Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 65173 razy
słowa kluczowe: xpand 
Autor

Xpand

WOYTASS_

Wysłana - 12 kwietnia 2007 16:12    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

XPAND w super promocji - http://www.sfd.pl/sklep/Dymatize_Xpand-opis3202.html !

Mozna brac XP energized w wieku 17 lat? Jedna pucha to za mało? Jak stosowac? Do tej pory miałema tylko jednen cykl w zyciu na mono... Z czym najlepiej połączyć XP? Drugiej puchy nie będe kupował bo tą kupiłem okazyjnie tanio a nie mam kasy na drugą. Na pewno stosować tak jak na opaowaniu, nie mozna mniejszych porcji, albo mniej razy? Oczywiscie zeby nie zmniejszyc efektów. Nie będe miał problemów z cisnieniem? bo XP podobno podnosi. A ja i tak mam już dosyć wysokie.

A moze lepiej sprzedać lub wymienic XP i kupić zwykłe mono. pojechać pare cyklów z mono i później wziąść XP? Co radzicie?

Zmieniony przez - MaTEO w dniu 2009-09-15 11:38:08

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 kwietnia 2007 16:24 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

sony07

Wysłana - 12 kwietnia 2007 16:24    Edytuj Cytuj
Wnioskuje że to twój pierwszy cykl z kreatyną...

Jeśli tak to proponuje mono lub jabłczan (osobiście polecam TCM Olimpa)

DaroNigga

Wysłana - 12 kwietnia 2007 16:27    Edytuj Cytuj
Do tej pory miałema tylko jednen cykl w zyciu na mono...
wiec drugi cykl

mozesz zrobic cykl z jednej puszki
bierz 1-na porcje dziennie

skup sie bardziej na odp.odzywianiu,regeneracji i treningu
Ekspert -

sony07

Wysłana - 12 kwietnia 2007 16:43    Edytuj Cytuj
Przepraszam przeoczyłem...

Daro miło cię widzieć

WOYTASS_

Wysłana - 13 kwietnia 2007 18:00    Edytuj Cytuj
Napisze co mam...
2kg 100% complex wanilia i truskawka (białko)
carbo 4kg
lecytyne 200g
cynk nutrendu 60tab/15mg
xpand energized

moze jeszcze cos do tego dokupic?
Ten zestaw kupiłem okazyjnie. Wyszło mnie to wszystko dosyć tanio.

kp11

Wysłana - 13 kwietnia 2007 19:42    Edytuj Cytuj
Daro sie pojawił bo wybierają nowych modów

Znawca -

DaroNigga

Wysłana - 13 kwietnia 2007 20:24    Edytuj Cytuj
zreszta co ja bede ci sie tlumaczyl...

witam sony
jestem caly czas,ale nie wypowiadam sie
wole czytac

2kg 100% complex wanilia i truskawka (białko) -w/g brako w diecie,bo zapewne ją masz
carbo 4kg -po treningu 0,5g/kg jak lapiesz tluszczyk szybko...jak nie,to mozesz nawet do 1g/kg
lecytyne 200g -najlepiej do posilku,w ktorym masz zawarte najwiecej zdrowych tluszczy...2 tabletki spokojnie wystarcza
cynk nutrendu 60tab/15mg -przed snem 1/2 tabletki...mozesz rowniez po treningu 1 tabletke
xpand energized j/napisalem wyzej...bierz jedna porcje dziennie

Zmieniony przez - DaroNigga w dniu 2007-04-13 20:44:30
Ekspert -

WOYTASS_

Wysłana - 13 kwietnia 2007 23:48    Edytuj Cytuj
Jakie mono dokupić? ile gram? a moze bardziej by sie opłaciło w blastrach? Jak długo powinien trwać cykl na XP+ mono? Jak stosować XP i mono?

Ananda

Wysłana - 14 kwietnia 2007 11:33    Edytuj Cytuj
Polecana jest suplementacja dwoma xpandami przez okres ok. 60-70 dni, jeżeli masz 1 puszkę polecane jest dorzucenie do tego jakiejś formy kreatyny.Po co ci mono? Skoro już bierzesz stack to pozostań pośrednio przy tej formule i dołóż więcej jabłczanu np. Cm3 Treca 90 kaps. koszt 23 zł.Xpanda bierz 20 minut przed pierwszą serią treningu oraz bezpośrednio po treningu. cm3 łykaj odrazu po przebudzeniu 2-3 kaps. W nietreningowy łykaj tylko 4-5 kaps. cm3, na dłużej starczy ci xpand.Dlaczego tak? to proste i napiszę to po raz 10 na tym forum.

1. przed treningiem dla pompy, siły i składników odżywczych transportowanych w czasie wysiłku.
2. Po treningu, dla regeneracji i transportu składników budująco regenerujących czyli glutamina, bcaa, kreatyna.

Branie drogiego stacka rano naczczo mija się z celem,mimo iż tak podaje producent,ponieważ tylko część składników zostanie wykorzystana, a po co ci podnosić ciśnienie rano? i faszerować się zestawem składników, które najlepiej wykorzystasz przed,w trakcie i po treningu? Chcesz uzupełnić poranną porcję kreatyny użyj czegoś innego. np cm3. Rano interesują Ciebie tylko: prosta forma kreatyny, witaminy i solidny posiłek z dużą zawartością białka. pozdrawiam

"Czy Bóg stworzył by ciężar, którego Sam nie może podnieść?"

Ananda

Wysłana - 14 kwietnia 2007 11:43    Edytuj Cytuj
Reasumując: Moja wersja dotyczy cyklu 50 dniowego na jednej puszcze przy 4 treningach w tyg. jedna puszka spokojnie ci wystarczy na tyle dni jeśli w DNT będziesz stosował tylko cm3. W tyg. zużyjesz 144 g xpanda, dalsze obliczenia pozostawiam Tobie. Jeżeli ćwiczysz 3 dni w tyg. zjadaj porcję xpanda w co drugi DNT.

Odwołując się do mojej wypowiedzi wyżej skup po prostu dwie porcję stacka wogół treningu w DT. jedna porcja dziennie to stanowczo za mało nawet z dodatkową kreatyną.Generalnie Ilość kreatyny może i by wystarczyła przy jednej porcji Xp do dobrej suplementacji, ale pozostałe składniki są wtedy na poziomie miernym, a przecież w stacku nie tylko o kreatynę chodzi.

"Czy Bóg stworzył by ciężar, którego Sam nie może podnieść?"

WOYTASS_

Wysłana - 14 kwietnia 2007 23:11    Edytuj Cytuj
Ananda piszesz z sensem... Ale zaglądnijcie jeszcze do mojego profilu, bo go przed chwilą uaktualniłem. Na pewno jest sens brania tego xpanda? Co moge zyskać, a co stracić biorac go?

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Xpand

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.