Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 578 razy
Autor

zaburzenia hormonalne ?

kaydash

Wysłana - 23 lutego 2008 17:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam!
Od razu przejde do rzeczy - skonczone prawie 22 lat, budowa typowo ektomorficzna jak wszyscy faceci w najblizszej rodzinie, ok 172-73 wzrostu, mlodszy brat przerosl mnie o 10 cm, ojciec wyzszy o cos kolo 5, ale to nie o wzrost mi chodzi (przynajmniej nie wprost). Otoz wydaje mi sie, ze cos nie tak z hormonami. O co mi chodzi - dalej wygladam jak dzieciak, jak mowie ludziom ile mam lat to wszyscy pierwsze co wielkie zdziwienie, o dowód to sie mnie zawsze pytaja, drobne dlonie i paznokcie, zarost jest, ale jakis taki nierownomierny, z siurkiem i loniakami raczej wszystko ok;p Za malego byle mraczej niejadkiem i moze to daltego;/ Tak sie zbieram w sobie, zeby ruszyc dupsko do lekarza i tu pytanko do was. Nie chce wyjsc na idiote kiedy spyta co mi dolega, ale nie wiem na jakie badania naciskac no i czy warto w ogole ? moze za stary juz jestem na to ? Moze ktos mial podobne doswiadczenia albo znajomego jakiegos z czyms takim ?

aha to raczej nie estrogen, nie mam szerokich bioder ani cycki nie rosna ;p

don't you dare underestimate me you arrogant bastard...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 lutego 2008 17:42 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Xwrite

Wysłana - 23 lutego 2008 17:42    Edytuj Cytuj
masz poprostu nizszy poziom testosteronu od innych mężczyzn przynajmniej mi sie tak wydaje

My game plan to be trained heavy, military
Mind of a Thug Lord, sittin in the cemetary

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 23 lutego 2008 17:44    Edytuj Cytuj
Taka Twoja budowa.
Jedni mają szerokie braki / grube kości / gęsty i twardy zarost, inni nie.
Zacznij ćwiczyć na siłowni. Trochę zmężniejesz.

doping & zdrowie
Ekspert -

Cregg

Wysłana - 23 lutego 2008 22:01    Edytuj Cytuj
jeśli sie nie boisz - bo swoje lata i tak masz i nie zaszkodzi - proponuje do działu doping... testosteron powinien pomóc Twoj wybór, ale nawet jeśli pójdziesz do lekarza ,to czego sie spodziewasz? Lekarz nie cudotwórca - nic z tym faktem nie zrobi. Jedyne rozwiązanie jakie widze to testosteron, lub cos, co podwyzszy jego poziom

Chwila moralnego kaca - jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca.

8,5m/s ;)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zaburzenia hormonalne ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.