SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

wyniki aspat i alat

  • Złe wyniki (cholesterol, alat, aspat)

    Temat
    Doping

    Od cyklu mineło pół roku (enan, bold, wino). Potem robiłem badania, wyszły w miarę. Teraz prześwietliłem obecny stan i staneło mi serce. Cholesterol całkowity 198 (140-200) Cholesterol HDL 37 (40-60) Cholesterol LDL 104 (0-135) Trójglicerydy 286 (60-165) - MAKABRA Aspat 85 (0 - 37) - MAKABRA Alat

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 11862 Data: 2012-03-27 15:39:53 Liczba szacunów: 2
  • wątroba wyniki ASPAT ALAT robię mały test

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Celem testu który przeprowadzam jest sprawdzenie wpływu suplementów na wątrobę ( wyniki wątrobowe ) oraz czas potrzebny na jej regeneracji po ich odstawieniu. Aby nie być gołosłownym co tydzień będę zamieszczał wyniki badań krwi ASPAT i ALAT. JA wiek 30 lat waga 86 kg wzrost 195 cm Suple które wybrałem do testu. Animal M-STAK, Animal FLEX, Ol

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 3236 Data: 2012-07-14 03:18:57 Liczba szacunów: 0
  • mam złe wyniki alat aspat

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    co robić niedługo mam komisje morsko lekarska a mam podwyższony alat i aspat jak unormować wyniki ?

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 715 Data: 2015-11-16 12:07:39 Liczba szacunów: 0
  • Służba przygotowawcza, testy psychologiczne do wojska.

    Post
    Sztuki Walki
    PRO

    sam mam komisję lekarską we wtorek,wiesz wydaje mi się że to chodzi bardziej o wyniki wątrobowe alat,aspat,bilirubina i inne.jeżeli one będą w porządku to chyba będzie ok,bo to przez kreatynę możesz mieć wyniki złe,na samą kreatynę chyba nie robią

    Odpowiedzi: 3522 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-05-26 13:53:39 Liczba szacunów: 0
  • DECA czy warto?

    Post
    Doping
    PRO

    i są wyniki: Aspat 30 norma <40 Alat 72 norma <40 estradiol 86.54 norma 41.4 -159 prolaktyna 382 norma 86-324 test 13.35 norma 8.64- 29.0 czy to mozliwe ze alat wysoko od przyjmowania sporej ilosci witamin? i czym moze byc spowodowany wzrost prolaktyny juz spory czas po cyklu? Zmieniony przez - Mati3 w dniu 2017-08-04 18:10:02

    Odpowiedzi: 56 Ilość wyświetleń: 8132 Data: 2017-08-04 18:07:31 Liczba szacunów: 0
  • Gdy wątroba mówi: "STOP"

    Post
    Doping

    mój znajomy ma takie wyniki testów próby wątrobowej. wziął kilka razy mietka, leczył stawy tabletami, je sporo świństwa w budkach i pizzeriac i o to wyniki: Test Result Unit Min Max ALAT 66 U/L 0 42 ASPAT 51 U/L 0 37 ALP 120 U/L 26 117 GGT 96 U/L

    Odpowiedzi: 58 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-03-15 21:36:28 Liczba szacunów: 0
  • Relacja z cyklu: Susta, Meta, X-tren

    Post
    Doping

    ormy podniesione jakies 4 razy). Wg mnie na oralach typu meta plus do tego jeszcze x-tren (ktory nie jest niby metylowany) jest to w miare spoko wynik. Wieczorem wkleje pelne wyniki badan jak odbiore po poludniu. Urgrok, ja bym chcial jeszcze zrobic 1-2kg dobrej masy na tym cyklu i wymiary zeby skoczyly jeszcze po 0,5-1cm. Oprocz pasa rzecz jasna.

    Odpowiedzi: 140 Ilość wyświetleń: 16548 Data: 2011-07-04 10:13:57 Liczba szacunów: 0
  • Enzymy Wątrobowe..

