Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: za co odpowiada ft4

Strona 1 z 158

  • Tarczyca-Niski poziom FT4 a ogólne osłabienie i brak chęcie do czegokolwiek

    popędu sexualnego i wogule taka dupaaa nic sie człowiekowi niechce chodze jak mumia lekarz powiedział że tarczyca odpowiada za wszystko w organiźmie i jezeli jest cos nie tak to może cały organizm szwankowac,powiedział jeszcze że prawdopodobnie mam

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 65409 | Data: 2009-06-01 13:33:23 | Liczba SOGów: 0
  • normy dla FT4 i FT3 pod wzgledem wieku człowieka

    ok norma dla ft4 to od 9,0 20,0 pmol/l ,ale jesli 50 latek ma np 12 to jest ok ale gdy 20 latek ma 12 to chyba za malo jak na swoj wiek czy mam racje jak to jest czy te normy nie powinny miec przedzialu wiekowego

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 17144 | Data: 2006-06-28 18:43:36 | Liczba SOGów: 0
  • Wyniki Krew - Niskie FT4, Wysokie FT3.. Wysokie TSH

    odebrałem wyniki od lekarza.. i wygladają następoująco tsh 4,14 norma 0,27 4,20 ft3 3,94 norma 2,00 4,40 ft4 0,89 norma 0,93 1,70 prolaktyna 39,9 norma 4,00 15,2 jedne lekarz powiedział, że jest lekka niedoczxynnośc, a drugi

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 4232 | Data: 2010-04-02 01:07:50 | Liczba SOGów: 0
  • WYNIK FT4

    witam, pytanie pewnie niepowazne a jednak: czy wynik tsh 3,35; ft3 3,66; ft4 1,29 są w porządku czy wynik ft4 może być sygnałem ciązy bardzo usilnie się o to staramy z mężem. dodatkowo pozostałe

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 835 | Data: 2011-03-18 18:53:27 | Liczba SOGów: 0
  • dziwny przypadek, niskie tsh i ft4, pomocy !

    witam, mam zapytanie co moze mi dolegac, jezeli mam obnizony poziom ft4 i jednoczesnie obnizony poziom tsh troche mniej ale jednak obnizony ogolnie zaobserwowalam, ze szybko sie mecze,

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1232 | Data: 2011-10-21 21:44:51 | Liczba SOGów: 0
  • podwyzszone tsh i ft4 dziwne

    a badanie powtarzalem 2x najpierw tsh 6,4 uiu/ml z ref. 0,27 4,2 po tygodniu powtorzylem i bylo 4.72 uiu/ml ft4 1.74 ng/dl z ref 0.93 1.7 po tygodniu bez zmian ft3 3.88 pg/ml z ref. 2.57 4.43

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1043 | Data: 2011-05-25 13:08:25 | Liczba SOGów: 0
  • ft4 prawidlowy wynik

    czy ft4 0.35 jest prawidlowym wynikiem i co on oznacza nadczynnosc czy tez niedoczynnosc tarczycy jaki jest prawidlowy wynik tego badania wczesniej ten wynikwynosil 60.99pml/l chcialabym wiedziec dokladnie co moj wynik oznacza

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 968 | Data: 2011-01-26 14:03:33 | Liczba SOGów: 0
  • ft3 i ft4 normy

    moje wyniki: ft3 3,88 ft4 1,03 czy są to wskazania prawidłowe. chcę zaznaczyć, że od bardzo wielun lat jestem pod kontrolą lekarza. przeszłam operację usunięcia wola. niedawno poddano mnie leczeniu jodem rqadioaktywnym.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 966 | Data: 2011-03-01 11:36:08 | Liczba SOGów: 0
  • TSH FT3 FT4

    hejka lekarz zalecił mi zrobienie w/w badań bo uznał że mam objawy choroby tarczycy,ale wyniki mam chyba w normie,mozecie na nie spojrzeć tsh 0,866 ft3 3,54 ft4 1,36 jak możecie to odpiszcie na gg11536493

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 848 | Data: 2010-05-25 18:12:11 | Liczba SOGów: 0
  • Wasz poziom hormonu TSH , ft3 i ft4

    mi do dobrego samopoczuczia dlatego pytam was jaki jest wasz poziom tsh ludzi zdrowych oraz wartosci hormonow ft3 i ft4 nie chodzi mi o normy laboratoryjne tylko jak to wyglada w praktyce

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 527 | Data: 2011-11-20 08:47:50 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki badań ft4 ft3mam

    mam ft4 0,900mg/dl ; ft3 3,05pg/ml ,co one mówią

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 473 | Data: 2010-06-13 21:37:39 | Liczba SOGów: 0
  • Wyniki badań TSH/FT3/FT4

    [img]http://s5.ifotos.pl/img/tshjpg_wpnssaa[/img] pomoże ktoś zinterpretować niby wszystko w normie ale troche wysoko ft3 a nisko ft4

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 440 | Data: 2014-10-31 18:12:01 | Liczba SOGów: 1
  • ft4

    co oznacza i jakie sa objawy wskaźnika ft 4 mam niski poziom tsh a nie wiem co jeszcze oznacza ft4 czy powonnam zrobic usg tarczycy, i jakie podjąć dzialania, żeby sprawdzic co się dzieje ogólnie jestem apatyczna,

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 400 | Data: 2011-01-27 11:14:42 | Liczba SOGów: 0
  • poziom tsh ft4

    moje obecne wyniki to tsh 1,18 mlu/l a ft4 17,84 pmol/l. od lutego biorę eutyrox obecnie 50. czy te wyniki są prawidłowe lekarz zdiagnozował u mnie hashimoto.wcześniej miałam nadwagę. teraz dzięki lekom i systematycznym ćwiczeniom mam właściwe bmi.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 357 | Data: 2011-04-19 14:04:15 | Liczba SOGów: 0
  • sprawdzenie wyników FT4

    czy wynik ft4 jest dobry 2,49

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 195 | Data: 2012-09-04 11:45:17 | Liczba SOGów: 0
  • FT4

    odrobinę za niski poziom ft4

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 191 | Data: 2013-05-09 15:40:39 | Liczba SOGów: 0
  • niskie FT4 0,77

    czy poniżej normy ft4 min. może być niebezpieczne

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 172 | Data: 2014-03-05 13:50:29 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki tarczycy ft4

    moje ft3 2.99 ft4 9.25 tsh 0 019 jaki brac lek

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 125 | Data: 2013-09-18 19:15:48 | Liczba SOGów: 0
  • badanie FT4

    co oznacza ft4 = 31,61 pmol/l

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 110 | Data: 2014-03-26 15:38:31 | Liczba SOGów: 0
  • PTAK NIE ODPOWIADA!!! Ani sie nie porusza na widok ..

    teraz zrobic zeby bylo jak przedtem minelo pul roku i dalej ch**nia nawet nie mam co sie brac za laski ptak nie odpowiada co siie da zrobic

    Odpowiedzi: 62 | Ilość wyświetleń: 4502 | Data: 2012-02-20 19:19:02 | Liczba SOGów: 1

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}