Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam.potrzebuje pomocy,bralem metke z kreatyna 5 tabl mety dziennie i 8 kreatyny i po tym 5 strzalow omki.Zrobilem 2 tygodnie przerwy a mam jeszcze deke,stanazol i anapolon co teraz wziacs i jak?co z odblokowaniem?i kiedy sie odblokowywac?prosze pomozcie.
co ci tu powiedzieć zawaliłeś częściowo ten cykl już widze wypełnij ankiete coś może się pomyśli,kto ci to rozpisał?
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1231217992000
kasper6969
Wysłana - 06 stycznia 2009 11:34
kolega mi tak doradzil o moichwymiarach wole narazie nie pisac bo jestem raczej poczatkujacy i przy wzroscie 180 i wadze 85 raczej nie sa interesujace.kiedys bralem troche meti i omki ale to troche nie mialem mozliwosci treningowych i kasy.teraz sietroszke zmienilo i mam gdzie trenowac systematycznie i postanowilem znowu cos wziasc.Prosze powiedz co robic?
1231238086000
Cyklop00
Wysłana - 06 stycznia 2009 11:42
ankieta nie jest po to aby się chwalić , tylko po to , aby informacje w niej zawarte pomogły opracowac dla ciebie rozpiske .
Zmieniony przez - Cyklop00 w dniu 2009-01-06 11:42:43
Mojego kolegi znajomy Zbigniewa siostry rodzony brat z pod lasu powiedzial ze jako czlowiek ujde w tlumie i tego bede sie trzymal :)
Mam nowe hobby polowanie na ddżownicę meksykańską
Znawca -
1231238552000
kasper6969
Wysłana - 06 stycznia 2009 12:12
gdzie ja mam wypelnic ta ankiete?przy rejestracji byla a teraz?
1231240351000
Zen2008
Wysłana - 06 stycznia 2009 12:16
1.WIEK: 2.WAGA: 3.WZROST: 4.WYMIARY: BICEPS: KLATA: UDO: TALIA: 5.STAZ NA SILOWNI: 6.DIETA BIALKO: WEGLOWDANY: TLUSZCZ: 7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 8.TRENING: 9.CEL CYKLU: 10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 11.POZIOM BF% 12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): 13.STAN ZDROWIA: 14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: 15.WYNIKI SILOWE 16.PPM podstawowa przemiana materii: klata : martwy ciag : przysiad :
a czym sie odblokowac i jak?czyli narazie wstrzymac sie z deca stanem i antkiem?
1231243813000
Scorpio93
Wysłana - 06 stycznia 2009 13:21
Mysle ze to jakas paranoja, brales omo+metax kiedy jak sam piszesz nawet nie miales jak regularnie cwiczyc, wiec o diete to ja juz nawet nie pytam bo najwyrazniej postanowiles przy pierwszej lepszej okazji zarzucic sobie antka Pieknie. Ankieta musi byc wypelniona, tam nie sa tylko wymiary, ale juz jestem pewien ze tobie potrzebna jest micha a nie koks.
Ekspert -
1231244511000
kasper6969
Wysłana - 06 stycznia 2009 13:51
pewnie masz racje,mam wypelnic ankiete na forum czy moze moglby mi ktos jakis link wyslac?
1231246269000
Wawelski
Wysłana - 06 stycznia 2009 13:54
skopiuj to co dał Ci Zen i wypełnij.
Quod medicina aliis, aliis est acre venenum
Trzecia Rzeczpospolita, Polska Ludowa To samo od nowa, to samo od nowa...