Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 424 razy
Autor

zaburzenia rytmu serca

elfff7

Wysłana - 07 lipca 2009 12:49    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam mianowicie jest taka sprawa ostatnio przypadkowo wbiłem w żyłe troche soku (agovirin depot) oczywiscie rekacja kołatanie serca i inne ale nie zupełnie o to chodzi wczoraj wypiłem rano kawe przed pracą i około 2,5 godziny po wypicu kawy zaczołem mieć zaburzenia akcji serca i podniesione za bardzo cisnienie 140/70 i puls powyżej 90 gdzie zawsze cisnienie mam 120/54 albo mniejsze i puls do 74 max felerna iniekcja była wykonywana 2 tyg temu. Po wizycie u lekarza dostałem Propranolol, neomag forte, i syrop hydroxyzinum na kaszel który mnie meczy już ponad miesiac. czy jest możliwe, że po tej felernej iniekcji serce zostało mocno osłabione i dlatego tak sie dzieje czy po prostu brakuje mu magnezu??

Zmieniony przez - elfff7 w dniu 2009-07-07 12:50:15

...::::Duży ma zawsze racje::::...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 lipca 2009 13:03 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

nikepro

Wysłana - 07 lipca 2009 13:03    Edytuj Cytuj
140/70 to nie jest jakies ogromne cisnienie, Zwlaszcza ze wypiles wczesniej kawe ;)

Wystrczy ze z trybu siedzacego nagle sobie wsaniesz i zmierzysz cisnienie i juz bedzie wyzsze.

co do injekcji do agrovin z tego co pamietam jest wodą także po 2 tygodniach od tego zdarzenie nie powinno byc takich akcji.Zalezy jeszcze jaki organizm,jak duzo wbiles itd. Co innego z olejem :/

a co do magnezu to kawa go strasznie wypłukuje takze tz profilaktycznie mozesz sobie łykać. Dzienna zapotrzebowanie dla zdrowego czlowieka to 300mg.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zaburzenia rytmu serca

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.