Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 330 razy
słowa kluczowe: zapytanie 
Autor

zapytanie

Revanch

Wysłana - 01 marca 2010 15:52    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

siema. zbieram sie do cyklu. z enana,propa i winka na koniec chciał bym zarzucic. ale nie wiem w co uderzac ? co jest godne uwagi teraz?.. testy to polska jelfa , testolic moga byc ? nie :P

RV

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 marca 2010 15:54 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Aras84

Wysłana - 01 marca 2010 15:54    Edytuj Cytuj
enan jelfa i prop testolic jak najbardziej
winko chcesz oral czy inject?
Ekspert -

Revanch

Wysłana - 01 marca 2010 16:13    Edytuj Cytuj
inject oczywiscie ale zastanawiałem sie nad oralem mozesz zapodac to i owo. . orale jadłem 2 razy i kazdy był kiczowaty. a miałem z La pharma i jakies tam nie pamietam bo to dawno było i były kiczowate.

RV

Aras84

Wysłana - 01 marca 2010 16:14    Edytuj Cytuj
la pharma jeden z najlepszych orali
może za dużo oczekiwałeś po winku?
inject tylko desma, ewentualnie jak masz dojście to rwr albo legit genesis
oral - cetabon, genesis, scantel, razak, phoenixa
Ekspert -

Revanch

Wysłana - 01 marca 2010 16:36    Edytuj Cytuj
oo własnie .. przypomniałes mi razaka stanex 10 miałem tylko ze pchnełem go bo ziomek miał takie same i oszamał i kiczowato było tez.no teraz wiem ze La Pharm to kicz az gownem smierdzi. nie no ja duzo nie oczekiwałem po tym winku.. ale oczekiwałem tego czego mozna oczekiwac po tego rodzaju srodku:P czyli przyrost siły w zalerznosci od sterzenia. uczucie napiecia skury ze nawet uszczypac sie nie mozna..a po tym la pharma to nic nie czułem :P moze wał wsumie to były dziesiątki moze w tym 10 bło 0.8 :P never mind.. no mam dobre wiesci było memory fajf siara.i jest desma. wiedz mówisz zeby w to udezac? taa a jakie to 50 mg/ml ta? bo ja to pierwsze słysze o takim winie:P ono jest jak pakowane:P w pojedyncze amp? czy flakony ? sterzenie 50 rozumiem :P

RV

artist_06

Wysłana - 01 marca 2010 22:38    Edytuj Cytuj
w galeri zdjeć masz foty tam sie dowiesz jak jest pakowane
wyszukiwarka nie gryzie, troche samodzielnosci

Trzeba być człowiekiem i traktować innych jak ludzi.
Specjalista -

Revanch

Wysłana - 02 marca 2010 11:40    Edytuj Cytuj
oke oke :P hehe ..

RV

Revanch

Wysłana - 03 marca 2010 10:03    Edytuj Cytuj
to co napewno sa dobre te co mi podał Aras84 :P moze niech ktos jeszcze dopowie cos moze sa jeszcz ejakies inne winka godne uwagi na obecna chwile

RV

K1pl

Wysłana - 03 marca 2010 10:27    Edytuj Cytuj
te co Aras84 podał są dobre i dostępne w naszym kraju ale to tylko z opinii internetowych i troche z opini znajomych osobiscie dla mnie La pharma wymiata

...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
Specjalista -

Revanch

Wysłana - 03 marca 2010 12:26    Edytuj Cytuj
chciałem wysłac na priv ale nie moge wyskakuje mi ..UWAGA

Musisz być abonentem aby wysyłać powiadomienia
do innych użytkowników forum.

Jest to zabezpieczenie przez spam.
wiedz napszie tutaj ';P tak analogicznie rzecz biora desma kosztuje patrzac cennik zagraniczny kosztuje 7:80eur a mój człowiek ma po 24pln za 1ml , ale mowi ze ma tez po 18 ; P ale to fake mówi odrazu. wiedz nie wiem co tu teraz myslec wezme zobacze to bede wiedizał ale tak chciałem sie zapytac.bo wydaje mi sie ze gorzej by było jak by mój dil chciał mniej niz ta cena na zagranicznym cenniku ? nie;P

RV

Aras84

Wysłana - 03 marca 2010 12:28    Edytuj Cytuj
po pierwsze to skończ wszędzie wstawiać "P" bo czytać tego nie idzie
po drugie o cenach tu nie mówimy
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zapytanie

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.