SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

wyniki tsh

  • Wyniki TSH T3 T4

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, chcialem sie z kims doswiadczonym podzielic moimi wynikami tsh. TSH: 4.08 (Norma 0,4-4,0) FT3: 2.02 (Norma 1,8-4,2) Ft4: 1,47 (Norma 0,8-1,9) Tak jak widzicie tsh mam lekko podwyzszone. Bylem przekonany ze swiadczy to o nadczynnosci bo jestem bardzo szczuply, nerwowy i w zasadzie mam wszystkie chyba objawy nadczynnosci. Czy to normalna sytua

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-03-18 12:32:49 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki TSH FT3 FT4 przed novothyral i w trakcie. FT3 norma?

    Temat
    Doping

    czynałem od 0,5 tab zwiększając co jakiś czas o pół tabletki, doszedłem do 2 tabletek, jestem jakiś czas już na dwóch i postanowiłem zbadać co tam w trawie piszczy i jak moje wyniki. Wyniki sprzed brania novo: FT3 pg/ml 1.849 1.21 - 4.18 FT4 pg/ml 12.13 10.1 - 16.4 TSH 3 gen. uIU/ml 1.546 0.300 - 4.500 W trakcie brania pare tyg 2 tabletek

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 804 Data: 2017-05-04 15:28:47 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki TSH i na cukrzyce

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    ELo, dzis odebralem wyniki TSH (ICD-9: L69) 3,310 uIU/ml* Zakres referencyjny 0.270-4.200 Morfologia Krwi : Jako że dużo wyników, tako że prawie w kadym 80% maksymalnego zakresu referencyjnego Glukoza : 97.30 mg/dl Zakres Referencyjny 70-99 CZYLI ani cukrzycy ani problemow z tarczycą nie

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 684 Data: 2015-01-13 11:35:27 Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh norma

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    moj wynik tsh to 6,2 czy to zle bo norma jes 4,1 i co to oznacza? i skad to sie bierze i jaka jest tego przyczyna pomózcie o boje sie isc na odczyt wyniku niby nie duzo ale staram sie io dziecko i niestety nie ma rezultatu bede wdzieczna o szybką odpowiedz

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1149 Data: 2011-01-04 17:00:02 Liczba szacunów: 0
  • prawidłowe wyniki tsh

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    mam wynik1 T S H ,1,004 czy jest to dobry wynik,ostatnio 3 miesiące temu miałam 8, 375 co on oznacza, jest to duża różnica, bardzo źle się czuję ostatnio, jestem senna,pocę się , kręci mi sie w głowie co to oznacza

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1215 Data: 2011-06-12 15:50:08 Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    tsh o.31 czy jest to norma nadczynnos czy niedoczynnosc tarczycy, lecze sie na niedoczynnosc biore dawke levothyroxyny 125 mg czy jest to odpowiednia dawka dla mnie? czy przy niedoczynnosci leczonej jest ryzyko gdy zajdzie sie w ciaze bedzie zagrozenie dla polodu

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 490 Data: 2011-01-07 16:01:02 Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh norma

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy wynik 0,026 tsh jest dobry.biore eltroxin 100.tarczyce lecze juz siedem lat.trzy miesiace temu urodziłam zdrowego chłopczyka.czy ten wynik jest prawidłowy po porodzie.prosze o odpowiedz.bo do lekarza ma dopiero za miesiac

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 740 Data: 2011-05-08 11:27:27 Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    witam robilem wyniki na tarczyce mam podwyzszone ft4 68,87 czy musze skontaktowac sie szybko z endokrynologiem czy lekarz rodzinny wystarczy mam czego sie obawiac czy lekarz rodzinny morze przepisac mi lekarstwa czy lepiej pojechac do specjalisty

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 508 Data: 2011-01-20 12:15:57 Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh tarczycy4.22 ulU/l

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    taki mam wynik czy to o czymś świadczy.Odebrałam ten wyniki dzisiaj,może spotkałaś się z takim wynikiem jak mój.Czekam na odpowiedz.jest to dla mnie nowość podziel się zemną wrażeniami.Życzę zdrowia i powodzenia.Danuta

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 628 Data: 2011-02-18 18:06:57 Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh interpretacja

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    PO 2 MIES. BRANIA EUTYROX 75, TSH SPADLO Z 348,70 NA 1,69 A PROLAKTYNA 361,2 A NOGI NADAL PUCHNA I BOLA A W PIERSIACH MLEKO. JAK MAM INTERPRETOWAC WYNIKI. PROSZE O ODPOWIEDZ. ANITA.

