Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: wyniki badań krwi tarczyca wysokość tsh

Strona 12 z 23

  • wpływ testosteronu na TSH

    teśc wpływa jakoś na wyniki tsh lece 600mg cypka week. jutro mam badania.

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 329 | Data: 2013-02-12 15:58:43 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki tsh

    tsh wynik 4,36 dziecko 8 letnie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 291 | Data: 2010-08-03 20:53:32 | Liczba SOGów: 0
  • tsh wyniki

    witam.po raz pierwszy robiłam badanie tsh ponieważ od pewnego czasu jestem bardzo zmęczona .mam bóle stawów i mięśni.szybkie tętno i drażliwość.ciśnienie

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 288 | Data: 2011-01-12 18:03:01 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki TSH

    zbieram się na użycie t3+clen i zrobiłem badania na tarczyce w uk i podali mi tylko serum tsh level, 1.06mu/l z tego co sprawdziłem na internecie norma to 0.4 4.2 mu/l więc u mnie słabiutko, mogę zacząć spokojnie od t3

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 258 | Data: 2013-11-21 18:32:40 | Liczba SOGów: 0
  • jaki wynik badań na nadczynność tarczycy?

    wynik tsh // gen. mam 10,44 a norma jest 0,25 5,00. chciałam zapytać czy to jest nadczynność czy niedoczynność tarczycy bardzo proszę o odpowiedź, bo bardzo mi na tym zależy, żęby się jak najszybciej tego dowiedzieć

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 847 | Data: 2010-12-23 09:10:01 | Liczba SOGów: 0
  • tsh a ciąża

    wczoraj robiłam sobie wyniki badan na tsh i moj wynik wynosi 5,24 a tydz teme dowiedzialam sie ze jestem w ciazy czy taki wynik moze mic zly wplyw na ciaze

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 252 | Data: 2012-08-03 07:23:54 | Liczba SOGów: 0
  • wynik badania tsh?

    witam, od jakiegoś czasu podejrzewałam u siebie tarczyce w końcu postanowiłam zrobić badanie na tsh . dziś odebrałam wyniki , gdzie mój wynik to : 6,560 . nie znam się na tych wynikach tzn, ze mam tarczyce . mogłby ktoś mi powiedzieć, bo do

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 231 | Data: 2013-02-04 14:01:09 | Liczba SOGów: 0
  • Wyniki badan

    witam! odebrałem dzisiaj wyniki po pol roku na enanie 250mg tygodniowo. odblok zakończony 3 tygodnie temu samym clomem, hcg lecialo 2 razy w czasie

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 225 | Data: 2013-08-07 12:19:09 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki badan po pirwszej czesci cyklu i co dalej?

    stan zdrowia:dobry 14. skłonność do łysienia lub porostu owłosienia: 15. ppm podstawowa przemiana materii : 16. wyniki siłowe: klata:185kg martwy ciąg:220 przysiad:180 cylk do tej pory byl taki: 1 8 primobolan 1 2 100mge4d,3 8 150mg

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 410 | Data: 2013-07-19 14:38:07 | Liczba SOGów: 2
  • interpretacja wyników badań tarczycy

    ft3 4,76 pmol/l tsh 0,74

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 674 | Data: 2010-06-01 18:47:11 | Liczba SOGów: 0
  • www.wyniki.diag.pl

    nie potrafie odczytac mojego wynik tsh tarczycy : 0,941 l 0,400 h 4.000 prosze o podanie czy moj wynik miesci sie w granicach normy oraz jaka jest norma w

    Odpowiedzi: 2 | Ilość wyświetleń: 1637 | Data: 2010-12-07 09:37:45 | Liczba SOGów: 0
  • prawidlowe wyniki tarczycy

    czy to dobre wyniki tsh 1,15miu/l;ft3 2,85pg/ml;ft4 o,90ng/dl bioere euthyroks n 50 polowe tej dawki ..czy w takim przypadku to dobra

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 746 | Data: 2011-10-05 20:20:09 | Liczba SOGów: 0
  • WYNIKI BADANIA RADIOLOGICZNEGO [rąk] pomocy co mi jest :/?

    witam pisałem kilka miesiecy temu o moich problemach z bólem rąk i wrażliwością dłoni na zimno po wizycie na tsh [dobre] ob[dobre] naczyniowca[też dobrze] dostałem skierowanie na rentken rak i oto treść dołaczonej kartki do zdjęć

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1519 | Data: 2006-03-06 15:02:30 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki badan

    mam wyniki badan i jak ktos moze mi cos powiedziec o nich czy maja wpływ na owłosienie. jestem mezczyzna. wiek 20 lat badamnie

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 606 | Data: 2008-09-01 17:55:02 | Liczba SOGów: 0
  • Wyniki badan

    cykl: prop 75mg ed trena 100mg ed master 100mg eod exe 6,25 ed symex cabaser/dostinex 0,5 e10d t3 25mcq ed wyniki progesteron 1,99 0,20 1,40 testosteron15,000 2,490 8,360 prolaktyna 12,59

    Odpowiedzi: 17 | Ilość wyświetleń: 492 | Data: 2014-04-26 21:14:47 | Liczba SOGów: 1
  • slaby poped/libido wyniki badan

    moje wyniki [i83] shbg ↓ 10,87 nmol/l 11,4 — 52,3 a1 12:40 23 01 2014 prolaktyna 369,4 mu/l 98 — 456 a1 15:18 24 01

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 424 | Data: 2014-02-05 01:37:00 | Liczba SOGów: 0
  • Pomoc w interpretacji wyników badań

    jak zinterpretować następujące dane, czy przy następnym badaniu kontrolnym, poprosić o zbadanie dodatkowych rzeczy. tsh 2,45 uiu/ml wartości referencyjne: 0,30 4,00 uiu/ml bilirubina 0,52 mg/dl wartości referencyjne: 0,2 1,2 mg/dl glukoza

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 228 | Data: 2011-09-01 21:23:45 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki tsh tarczycy4.22 ulU/l

    taki mam wynik czy to o czymś świadczy.odebrałam ten wyniki dzisiaj,może spotkałaś się z takim wynikiem jak mój.czekam na odpowiedz.jest to dla mnie nowość podziel się zemną wrażeniami.życzę zdrowia i powodzenia.danuta

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 418 | Data: 2011-02-18 18:06:57 | Liczba SOGów: 0
  • wskaznik TSH

    moja córka ma wskaźnik 3,747 czy jest on prawidłowy do jakiej wartości jest prawidłowy czy może być za niski jakie jeszcze należy wykonać badania oprócz krwi aby być pewnym ze badania są zrobione prawidłowo

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 584 | Data: 2011-01-10 14:33:03 | Liczba SOGów: 0
  • wyniki anty TPO

    witam usg pokazalo kilka guzkow wynik tsh 0,476 odebralam wynik anty tpo 154,5 iu/ml 0 34 co to oznacza ma on zdiagnozowac czy jest zapalenie tarczycy

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1155 | Data: 2011-05-05 19:47:26 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}