłoby lepsze(wiadomo że każda z opinii będzie subiektywna,ale może mi pomoże) : hp,clout czy może jeszcze storm?pytam o te,bo w zasadzie tylko te w tym momencie wchodzą w grę. kwestia finansowa nie ma znaczenia.prosiłbym jeszcze o słowo komentarza na temat animal stak.pozdrawiam