Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: wioslarz, opinie, cwiczenia

Strona 1 z 2098

  • ORYGINAŁ / FAKE - foto & opinie

    panowie i panie,ten temat słuzy tylko i wyłącznie do wstawianie zdjęć rzeczy które macie i chcecie aby było ocenione pod kątem czy to oryginał czy podróbka.osoby które będą oceniały wpisują tylko czy oryginał czy podrobiony produkt znajduje się na

    Odpowiedzi: 7544| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2014-02-21 13:02:03| Liczba SOGów: 185
  • SPIS TEMATÓW- TRENING

    by wodyn klatka piersiowa : http://www.sfd.pl/temat273627/ by czawaj http://www.sfd.pl/temat241511/ cwiczenia by deliver http://www.sfd.pl/temat246854/ wyciskanie by don garcia http://www.sfd.pl/temat267770/ priorytet by

    Odpowiedzi: 28| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2008-04-19 23:57:03| Liczba SOGów: 101
  • Wioslarz - opinie.

    witam, jestem zainteresowany kupnem wioslarza i chcialbym poznac opinie ewentualnych uzytkownikow najbardziej zalezy mi na odpowiedzi czy idzie sie na tym zmeczyc. i jak z trwaloscia takiego urzadzenia

    Odpowiedzi: 1| Ilość wyświetleń: 5916| Data: 2004-07-21 18:09:07| Liczba SOGów: 0
  • cwiczenia na klate w domu...ale jakie?

    jakie cwiczenia moge robic na klatke piersiowa ale czesc srodkowa i górna. moze jakies pompki . oczywiscie chodz mi o sposoby w domu.jakies pompki lub inne cwiczenia w domu. ale w sumie wszystki cwiczenia na klate w domu dzięki

    Odpowiedzi: 26| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2005-08-10 00:07:43| Liczba SOGów: 1
  • Jak zrobic szpagat(cwiczenia).....

    rozciagam sie dopiero od dwoch dni. robie to w dni nietreningowe, czyli w pon.,sr.,czw. i sob. chodzi mi glownie o cwiczenia jakie wykonywac. ja robie cos takiego: opieram noge bokiem na stole np. i robie przysiad na drugiej, probuje zrobic szpagat

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2002-11-23 15:39:18| Liczba SOGów: 4
  • *** KOLCZYK W PĘPKU ***

    kolczyk w pępku czekam na opinie za i przeciw oraz na fotki. zastanawiam się czy przekłuć sobie brzuszek.

    Odpowiedzi: 1263| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2004-05-14 21:11:32| Liczba SOGów: 30
  • Cwiczenia na mase w domu ?

    przysiadow. innych cwiczen wykonywac nie moge bo nie mam sprzetu. czy znacie jakies mozliwosci aby wykonwyac cwiczenia w domu na mase przeciez moge robic np. 4 serie po 30 pompek ale wg mnie jest to typowe cwiczenie na rzezbe ! czyz nie

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2003-08-05 23:09:02| Liczba SOGów: 0
  • SNiZ

    w kategorii do 75 kg. wielu kolegów kulturystów mówi,żebym startował w tym roku w październiku. chciałbym znać waszą opinie na ten temat. czy mam jakieś szanse na debiut w którejś z kategorii oto fotki:

    Odpowiedzi: 1673| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2010-08-01 22:06:01| Liczba SOGów: 119
  • methoxy opinie

    interesuje mnie czy methoxy to aby nie jest jakiś steryd!! czytałem różne opinie i wiele ludzi go nie poleca i nie wiem co teraz robic!! kusi mnie ale boje sie skutków ubocznych.pomóżcie mi podjąc decyzje

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2011-01-10 11:01:21| Liczba SOGów: 0
  • MERIDA 15 - WASZE OPINIE ( tych co brali oczywiście)

    i skutki uboczne bo mi głównie zależy na odchudzeniu brzucha czekam na odpowiedz pozdrawiam 1 chodzi mi o opinie tych co to brali na temat tego preparatu merida 15 chce zżucić 3 4 kg kobieta lat 17 wzrost 166 waga 55

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-05-04 15:52:56| Liczba SOGów: 2
  • NERWICA SERCA [ART]

    ap: nerwica serca jest przede wszystkim choroba emocji. zasadnicze znaczenie ma leczenie psychoterapeutyczne cwiczenia relaksujace, odpoczynek, zmiana trybu zycia. leczenie farmakologiczne ma znaczenie wspomagajace. obejmuje leki

    Odpowiedzi: 103| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-05-02 23:30:43| Liczba SOGów: 6
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    na czczo i po treningu gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-04-01 09:56:35| Liczba SOGów: 2
  • Clenburexin wasze opinie

    witam zamierzam zakupic ten produkt mam prosbe do osob ktore stosowly clenburexin o opinie oraz jakie efekty uzyzkaliscie stosujac ten spalacz dzieki 3

    Odpowiedzi: 45| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2008-06-21 10:01:39| Liczba SOGów: 2
  • AXIO LABS - opinie

    je i wino jest napewno wino halotestin power idzie w *** antek tez ladnie jak widze po angolach prosze o jakies opinie sam sobie zakupilem 4 treny acetaty bo ladnie wyglada zmieniony przez b 50 w dniu 2007 11 08 18:24:49 zmieniony

    Odpowiedzi: 656| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-11-08 18:23:45| Liczba SOGów: 24
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2011-03-01 19:01:00| Liczba SOGów: 11
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • Cwiczenia na boczki ??

    witam mam do was pytanie odosnie boczków wiecie może jak je spali albo jakieś cwiczenia

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2007-06-03 13:44:37| Liczba SOGów: 0
  • ***** NAJPOPULARNIEJSZE CWICZENIA

    prosze o cierpliwosc*** jest to podtemat od: http://www.sfd.pl/temat304251/ pytania o najpopularniejsze cwiczenia kierujemy tutaj: wyciskanie lezac http://www.sfd.pl/temat304338/ podciaganie na drazku

    Odpowiedzi: 2| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2006-12-08 16:28:58| Liczba SOGów: 10
  • OPINIE xtreme NAPALM

    testować nowy produkt fitness authority pozwolę sobie na założenie nowego tematu aby testerzy mogli wyrazić swoją opinie w tym temacie. skala od 1 10 smak rozpuszczalność działanie + kilka słów co na treningu jak i poza nim się

    Odpowiedzi: 48| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2009-11-19 19:30:16| Liczba SOGów: 1
  • Opinie o kre-alkalyn!!! (kiedys i teraz)

    swoje zdanie teraz go zachwalaja! ciekaw jestem czy wypowiedza sie w tym temacie i przedstawia swoje nowe opinie : playa i ambroziak bez urazy :

    Odpowiedzi: 105| Ilość wyświetleń: 20000| Data: 2006-04-06 19:07:38| Liczba SOGów: 12

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}