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Witam ponownie.. Chciałem opisac, jak dalej potoczyly sie moje badania krwi.. :) Wiec tak: Jak pisalem 1 wyniki były robione 08.01.09 Alat : 76,94 AspaT 198,9 Ck-mb 61 Ck-3000 Miałem robione Usg, w porządku. nastepne wyniki po 6 dniach 14.01.09 Bilirubina 0,894 AspaT 66,87 Alat 110,8 ( nie wiem czyy mi tu alatu i aspatu nie pomieszali, ale nie wnik

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 18529 Data: 2009-01-27 16:03:46 Liczba szacunów: 5
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    4-19! Mimo ze leci tylko 200 testa c4d. I teraz hit sezonu. Przed wejściem na sarmy; cholesterol 184 po 3 tygodniach 302, hdl przed 35 po 3tygodniach 9, ldl przed 129 po 3 tygodniach 265!!, trójglicerydy 98 obecnie 137. Jak wygląda sytuacja? To są bardzo złe wyniki czy jeszcze nie ma tragedii? Zmieniony przez - Adi Koks w dniu 2017-12-05 18:07:34

    Odpowiedzi: 22000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-12-05 18:07:06 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    eci tylko 200 testa c4d. I teraz hit sezonu. Przed wejściem na sarmy; cholesterol 184 po 3 tygodniach 302, hdl przed 35 po 3tygodniach 9, ldl przed 129 po 3 tygodniach 265!!, trójglicerydy 98 obecnie 137. Jak wygląda sytuacja? To są bardzo złe wyniki czy jeszcze nie ma tragedii? Zmieniony przez - Adi Koks w dniu 2017-12-05 18:07:34 Lipidy dramat.

    Odpowiedzi: 22000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-12-05 18:28:33 Liczba szacunów: 0
  • Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację vol 5

    Post
    Doping

    200 testa c4d. I teraz hit sezonu. Przed wejściem na sarmy; cholesterol 184 po 3 tygodniach 302, hdl przed 35 po 3tygodniach 9, ldl przed 129 po 3 tygodniach 265!!, trójglicerydy 98 obecnie 137. Jak wygląda sytuacja? To są bardzo złe wyniki czy jeszcze nie ma tragedii? Zmieniony przez - Adi Koks w dniu 2017-12-05 18:07:34 Lipidy dramat. Tarapaty

    Odpowiedzi: 22001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-12-05 18:30:46 Liczba szacunów: 0
  • DT Kajtek_84 -Podsum. str.24

    Post
    Ladies SFD

    Hejo... Dzięki dziewczyny};-) chanula, etrala,Lejjla,Crispy,Emkaza:-) , co do głowy to miałam kiedyś bliskie spotkanie z szafą ...i od tego mam różne dziwactwa byłam u neurologa jestem pod kontrlą miałam badania neurologiczne oprócz TK podobno nie ma potrzeby wszystko wporządku. A żołądek przestał boleć ale zbiore się i pójdę do gastro. Dzisiaj zro

    Odpowiedzi: 531 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-16 18:43:47 Liczba szacunów: 0
  • Próby wątrobowe WInstrol

    Post
    Doping

    Ja Tobie powiem po sobie po winie tabletkach wyniki alat aspat u mnie tragedia , niby ludzie są przekonani , że winko depot tak samo jedzie po wątrobie to wyniki miałem znacznie lepsze po winku depot a porównywałem dwukrotnie, enzymy wskaźnikowe alat i aspat i wyniki profilu lipidowego LDL i HDL. Zmieniony przez - wnc1964 w dniu 2015-05-26 11:15:

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1321 Data: 2015-05-26 11:15:01 Liczba szacunów: 0
  • Dziwny problem

    Post
    Zdrowie i Uroda

    samej oliwy piłem 150mln dziennie, odstawilem to brałem hepatlie itp i po miesiącu spadło alat 39 asapat 41, potem jeszcze wziolem heparagen i mailem alat aspat po 30, jeszcze w tym czasie co mailem podwyższone wyniki robione usg brzucha miałem stłuszczona watrobe i cos z trzustko ale mailem barć tylko kreon i tak zrobiłem apetyt cały czas miałem

