SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

wpc protein opinie

  • Bialko sfd wpc protein plus opinie

    Temat
    Odżywki i suplementy

    Panowie jak jest z jakością smakiem i pienieniem sie w porównaniu do all nutrition?

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1139 Data: 2016-08-28 18:21:13 Liczba szacunów: 0
  • Białko

    Post
    Odżywki i suplementy

    Buzer, białka które wypisałeś rożnią się pomiędzy sobą składem i co za tym idzie przeznaczeniem. Choć są różne opinie, generalnie białka szybkowchłanialne (wpc, wpi) poleca się stosować rano i po treningu, białka wolno wchłanialne (kazeina, białko z jaj) przede wszystkim na noc. Niektóre z nich są miksem szybko i wolno wchłanialnych białek przez co

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1078 Data: 2004-09-22 21:09:18 Liczba szacunów: 0
  • Test białka SFD WPC Delicious Protein

    Post
    Odżywki i suplementy

    SFD WPC Delicious Protein - 50g - płatki jaglane na wodzie z dodatkiem truskawek - nr 20 - white chocolate with sponge cake - rozpuszczalność bdb - 10/10 - biała czekolada z biszkoptem nie wypadała aż tak źle jak się zapowiadało, rewelacji jakiejś nie było, ale ogólnie na plus :-) - ogólna ocena - 6/10 i tym sposobem ostatnia porcja białka wlecia

    Odpowiedzi: 117 Ilość wyświetleń: 15511 Data: 2018-05-07 12:58:32 Liczba szacunów: 0
  • NADMIAR BIAŁKA NISZCZY NERKI - POTRAKTUJ TO POWAZNIE

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Nadal powtarzane są opinie, jakoby nadmiar białka przyczyniał się do chorób i uszkodzenia nerek. Pierwszą zasadniczą kwestią jest zdefiniowanie, co to znaczy “nadmiar”? 1. Jaką rolę pełni białko w organizmie człowieka? 2. Podaż białka niezbędna do prawidłowego przebiegu procesów biologicznych 3. Jak białko wpływa na nerki? 1. Jaką rolę pełni białko

    Odpowiedzi: 52 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-31 13:06:15 Liczba szacunów: 0
  • Negatywne skutki nadmiernego spożycia BIAŁKA

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Nadal powtarzane są opinie, jakoby nadmiar białka przyczyniał się do chorób i uszkodzenia nerek, a także do pogorszenia ogólnego stanu zdrowia. Pierwszą zasadniczą kwestią jest zdefiniowanie, co to znaczy “nadmiar”? 1. Jaką rolę pełni białko w organizmie człowieka? 2. Podaż białka niezbędna do prawidłowego przebiegu procesów biologicznych 3. Jak bi

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-03-31 13:41:03 Liczba szacunów: 0
  • Test NOWOŚCI ALLNUTRITION

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    adło (na całe szczęście) na stół. Smak jak ciastko z WPC waniliowym w formie stałej. Ciężko poprzestać na jednej sztuce, bardzo smaczne, idealne do kawki czy szklanki mleka z wpc jako mała słodka przekąska. Dałem mamie do spróbowania, to oceniła jako dobre, ale "chyba gdzieś leżały, że takie twarde", zaś smak oceniła jako śmietankowy. Moja ocena 5/

    Odpowiedzi: 72 Ilość wyświetleń: 7676 Data: 2017-11-14 15:17:47 Liczba szacunów: 1
  • TEST: Rywalizacja zinko podsumowanie str 64!

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    Praca -> trening -> chillout przy dobrej muzyce. Caly dzien w skrocie PLECY 1. Martwy ciag 5x70kg 5x90 5x110 5x120 5x130 10x100 - czulem ze moglem wiecej stad dobilem setka 2. Podciaganie szerokim nachwyt 3s x 8p 1s 5p + 4neg 3. Wioslowanie koncem sztangi 8x40kg 8x60kg 8x80kg 8x60kg 4. Szrugsy na maszynie 4sx10p BRZUCH 1. Wznosy nog na porec

    Odpowiedzi: 696 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-08 18:19:48 Liczba szacunów: 0
  • [DT] Bartwal

