nieignoruj tego chwilowego niewizenia, jaod paru lat miałam chwilowy zanik pola widzenia, teraz we wrzesniu nie widzialam okolo20mnin na prawe oko, potem to trwało kolo 3godz, nie zostalam w szpitalu bo nie mialam opieki nad niewidomym synem ale tak sie przerazilamze zglosilam sie do szpitala, tam w trzecim dniu znowu stracilam wzrok na prawe oko, robili mi abadania jakich przez cale zycie nie mialam- sprawa jest przykra, sa to zaburzenia neurologiczno- krązeniowe, taki udar który nie poszedl na mózg tylko na oko i siatkówkę, duzo trzebaby pisac, ale to skutek niedrożności tetnicy szyjnej- chyba nie mozna zalozyc bajpasy na tetnice - decyzje podejmie ostatecznie chirurg naczyniowy, ale teraz skutek może być-ślepota i niedowład pozdrawiam krystyna (jestem z bydgoszczy, mam 56lat- nigdy nie mialam czasu chorować od kiku lat jestem pod opieka neurologa a od dwoch kardiologa) teraz czuje sie fizycznie dobrze ale paralizuje mnie mysl, że to wroci tylko nie wiem kiedy i bardzo sie boje krystyna
krystyna