Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

zelixa, meridia, meizitang

Sebek135

Wysłana - 07 lutego 2008 20:41    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez domer z działu 'Odżywianie'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam mam pytanie ktory z tym trzech srodkow jest najlepszy ZELIXA MERIDIA CZY MEIZITANG ?? czy maja one moze podobne dzialanie??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 lutego 2008 21:02 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Irokez

Wysłana - 07 lutego 2008 21:02    Edytuj Cytuj
http://www.sfd.pl/LiDa_%2F_Meizitang_%2D_czy_warto_ryzykowa%C4%87_-t251088.html

a dla leniwych:

prodoocent leku przyznaje i potwierdza przynajmniej 32 zgony wskootek brania meridii

co więcej, przeciwwskazania do stosowania leku obejmooją m.in. jaskrę, problemy z nerkami i wątrobą, choroby psychiczne (sibutramina była kiedyś stosowana jako antydepresant), osoby cierpiące na choroby ukł. sercowo-naczyniowego, migreny etc.; przez pierwsze trzy miesiące kooracji pacjent powinien chodzić do dwa tygodnie na wizyty kontrolne; z tego, co pamiętam, lek daje max ~10% masy ciała* w przeciągu roku, bo tylko tyle powinien być stosowany

raz jeszcze wracając do tego środka (LiDa), osobiście trzymałabym się z daleka od niego, stawiając na prodookty pewne i z wiadomym składem niż ten z masowej chińskiej manoofaktoory; pomyślcie o pewności składu, czystości składnikoow etc., skoro po badaniach składu wychodzą takie "kwiatki"; aha, powyższa skootki uboczne są dla czystej, farmaceutycznej sibutraminy...

Zmieniony przez - Irokez w dniu 2008-02-07 21:05:44

a tu jeszcze cos ciekawego:

http://www.sfd.pl/Uwaga_maniacy_odchudzania-t315472.html

Zmieniony przez - Irokez w dniu 2008-02-07 21:09:58

wierz w siebie bo religie moga zawieść ; )))

anka870

Wysłana - 08 stycznia 2010 04:54    Edytuj Cytuj
temat już troszkę przechodzony, ale nie widzę sensu zakładać nowego.

Nie jest to kryptoreklama, ale muszę przyznać, że to działa. brałam meizitang zielony dwukrotnie i schudłam około 10 kilo, miałam idealnie płaski brzuch i zero celulitu (autentycznie)
fakt, przez pierwsze kilka dni czujesz się jak na jakiś prochać, światło razi strasznie, a suchość w ustach utrzymuje się cały czas ( co ja piszę - suchość - istna sahara i kapeć), poza tym człowiek poci się jak dziki, uderzenia gorąca, lekka arytmia - norma. kłopotów ze snem nie było - ku mej rozpaczy. sesja była, chciałam się uczyć, a nie spać.

ale żyję. lista przeciwskazań jest podawana przez sprzedawców, więc po kiego grzyba, np. taka 60 latka to bierze? albo ktoś kto ma problemy z nerkami. napisane, że szkodzi takim, to szkodzi.

antykoncepcyjne tabletki też szkodzą. stany zapalne pochwy, wzrost ryzyka choroby zakrzepowej, udaru i zawału serca, zwiększają ryzyko raka piersi.

wszystko zależy od organizmu. każdy organizm jest inny przecież.

nikogo nie namawiam do niczego. mój organizm przeżył i ma się dobrze. Bożeny Kowalskiej z Pcimia Dolnego może nie przeżyć.

a uzależnić można się od wszystkiego. telewizji, czekolady, kawy, herbaty, papierosów, alkoholu, książek, odchudzania i te pe i te de.

Pozdrawiam
Anka

KOTC

Wysłana - 08 stycznia 2010 07:04    Edytuj Cytuj
Dokładnie-wszystko zależy, wszystko dla ludzi byle z głową, ważniejsza i tak jest zbilansowana dieta-nie jedzenie nie jest dobrym, a co najwyżej wyniszczającym rozwiązaniem.

Wiadomo też, że może przynieść pożądane efekty za pierwszym razem-bez problemów, ale może się to też równie dobrze nie udać i to tej samej osobie drugi raz-z powodu ukrytych problemów zdrowotnych.

Jakby nie było jest to lek-i należy go stosować z ostrożnością.

Zmieniony przez - KOTC w dniu 2010-01-08 07:06:05

[][][]--140kg--[][][]
Specjalista -

bolek1970

Wysłana - 08 stycznia 2010 07:08    Edytuj Cytuj
miałam idealnie płaski brzuch i zero celulitu (autentycznie)

Czemu w czasie przeszlym piszesz ? Ot i cala skutecznosc, takich kyracji...

Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2010-01-08 07:08:36

anka870

Wysłana - 08 stycznia 2010 12:27    Edytuj Cytuj
przytyłam, bo zamieszkałam z facetem i zamiast sałatki na obiad 300 kalorii musiałam zacząć robić schabowego + ziemniaki + sałatkę i zaczęłam razem z nim jeść.

ale efekt był i tak o niebo lepszy niż na kopenhaskiej i 1000-1200 kalorii. i ten celulit.

poza tym mam straszny zwyczaj zażerania stresu, a niestety się w tamtym czasie sporo nagromadziło.

Zmieniony przez - anka870 w dniu 2010-01-08 12:28:24

kotlinecz

Wysłana - 15 stycznia 2010 13:26    Edytuj Cytuj
to prawda, że wszystko zależy od człowieka i od stopnia otyłości, moja przyjaciółka brała tabletki na odchudzanie, bo przez lata żaden inny sposób nie zadziałał, dostała Obesan, też zawierały sibutraminę jak Meridia, ale lekarz powiedział, ze są lepsze, u niektórych nie jest możliwe schudnąć samą dietą i ćwiczeniami

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zelixa, meridia, meizitang

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.