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1147 Data: 2010-09-28 19:58:56 Liczba szacunów: 0
  • wyniki TSH

    Temat
    Doping

    zbieram się na użycie t3+clen i zrobiłem badania na tarczyce(w uk) i podali mi tylko serum TSH level, 1.06mu/L z tego co sprawdziłem na internecie norma to 0.4-4.2 mU/L więc u mnie słabiutko, mogę zacząć spokojnie od t3???

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 545 Data: 2013-11-21 18:32:40 Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh interpretacja

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    TSWH wyszło 2,3 mam 37 lat ważę 59 kg, czy cos sie dzieje u mnie niedpokojącego

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1204 Data: 2010-05-25 18:22:39 Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh normy

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    mój wynik tsh to 0,005 mlU\ml

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1023 Data: 2010-06-15 17:01:43 Liczba szacunów: 0
  • wyniki TSH 0,653 FT32,87 FT41,59

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    czy to jest nadczynność czy niedoczynność tarczycy

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 514 Data: 2013-07-05 14:21:40 Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    tsh wynik 4,36 dziecko 8 letnie

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 512 Data: 2010-08-03 20:53:32 Liczba szacunów: 0
  • wyniki tsh niskie a t3 i t4 w normie

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    co to oznacza?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 591 Data: 2013-03-17 18:10:34 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki Badań TSH / FT3 / FT4 - Myśl o braniu T3

    Temat
    Doping

    T3, a ludzie z którymi mam doczynienia radzili mi, żebym przy T3 nie schodził z propa bo szkoda mięśni . Robiłem wczoraj badania na tarczyce - pierwszy raz w życiu ;) I niby wyniki w normie, lecz nie bardzo wiem co mam o nich myśleć - nie znam się na tym... Wrzucam zdjęcie z wynikami i jeżeli ktoś jest w stanie powiedzieć mi, czy generalnie wszyst

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 3450 Data: 2014-10-02 15:31:12 Liczba szacunów: 0
  • wyniki t3 t4 tsh do konsultacji. dawkowanie cabser armi do wynikow.

    Temat
    Doping

    były to badania ft3 ani ft4 w tych może wyjść dużo inaczej ? Ani ospały ani brak energi obecne trening split 6x tyg w tym godz aerobow po treningu i fat leci. Druga sprawa wyniki prolki i estro Prolaktyna 29,28 2,55-16,05 Estro 98,99 11-44 Jaką dawke armidex 1mg dla pewnosci zeby nie zbic do zera wczesniej brałem s

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 334 Data: 2018-02-26 16:28:28 Liczba szacunów: 2
  • Wyniki Krew - Niskie FT4, Wysokie FT3.. Wysokie TSH

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam. Odebrałem wyniki od lekarza.. i wygladają następoująco TSH 4,14 - NORMA 0,27 - 4,20 FT3 3,94 - NORMA 2,00 - 4,40 FT4 0,89 - NORMA 0,93 - 1,70 PROLAKTYNA 39,9 NORMA 4,00 - 15,2 Jedne lekarz powiedział, że jest lekka niedoczxynnośc, a drugi że nawet nie mam co patrzec w strone tarczycy, że jest wszystko ok.. Zglupialem :/ Problem jest ogolnie

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 6074 Data: 2010-04-02 01:07:50 Liczba szacunów: 0
  • Wyniki badań TSH,T3,T4 proszę o drobną pomoc.

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    FT3 3,27 norma: 4,00 - 8,30 pmol/l FT4 10,59 norma: 9,00 - 20,00 ulU/ml TSH 1,96 norma: 0,25 - 5,00 pmol/l Mam pytanie bo nie wiem w których świadczy o nadczynności a w których niedoczynności tzn. np mniejsze tsh świadczy o większej nadczynności a jak z T3 i T4 ? bo np T3 mam zaniżone. Ok mniejsze FT3 i FT4 świadczy o nied

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 2825 Data: 2009-09-24 18:03:32 Liczba szacunów: 0