Wyszukiwarka


w treści w temacie po pseudonimie Tylko najlepsze tematy

Znalezione artykuły pod frazą: wynik tsh powyżej normy

Strona 14 z 21

  • Duża kobitka - już na zawsze?

    zeszła z 92 na 85 i tyle, ani deka więcej! jakakolwiek przerwa skutkuje natychmiast powrotem do ideału . hormony: tsh od 1,1 do 3,2 t3 1,2 t4 69 hgh 38,0 testosteron 0,16 acth 132 pg/ml dodam, że temperatura mojego ciała waha

    Odpowiedzi: 27 | Ilość wyświetleń: 3133 | Data: 2006-03-14 22:53:50 | Liczba SOGów: 2
  • Redukcja u gruszki

    nie chcę. obecnie staram się jeść nie więcej niż 100g węglowodanów dziennie kiedyś było 50g , białko zazwyczaj powyżej 80g. węglowodany to najczęściej warzywa o niskim ig. czasem do brokuła czy kalafiora dodam bułkę z masłem, ale to jest max.15g

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 321 | Data: 2013-11-12 23:34:33 | Liczba SOGów: 0
  • Jedzenie jedzeniu nierowne- art.

    sokiem malinowym składników zapewnia kolor, smak i zapach malinowy intensywniejszy i trwalszy niż sam sok malinowy. wynika to z oczekiwań konsumentów. ponadto zdrowotne walory produktu dzięki aronii są wyższe, niż zapewniałby sam syrop malinowy.

    Odpowiedzi: 8 | Ilość wyświetleń: 2843 | Data: 2008-04-24 15:35:23 | Liczba SOGów: 6
  • intensywny trening a wolne rodniki..

    którym spalamy drzewo lub węgiel. niespecjalnie przejmujemy się tym, że coś w tym piecu się pali. najważniejsze, że w wyniku spalania powstaje energia cieplna, a w pokoju robi się ciepło. podobnie jest z ludzkim organizmem. rzadko myślimy o tym, że

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 4328 | Data: 2003-07-02 05:42:15 | Liczba SOGów: 4
  • Dieta redukcyjna.

    dyscypline i jadlem to co było podane w diecie, udalo mi się w ciagu 2 tygodni schudnac 7 kilo uznalem ze spoko dobry wynik starczy. minelo kilka miesiecy wrocilo wszystko do normy a do tego przeczytalem jeszcze ze takie diety to wiecej zlego niż

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 1973 | Data: 2008-11-10 19:41:50 | Liczba SOGów: 0
  • Leptynooporność

    related protein w jądrze łukowatym i wtórnie mch i oreksyny w podwzgórzu. pobudzone substancje uruchamiają kolejne w wyniku czego w naszym organiżmie: apetyt wzrasta lub malej aktywność sympatycznego układu nerwowego wzrasta lub maleje

    Odpowiedzi: 5 | Ilość wyświetleń: 3914 | Data: 2005-12-14 14:21:24 | Liczba SOGów: 1
  • wyniki badan po pirwszej czesci cyklu i co dalej?

    stan zdrowia:dobry 14. skłonność do łysienia lub porostu owłosienia: 15. ppm podstawowa przemiana materii : 16. wyniki siłowe: klata:185kg martwy ciąg:220 przysiad:180 cylk do tej pory byl taki: 1 8 primobolan 1 2 100mge4d,3 8 150mg

    Odpowiedzi: 13 | Ilość wyświetleń: 374 | Data: 2013-07-19 14:38:07 | Liczba SOGów: 2
  • LIBIDO. ogromna prośba o pomoc

    7 .poziom bf% 15% 8 .tendencja do tycia/chudniecia typ budowy : pomiędzy endo a mezo. tendencja raczej do tycia 9 .wyniki silowe klata: 100 przysiad: mc: 10 . czy masz dietę : intuicyjna raczej, mniej wiecej: 3,5g białka 5 6 węgle 1

    Odpowiedzi: 24 | Ilość wyświetleń: 2166 | Data: 2011-07-25 22:51:41 | Liczba SOGów: 1
  • wahania libido powoli oraz lepiej

    kortyzol jedn. tradyc. 40,78 µg/dl godz. 7—10 norma: 6,2 — 19,4 µg/dl godz. 16—20 norma: 2,3 — 11,9 µg/dl tsh 4,03 mu/l 0,27 — 4,2 b2 13:53 22 01 2014 a pbwi 03 00 estradiol 145,3 pmol/l 28 — 156 b2 13:53 22 01 2014

    Odpowiedzi: 7 | Ilość wyświetleń: 318 | Data: 2014-07-17 09:32:13 | Liczba SOGów: 0
  • Zgromadzenie tkanki tłuszczowej nasilające sie w rejonie klatki piersiowej...

    akceptowalną wartością jest 12% dla pań i 5% dla panów, zaś górną granicą normy jest 32% dla pań i 25% dla panów. powyżej tych wartości ryzyko wystąpienia chorób układu krążenia wzrasta. tak wyglądam po zrzuceniu 10 kilogramów i co

