Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 319 razy
Autor

złamane śródręcze

zaskron

Wysłana - 15 marca 2010 21:12    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Siema jestem po złamaniu śródręcza zdjąłem dzisiaj szynę jutro do kontroli idę pierwszy raz, miałem złamanie z przemieszczeniem 20 stopni 3 i 5 kości jest taka kwestia że na razie nie mogę zacisnąć pięści ;/ nie mogę zgiąć palca nr 4 licząc od kciuka prawa ręka oczywiście cholera najgorsze jest to że nie miałem drutowanej ręki i nie wiem czy się dobrze zrosło

Palec tak zwany **** you ;] kiedy poluzuję palce i odwrócę dłoni poruszam tak na boki dłonią to goni jak szmatka na wietrze . Miał z was ktoś tak że palce się źle zrosły i trzeba było łamać na nowo i drutować? palcem tym mogę ruszać normalnie i zginać go jednak jest ból i zaczerwienienie kości w końcu on był złamany chyba najgorzej ale zginam a tego czwartego nie zegnę do końca i nim mi tak nie trzepie na wszystkie strony ale za to bardzo przyblokowany jest.

czekam na opinie i jest też spory obrzęk po całej dłoni z góry jest opuchnięta jeszcze ścięgien za bardzo nie widać i nie wiem czy nie ma jakiejś blokady w stawach że nie mogę nim poruszać do końca.

Nie mów mi jak mam żyć jeżeli za mnie nie umrzesz

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 marca 2010 15:15 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

zaskron

Wysłana - 16 marca 2010 15:15    Edytuj Cytuj
widze ze nikt nie mial takiego problemu, proszę jakiegos moda o przeniesienie do dzialu "udzerzenia"

dzięki

Nie mów mi jak mam żyć jeżeli za mnie nie umrzesz

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

złamane śródręcze

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.