Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 6976 razy
słowa kluczowe: zapalenie  miesnia 
Autor

zapalenie miesnia

DeeGenerate

Wysłana - 28 października 2005 17:29    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam ,uszkodzilem sie dosyc powaznie tydzien temu na silce,boli mnie ostro w okolicy prawego barku ,lekaz stwierdzil ze to zapalenia miesnia (bylem u niego po 4 dniach od wypadku) do tego czasu stosowalem masc rozgrzewajacą +ketonal na znieczulenie.
spalem po 4 godziny gdyz bol mnie zrywal ze snu ,wczoraj zapisal mi leki przeciwzapalne i kolejna masc , od kilku dni odczuwam straszne oslabienie w prawej ręce ,mniejszą o wiele sile tak ze boje sie przeniesc szklanki z napojem bo boje sie ze mi wypadnie .Lekaz stwierdzil ze zacisk w obydwuch dloniach mam taki sam -symetryczny .
Probowalem podniesc sie na drazku ale nie mam sil nawet sie w ten sposobn ruszyc z ziemi.
Czy myslicie ze to tylko zapalenie? wystepuje przy takim czyms lekki niedwlad reki?
dzisiejszej nocy udalo mi sie przespac,bol jakby wydawal sie mniejszy po lekach ktore mi zapisal ,czy myslicie ze wszystko jest w pozadku?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 października 2005 19:10 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 58.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

shinsei

Wysłana - 28 października 2005 19:10    Edytuj Cytuj
Witam!
Takie uszkodzenia , naderwania , nadwyrężenia , nie wyleczą się w tydzień zwłaszcza gdy dodatkowo ćwiczysz . Niestety , wiem że to ciężko , ponieważ sama się z tym borykam ale musisz przestań na jakiś czas trenować nie ma innej rady bo pogorszysz sytuację...

Boofi

Wysłana - 29 października 2005 10:28    Edytuj Cytuj
zadnego drazka - musisz dac się zregenerowac !
smaruj iłykaj dalej ...

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.