mam taki problem ze pod wieczor mam jakby zaczerwienione oczy, konkretnie widoczne zylki, w dzien raczej tego nie zauwazylem moze tylko po wstaniu czy moze to wynikac z braku witamin co radzicie?
Idz spac a nie przed kompem siedzisz do pozna to zaczerwienienie zniknie
We ride together We die together. Bad Boys for life
1118697985000
oska5
Wysłana - 14 czerwca 2005 09:26
a swędzą Cię oczy albo pieką? przy chorobach oczu dobrze spożywać marchew, ciemnozielone liściaste warzywa z uwagi na beta-karoten, owoce i warzywa ze wzgl. na wit. C, chude mięso, drób, ryby, orzechy, pełne ziarna nasion dyni, słonecznika i zielonolistnych warzyw ze wzgl. na wit. B, oleje z nasion oraz awokado ze wzgl. na wit. E. A jak masz jakieś poważniejsze podejrzenia to do okulisty.
"Ten tylko jest wolny, kto na wysokość wstępuje bez uciech, a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -
1118733972000
MR.MST
Wysłana - 15 czerwca 2005 14:22
A nie wysychaja Ci przypadkiem oczy?
1118838142000
Tasak
Wysłana - 15 czerwca 2005 20:39
dzis bylem u okulisty, dal krople powiedzial ze alergia, ale widze ze musze zjadac marchew i w/w warzywa dzieki za rady :)
1118860787000
Jerry27
Wysłana - 20 czerwca 2005 12:40
Możliwa infekcja grzybiczna (kandydoza) albo inne zaburzenia ze strony układu pokarmowego, szczególnie jelit (zaburzenia równowagi flory bakteryjnej)
Mężczyzna na poziomie powinien trzymać się w pionie
1119264027000
Boofi
Wysłana - 21 czerwca 2005 12:17
alergia jak alergia .... wg mnie neikoniecznie ... a jeździsz duzo samochodem , siedzisz przed kompem , czytasz , ogólnie musisz często wytęzać wzrok ?
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1119349040000
Tasak
Wysłana - 04 lipca 2005 22:35
k*** to chyba nie jest alergia, w ciagu dnia normalka nawet w najbardziej "pylące" dni ale zawsze podczerwienione na wieczor. juz nie daje rady, tymi okulistami zygac mi sie chce, patrzylem na Vichine ale tak sobie przeanalizowalem i mi chodzi nie o doraźne tylko o coś zeby wzielo i mi to na wieki wyleczylo bo przeciez wiecie wakacje wieczorem najwiecej sie dzieje a tu chamskie popękane zyły na oczach :/
1120509324000
Helejna
Wysłana - 01 lutego 2008 07:16
Ja też od kilku dni mam zaczerwienione oczeta...zupelnie nie wiem dlaczego. Jestem alergikiem ale zawsze mnie sie to objawialo katarem... Suchego oka to ja raczej nie mam. Makijaz zawsze zmywam, No i juz od drugi raz zdarzyła mi sie rano sytuacja ze gorne rzesy przykleily mi sie do dolnych prawdopodobnie za sprawa czegos co z oczu mi wylazi w nocy:/ Nie wiem czy to dobrze interpretuje... Ludzie doradzcie co robić nie chce wygladac jakbym co najmniej z jakiegos wora buchała