Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1230 razy
słowa kluczowe: złamana  noga 
Autor

złamana noga:)

ziele87

Wysłana - 20 marca 2004 19:44    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

hehe a co sądzicie o złamaniu nogi i ćwiczeniu na siłce...ja mam złamaną juz tydzień i jeszcze 3tyg. musze przecierpieć w tym betonie na nodze:D ale treningów nie opuszczam...A dobre jest to że zauważyłem zwiększenie masy porzez ciągłe siedzenie w domu (szkoła , Siłownia , dom) i tak w kólko :)

"...Zawsze znajdzie sie szerszy co wielkosć wielkich pieprzy..."

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 marca 2004 20:17 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Jaguar

Wysłana - 20 marca 2004 20:17    Edytuj Cytuj
Jeśli nie przeszkadza ci w poruszaniu się, to ćwicz spokojnie - nawet nogi - a raczej zdrową nogę - jeśli masz możliwość.
Specjalista -

SFD

Wysłana - 20 marca 2004 23:44    Edytuj Cytuj
ćwicz co możesz ale, ćwiczenie jednej nogi gdy druga jest w gipsie to już przesada..., dobrowadzi to do dużej dysproporcji. To jak ćwiczenie tylko lewego bica bo mam sztangielke leworęczną...

Fuckmaster ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 marca 2004 00:19    Edytuj Cytuj
walsnie po co cwiczyc tylko jedna noge ??
Ekspert -

GallAnonim

Wysłana - 21 marca 2004 01:05    Edytuj Cytuj
Oj panowie, panowie. Warto cwiczyc jedna konczyne. Istnieje w treningu cos podobnego jak w masazu. Okresla sie to mianem wplywu posredniego konsensualnego. Otoz trening zdrowej konczyny oddzialywuje na chora konczyne (w przypadku masazu jest to ok. 20% wplyw, nie znam danych jesli chodzi o trening). Oczywiscie nie chodzi tu o jakis zabojczy trening i w ogloe trzeba szalenie uwazac. Ale jesli kolega jest w stanie cwiczyc to nie widze przeszkod. Mam tylko nadzieje, ze to bylo z kims uzgodnione...

Nie ma ludzi nieomylnych...
Specjalista -

ziele87

Wysłana - 21 marca 2004 12:27    Edytuj Cytuj
tzn ja ćwicze wszystkie partie i noga mi rzy tym nie przeszkadza :) ale nie pytałem się lekarza o pozwolenie , bo nawet jak by sie nie zgodził to i tak bym ćwiczył hehe (bo po miesiecznym odpoczynku moga byc duze spadki siły...) a nóg narazie nie ćwicze :)

"...Zawsze znajdzie sie szerszy co wielkosć wielkich pieprzy..."

Spajdi

Wysłana - 21 marca 2004 12:42    Edytuj Cytuj
Ciekawe jakbyś zrobił martwy ciąg

Pozdro

"...Umiesz liczyć to na siebie licz..."

Michail ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 marca 2004 21:56    Edytuj Cytuj
terrror

jesteś w dużym błedzie.
WSZYSCY lekarze polecają trening zdrowej kończyny, gdyż (jak wspomniał Gall) istnieje coś takiego, jak "transfer obustronny" (ma to wiele nazw).

Około 10-15% wysiłku z treningu jednej kończyny wpływa na symetryczną drugą (lewa noga - prawa noga, lewa ręka- prawa ręka)

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Ekspert -

GallAnonim

Wysłana - 21 marca 2004 22:07    Edytuj Cytuj
O, dzieki Michail!! Czyli wyczytales ze 10-15%? Bo nie wiedzialem jak to jest w treningu. Jesli chodzio masaz to ok. 20%.

Nie ma ludzi nieomylnych...
Specjalista -

Michail ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 marca 2004 22:18    Edytuj Cytuj
Masaż- być może, bo dochodzą tutaj kwestie przekazywania bodźców nerwowych.
Co do Treningu - musaiałbym poszukać, ale zdaje sie, że pisał oo tym Henryk Jasiak jeszcze na przełomie lat 80 i 90

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Ekspert -

Sachem

Wysłana - 21 marca 2004 23:27    Edytuj Cytuj

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

złamana noga:)

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.