Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 5888 razy
Autor

zaburzenia hormonalne

marta.1987

Wysłana - 20 lipca 2004 15:14    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez lifter z działu 'Doping'.

Sprawdź swoje BMI

Od dawna mam przez odchudzanie zanik okresu,zawsze musialam bra progesteron aby go mie,ale ostatnio nawet on nie pomaga i nie mialam okresu od 7 miesiecy.Badania wykazaly ze mam podwyzszony poziom testosteronu.Mam 2 pytania:czy to moze wpBywa na to,ze tak trudno mi schudnac,i czy to moze byc spowodowane stosowaniem thermogeników[czestym,ale w bardzo malych ilosciach].juz sie w tym wszystkim pogubilam i prosze o rade,jesli ktos sie na tym zna.z gory dzieki.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 lipca 2004 16:13 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

pakman191

Wysłana - 20 lipca 2004 16:13    Edytuj Cytuj
hm a nie lepiej isc z tym do specjalisty ?

on

selko

Wysłana - 20 lipca 2004 16:42    Edytuj Cytuj
napewno lepiej tylko dobrego

<<< Jebać hołotę która z psami w komitywie >>>

biernas

Wysłana - 20 lipca 2004 17:49    Edytuj Cytuj
..

Zmieniony przez - biernas w dniu 2004-07-20 17:50:20

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 20 lipca 2004 18:09    Edytuj Cytuj
imo najprawdopodobniej to wynik zlej diety i nadmiernej aktywnosci fiz.; skoro dziewczyna pisala w innym poscie o kilkugodzinnych treningach i diecie 300 (!) kcal...

przy diecie glodowej/intensywnym treningu wzrasta poziom greliny /wg badan nawet o 85 %/, ktoora moze byc odpowiedzialana za zmiany w zachodzeniu owoolacji/menstruacji; rozwiazanie jest jedno - zbilansowac diete i zmniejszyc intensywnosc treningoow

28:06:42:12
That is when the world will end.
Specjalista -

Rezur

Wysłana - 21 lipca 2004 17:23    Edytuj Cytuj
Dokładnie tak jak mówi grasik.....moim zdaniem to nie wina hormonów...czy choroby....ale nieprawidłowego stylu odżywiania..w którym jest za mało kalorii, z czym się łączy brak witamin i mikroelementów....co jeszcze....myśle ze stosowanie termogeników pociąga za sobą zmiany w diecie..ale na pewno..nie takie zeby obniżaj liczbe kalorii...po to je bierzesz...zeby odrzywiać sie racjonalnie....trenuj spokojnie..jedz bogato....a mądry wysiłek na pewno sie opłaci..&quot; Nie od razu Rzym zbudowano&quot;!!!.....Powrotu do zdrowia....i tak jak chłopaki radza..najpeliej wybrać sie do specjalisty...zrobić badania jeśli to konieczne...
POZDRO

Die on foot than live on knees

BadMad ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 lipca 2004 17:30    Edytuj Cytuj
300 KCAL!!!!!!!!!!?????? o w mordę.........Przy takiej podazy to nie tylko hormonalnymi zaburzeniami jesteś zagrożona ale i wieloma innymi!!

Zmieniony przez - BadMad w dniu 2004-07-21 17:32:38

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>

artlite

Wysłana - 21 lipca 2004 18:53    Edytuj Cytuj
Clostilbegyt jest m.in. lekiem na zanik okresu.

.__._.__.__||_
/.__||.'__/|_-_|
..(_.||..|......||_
\_,_||_|.......\_/...:LIGHT!:.

franc_

Wysłana - 21 lipca 2004 21:04    Edytuj Cytuj
A ja droga Marto proponowałbym ci (jeżeli jeszcze nie stosujesz)spróbowania tabletek antykoncepcyjnych,zaraz wyjaśnie dlaczego...
Pomimo ze jestem mężczyzną orientuje sie w temacie gdyż mam żonę...
W jej przypadku a miała tez problemy z miesiączką poprawa byłą 100%,co oznacza ze:okresy występują systematycznie,są mniej dokuczliwe,są krótsze,poprawiła sie ogólna kondycja żony...
A druga strona medalu ta bardziej przyjemna dla twojego faceta jeżeli już takiego masz to wiadomo......DO bólu i do końca..
O szkodliwość tych leków nie obawiałbym sie już gdyż zyjemy w czasach gdzie efekty uboczne są minimalne i wręcz niezauwazalne

om

Wysłana - 22 lipca 2004 00:27    Edytuj Cytuj

nie erozumiem ciebie masz powazne problemy zdrowotne i emocjonalne (sadzac po twojej desperacji i braku zdrowego rozsadku) a szukasz pomocy na forum i to jeszcze w dziale doping ???
IDZ DO LEKARZA.

v3gas ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 lipca 2004 01:24    Edytuj Cytuj
boron boze...nie bierz sie za zadne proponowane tu srodki...jak moowila grasia...ustabilizooj diete i zmniejsz aktywnosc roochowa...
wszelkie ewentoolane 'srodki' -&gt; pod kontrola lekarza !

a wam panowie..pogratoolowac wyobrazni...:/

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

zaburzenia hormonalne

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.