    Odpowiedzi: 4 | Ilość wyświetleń: 3582 | Data: 2008-08-11 20:56:44 | Liczba SOGów: 0
  • Problem ze zmęczeniem

    libido i brak porannych erekcji nigdy nie brałem sterydów . poszedłem z tym do lekarza endokrynologa. kazał zrobić wyniki wyszły takie jak znajdę to dodam wszystkie dokładnie w środku normy tsh lh fsh shgb kortyzol a na pograniczu:

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 164 | Data: 2014-03-06 10:45:40 | Liczba SOGów: 0
  • Brak libido slaba erekcja po cyklu i odbloku

    byla kiszka . po walnieciu hcg i tamo dalej jakby bez roznicy zrobilem badania bo juz szlak trafia moje wyniki: [i83] shbg ↓ 10,87 nmol/l 11,4 — 52,3 a1 12:40 23 01 2014 prolaktyna 369,4 mu/l 98 — 456 a1 15:18 24 01 2014

    Odpowiedzi: 61 | Ilość wyświetleń: 1941 | Data: 2014-02-24 02:55:19 | Liczba SOGów: 1
  • Insulina a myślenie - ciekawe

    nie można w nieskończoność obrażać się na fakty zauważa craft. a jakie są owe fakty niedawno ogłoszono wyniki całej serii badań przeprowadzonych na zwierzętach i ludziach. wynika z nich, że jeśli kora mózgowa i hipokamp rejony mózgu

    Odpowiedzi: 42 | Ilość wyświetleń: 3517 | Data: 2005-01-12 10:41:16 | Liczba SOGów: 10
  • Ból Uda/

    przy naprawdę lekkim uderzeniu kontakcie. w tym miejscu 2009/20091028212949 2. przy zgięciu nogi w kolanie powyżej pewnego stopnia. mowa tu o siadzie klęcznym/głębokim przysiadzie itd. 2009/20091028212846 mam też problem z

    Odpowiedzi: 19 | Ilość wyświetleń: 3503 | Data: 2009-10-28 21:28:46 | Liczba SOGów: 1
  • Nadciśnienie, a siłownia.

    przeważnie tylko u lekarza. w domu mierząc je co jakiś czas oscyluje w granicach normy lub ewentualnie trochę powyżej do tego byłem dość dawno bo 3,5 roku temu przez co mogło się dużo pozmieniać w cdz w międzylesiu i robiono mi mnóstwo badań

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 3469 | Data: 2008-04-01 18:07:53 | Liczba SOGów: 0
  • czy mam Hashimoto?

    mam 25 lat i oto moje wyniki hormonow ,wszystkie inne badania oprocz tego ze mam w migdalach i zatokach gronkowca i heamophilus influenze ,mam w

    Odpowiedzi: 3 | Ilość wyświetleń: 1837 | Data: 2008-07-05 16:19:08 | Liczba SOGów: 0
  • krzywa insulinowa wyniki

    nsulina na czczo 4,04 normy 2,60 29,10 a insulina po 2h 76,80 normy 2,60 29,10 to wynik mojego syna czy ma cukrzyce glukoza po 2h 116 norma 70,00 105,00 glukoza na czczo 72,00 a po 1h 178,00

    Odpowiedzi: 1 | Ilość wyświetleń: 1840 | Data: 2011-07-03 21:11:23 | Liczba SOGów: 0
  • Decadick, mój największy problem, pomocy panowie!!!

    libido tzn pałka nie reagowała na nic; / zakupiłem oryginalną omkę i zacząłem wbijać przez pierwsze 2 tyg dawkę jak powyżej libido się poprawiło. teraz pojawia się problem, od tygodnia mam kobietę i z sexu nici, ponieważ moj penis jest zbyt

    Odpowiedzi: 40 | Ilość wyświetleń: 3432 | Data: 2010-02-17 23:32:04 | Liczba SOGów: 0
  • zespół Klinefeltera i brak zadowolenia z terapi testosteronem

    sprawy, że to był początek objawów zespołu klinefeltera. ubzdurałem sobie, że to co się dzieje z moimi sutkami jest wynikiem rozciągania sprężyn ekspanderów . skoro tak, to postanowiłem zaniechać dalszych ćwiczeń, wierząc naiwnie, że wszystko

    Odpowiedzi: 6 | Ilość wyświetleń: 1723 | Data: 2012-06-07 19:19:26 | Liczba SOGów: 0
  • HALOWE MISTRZOSTWA ŚWIATA W LEKKOATLETYCE - STAMBUŁ 9-11.03.2012

    płotku był dopiero trzeci, jednak w dalszej części dystansu odrobił straty i wbiegł na metę jako pierwszy. jego wynik to 7.65. drugi był dominik bochenek 7.68 , który również uzyskał prawo startu w hmś. – wygląda na to, że ciężki trening zaczyna

    Odpowiedzi: 22 | Ilość wyświetleń: 1317 | Data: 2012-02-29 20:33:47 | Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}