    Post
    Dzienniki Juniorów

    Dzień 13 - rest Dzisiaj i jutro odpoczynek. Niestety dziś będzie o wiele gorzej z dietą, bo mamy mikołajki na których na pewno będzie duuuużo alkoholu i dużo żarcia, które nie będzie super dobre dla ciała... :( Podczas dzisiejszego poranka poczytałem trochę o aminokwasach i suplementacji Beta-Alaniną, Leucyną, BCAA, EAA itp itd. Wywnioskowałem z te

    Odpowiedzi: 235 Ilość wyświetleń: 12482 Data: 2014-12-20 12:06:56 Liczba szacunów: 0
  • TEST: RYWALIZACJA HI-TEC REDUKCJA, pods. str. 107

    Post
    Odżywki i suplementy

    CZEŚĆ Rozpoczynając niniejsze podsumowanie, jeszcze raz pragnę podziękować firmie HI-TEC jak i JURY – wybierającemu ekipę do Testu – za możliwość wzięcia udziału w teście supli. Podziękowania również lecą dla wszystkich, którzy tu wpadali z opiniami, motywowali ew. wrzucali zj**ki %-). Podziękowania również dla konkurencji. Wrzucam też kolejne p

    Odpowiedzi: 1135 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-09-02 20:32:20 Liczba szacunów: 0
  • TEST - Alri Venom + Olimp Knockout by skorup pods.str.25

    Post
    Odżywki i suplementy

    PODSUMOWANIE Pora na podsumowanie mojej prawie 50-dniowej walki z fatem z czego 35 dni zostało zrelacjonowanych na forum. Pierwsze 2 tyg (okres "15" HST) nie został opisany z tej racji że nie miałem jeszcze wtedy supli które chciałem na sobie przetestować. Moja suplementacja ograniczona była wtedy tylko do TSE, HMB, carbo, protein i witam

    Odpowiedzi: 325 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-06-11 00:07:02 Liczba szacunów: 0
  • MARIAN 17/ pods,str.179 i 196 new 240

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    A więc tak może w koncu czas dac to podsumowanie, bo dziś zakonczyłem plan 5x5 i do następnego poniedziałku odpoczywam, dziś w sumie starałem sie maxy sprawdzic ale o tym poźniej cykl trwał krócej niz plan bo na krete wszedłem podczas planu To po kolei zaczniemy: TRENING Trening był 5x5 który trwał prawie 12 tygodni bez przerwy, na początku byłem

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-08 22:18:29 Liczba szacunów: 0
  • Test sponsorowany :Poprawa Wydolności: Beta Alanina i Kreatyna – Rywalizacja Activlab

    Post
    Odżywki i suplementy

    No to lecimy z tematem :D Na początku jeszcze raz chciałbym podziękować, za wybranie mnie do testowania tych suplementów :) Trochę danych: Wiek:22 lata Wzrost: 181cm Waga: ~81kg Pas: 79 w najszerszym, 76cm w talii Łapka:37 Klatka: 106 Udo:58 Reszta wymiarów nie ma znaczenia %-) Student, intruktor fitness, tyle o mnie wystarczy. SUPLE: http://images

    Odpowiedzi: 385 Ilość wyświetleń: 9558 Data: 2012-10-08 21:43:34 Liczba szacunów: 0
  • tibes / REDUKCJA 2012 - Z bojlera do kaloryfera str. 140

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    ##### REDUKCJA 2012 - Z bojlera do kaloryfera ! ##### No to jedziemy z wycinką na lato. Planuje zrobić formę życia. Na początku czerwca wylatuje do USA, także mam 13 tygodni na wypalenie smalcu. Celem jest zarysowana kratka na brzuchu. Także muszę zejść minimum te 13-14cm z brzucha. Waga nie mam pojęcia, nie chciałbym schodzić poniżej 100, ale chyb

    Odpowiedzi: 2216 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-03-08 00:14:23 Liczba szacunów: 0
  • SFD TEAM: Summer Shape '18 by Bzyk

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    Tytanov, to unoszenie dodatkowo wykonuję w specyficzny sposób. Standardowo ruch zaczynam mają ręce wzdłuż ciała chwytem młotkowym. Następnie dopiero w trakcie ruchu wykonuję supinację do środka. Natomiast tutaj ruch zaczynam lekko sprzed siebie i cały czas kciuk idzie w dół. Odnośnie samego kąta, to są i opinie, że 60 stopni, to jest w zupełności

    Odpowiedzi: 7064 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-09-11 22:51:30 Liczba szacunów: 1
  • Damian Świtala-Pierwszy sezon w seniorach czas zacząć !!! Road to MP 2017...

