Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

zerwanie więzozrostu barkowego III stopnia

kasper77

Wysłana - 22 listopada 2008 20:00    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Trzy miesiące temu podczas upadku zerwałem te ścięgno miałem jeden zabieg zostały zespolone popręgiem webera jak na zdjęciu .Czekam na wyciągnięcie drutów lecz na ten rok skończyły się limity w moim szpitalu i zabieg będzie pod koniec stycznia .Gram w piłkę nożna i w tym okresie będę miał przygotowania do nowego sezonu . Przytyłem 10 kilo i do tych przygotowań muszę je z rzucić przynajmniej 5 . Mam pytanie czy można trenować z tymi drutami nie stać mnie na zabieg w prywatnej klinice

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 listopada 2008 20:12 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

ł.d.z

Wysłana - 22 listopada 2008 20:12    Edytuj Cytuj
Zależy jakie chcesz ćwiczenia wykonywać.Jak ćwiczenia aerobowe to jakoś przeciwwskazań nie widzę.Tylko przy rozciąganiu uważaj na obręcz barkowa byś nie przedobrzył.

kasper77

Wysłana - 22 listopada 2008 21:46    Edytuj Cytuj
Teraz tak mocno jeszcze nie trenuje bo mam za dużo nadwagi i boję się o kolana bo raz się skończyło artroskopią i trzema tygodniami przerwy na razie biegam pod tętno 156 w od stepach czasowych 6,8,10,12 minut lekkie rozciąganie bo nie mogę podnieść tej ręki całkiem do góry wydaje mi się że to przez te druty . Ale od grudnia chciałem wprowadzić trochę ćwiczeń siłowych , wytrzymałościowych szybkościowych moc drabinka koordynacyjna interwał pasy do ćwiczeń szybkości i ćwiczenia z piłką sezon się skończył więc nic innego samemu nie wymyśle chce wrócić do tego co miałem przed kontuzją przynajmniej 80% a słyszałem że te druty mogą pęknąć trochę jestem załamany tą kontuzją i dlatego prosze o pomoc na tym forum

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zerwanie więzozrostu barkowego III stopnia

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.