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 526 Data: 2012-06-04 17:35:38 Liczba szacunów: 0
  • DT ...Agnieszka dźwiga, w pogoni za formą

    Post
    Ladies SFD

    Dziewczyny - wiem, bardzo się cieszę, strasznie czekałam na to szklenie w Katowicach, także czasem warto czekać :-)) Dziś przyszły wyniki...trochę się zmartwiłam. Chyba będę musiała się obejść bez kreatyny i beta - alaniny (dziś już nie wzięłam), bo sądzę, że wątroba obciążona jest przez suple sporo. Hepatil chcę kupić, może być? Mama bierze, mówił

    Odpowiedzi: 1016 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-12 21:48:58 Liczba szacunów: 0
  • Od depresji do kaloryfera, masa vol. 1

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    5) AntyTPO: 6,9 (0,0-34) Cytując Ciebie, AntyTG w kosmosie czyli mam Hashimoto... Chyba %-). Na kolejne Twoje pytanie o badania, to tak robiłem Wit D, glukoze etc. Wklejam Ci wyniki z poprzednich stron: Ferrytyny: 73 (20-250) Witamina D3: 53,2 (30-50) - Łykam D3 (2000ui)+K2Mk7(100mcg) Insulina: 15,4 (2,6-24,9) OB: 4 (1-13) Próby wątrobowe: - ASPAT:

    Odpowiedzi: 150 Ilość wyświetleń: 10202 Data: 2016-12-15 17:48:21 Liczba szacunów: 0
  • Aspat, Alat - wysoko

    Post
    Zdrowie i Uroda

    resztę badań w celu określenia przyczyny. Z tego co pamiętam przy wzw C w pierwszych stadiach chorobowych mieszczą się w normach.:) A nawet przeplatane są z elementami kiedy wyniki są w normie.:) A essentiale moim zdaniem jest zbyt mocnym lekiem aby go stosować przy lekko podwyższonych wynikach.:) A hepatil jest dosyć słaby:) A propos tych album

    Odpowiedzi: 30 Ilość wyświetleń: 3145 Data: 2012-10-10 11:58:37 Liczba szacunów: 0
  • Acela-redukcja

    Post
    Ladies SFD

    Nie, nie byłam. Na samą myśl o lekarzu zaczynam być chora :-) Podstawowe wyniki badań na krew i mocz mam zawsze idealne. Ostatnio robiłam na krzepliwość krwi, ASPAT, ALAT i też bdb.

    Odpowiedzi: 236 Ilość wyświetleń: 11367 Data: 2012-05-16 08:41:09 Liczba szacunów: 0
  • Acela-redukcja

    Post
    Ladies SFD

    Nie, nie byłam. Na samą myśl o lekarzu zaczynam być chora :-) Podstawowe wyniki badań na krew i mocz mam zawsze idealne. Ostatnio robiłam na krzepliwość krwi, ASPAT, ALAT i też bdb. wiesz bardziej mysle o braku jakiegos mikroelementu, a to mozna sprawdzic badaniami, ale ja nie jestem lekarzem. :-)

    Odpowiedzi: 236 Ilość wyświetleń: 11367 Data: 2012-05-16 08:47:47 Liczba szacunów: 0
  • Kamil R - przygotowania do zawodów Mistrzostw Śląska oraz Polski

    Post
    Dzienniki Treningowe

    No nie powiem, że do tej diety zainspirował mnie Robert Piotrkowicz. Niestety dziś odebrałem wyniki badań prób wątrobowych i dalej nie za ciekawie wyglądają ALAT, AspAT powyżej górnej granicy. Z wątrobą zawsze miałem problemy mimo, że nigdy nie byłem zwolennikiem alkoholu itd:P hepatolog tłumaczył mi to bardziej genetycznym obciążeniem. Zrobiłem d

    Odpowiedzi: 915 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-06-29 14:49:22 Liczba szacunów: 0