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    Sroda-09.08 Mini Cut Tydzień 1 Dzisiaj się zastanawiałem czy zrobić trening czy jutro ale jednak nogi poleciały dzisiaj :-) I trening dobry :-) Intensywny bo już po paru seriach byłem cały mokry %-) Jutro off od siłki,pokombinuje trochę z miską,szkoda że WW dopiero lecą na noc :-( Ale za to spora ilość :-D W piątek i sobote lecę na Smart Gym wi

    Odpowiedzi: 1056 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-08-09 21:27:19 Liczba szacunów: 0
  • TEST: "PaSiBRZuCHy" vol.3 - zaglosuj str.144!

    Post
    Odżywki i suplementy

    2) 1) Nick:Ventor90 Przedmowa: Przede wszystkim dziękuję wszystkim uczestnikom za wspólną zabawę - dzięki Volvo, Marshall, Zabrzanin, Pastek, Bykup, Gierol, Pit, Mkmati (kolejność przypadkowa). Szczególne podziękowania kieruję do Solarosa, za kazania, wykłady itp dzięki którym złapałem bardzo dużo wiedzy na temat fizjologii, dietetyki i supleme

    Odpowiedzi: 1618 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-06-06 00:17:56 Liczba szacunów: 0
  • TEST: "PaSiBRZuCHy" vol.3 - zaglosuj str.144!

    Post
    Odżywki i suplementy

    3) 1) Nick: mkmati Przedmowa/wstęp: Więc krótko najpierw dzięki wszystkim obserwującym , podziękowania należą się również dla solaros'a za stworzenie tej rywalizacji i to by było na tyle. Obwody + wymiary:(przed/po) Waga ciała: 90cm/81,5cm Brzuch (na wysokości pępka) :87cm/77cm Klatka: 110cm/113cm Biceps (napięty) lewy:39cm/39cm Biceps (napięty) p

    Odpowiedzi: 1618 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-06-06 00:20:22 Liczba szacunów: 0
  • TEST: "PaSiBRZuCHy" vol.3 - zaglosuj str.144!

    Post
    Odżywki i suplementy

    9) Nick: pastek Przedmowa/wstęp: Nie mam zbyt wiele do powiedzenia ... Obwody + wymiary:(przed/po) Waga ciała: 90/83,5 (-6,5kg) Brzuch (na wysokości pępka) : 93/84 (-9cm) Body fat %: nie znany Klatka: 112,5/105 (-7,5cm) Biceps (napięty) lewy: 36/34 (-2cm) Biceps (napięty) prawy: 36,7/35,4 (-1,3cm) Przedramię lewe: 29 /29,5 (+ 0,5 cm

    Odpowiedzi: 1618 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-06-06 01:25:21 Liczba szacunów: 0
  • MEGA-TEST: OLIMP - rekompozycja / by Dog Face

    Post
    Odżywki i suplementy

    link do tematu z suplementacją: http://www.sfd.pl/temat487175 ------------------------------------------------------------------ - OLIMP® CreaFusion Massacra episode 2™ 120 saszetek 6 opakowań po 20 saszetek, razem 120 saszetek. W każdej saszetce 65g, razem 7800g. Wszystkie o smaku cytrynowym http://www.olimp-supplements.com/pl/

    Odpowiedzi: 118 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-04-27 16:17:35 Liczba szacunów: 0
  • WIELKI TEST / RYWALIZACJA 10 osób - ''Pasibrzuchy'' - podsumownie str.126!

    Post
    Odżywki i suplementy

    ......i nadszedl ten czas,aby fotkami uraczyc Was! Calkowity zakaz wypowiadania sie jesli nawet temat bedzie otwarty - a nie powinien byc - jest 10 osob wiec dajcie nam czas na wrzucenie wszystkiego! Wypowiedz na tej stronie = ban!! Jak beda wszystkie podsumowania - temat zostanie otwarty + wstawiona ankiety i wylonimy zwyciezce. Mam nadzieje ze s

    Odpowiedzi: 1625 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-28 04:39:47 Liczba szacunów: 0