Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: wioslarz, opinie, cwiczenia

Strona 1 z 1266

  • Wioślarz

    nadwagi i chciałem się wziąć za siebie : zastanawiałem się nad kupnem wioślarza, ale przedtem chciałem się poznać opinie uzytkowników. czy jest skuteczny czy przyjemnie się ćwiczy główny cel to schudnąć. biegać i jeździć na rowerze za bardzo

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 17616| Data: 2006-05-06 20:19:32| Liczba SOGów: 2
  • Cwiczenia Oporowe [ definicja oraz info]

    a rurka oporowa polega na zakładaniu gumek elastycznych, które stanowią opór dla ćwiczących mięśni. istnieją różne opinie na temat tego, który program ćwiczeń siłowych jest najlepszy. generalnie, najlepiej sprawdzonym sposobem rozwijania siły jest

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 29060| Data: 2006-08-26 20:57:27| Liczba SOGów: 1
  • MERIDA 15 - WASZE OPINIE ( tych co brali oczywiście)

    i skutki uboczne bo mi głównie zależy na odchudzeniu brzucha czekam na odpowiedz pozdrawiam 1 chodzi mi o opinie tych co to brali na temat tego preparatu merida 15 chce zżucić 3 4 kg kobieta lat 17 wzrost 166 waga 55

    Odpowiedzi: 54| Ilość wyświetleń: 98935| Data: 2007-05-04 15:52:56| Liczba SOGów: 2
  • Ćwiczenia ogólnorozwojowe w treningach bokserskich.

    wszystkich ćwiczących. podane niżej ćwiczenia usystematyzowane są zgodnie z zamierzonymi celami wychowawczymi. cwiczenia ogólnie rozwijające cwiczenia wyrabiające silę w celu ogólnego wyrobienia u boksera siły z powodzeniem można stosować

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 96572| Data: 2003-04-29 13:22:55| Liczba SOGów: 57
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 50716| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • Silownia i inne cwiczenia pod katem bjj.

    które mogą przydac sie osobym cwiczacym grappling, zwlaszcza bjj. na poczatek pare informacji wstepnych: 1 cwiczenia które opisze znam praktycznie z dwoch akademii, strefy walki i gracie barra wegry. znakomita ich wiekszosc pochodzi z gb. 2

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 25365| Data: 2006-11-18 00:36:54| Liczba SOGów: 18
  • [art] Ćwiczenia w ciąży i w okresie połogu

    gratuluje wszystkim zaciażonym , które postanowiły ćwiczyć w czasie ciąży. od razu przypominam, ze ciąża nie jest czasem w którym: budujemy formę, poprawiamy formę, próbujemy nowych dyscyplin, bijemy rekordy i zdobywamy nowe sprawności,

    Odpowiedzi: 77| Ilość wyświetleń: 194867| Data: 2008-11-21 12:48:40| Liczba SOGów: 63
  • Sprzęt na siłownię: Wady / Zalety / Opinie.

    dlatego postanowiłem ułatwić sprawę w wyborze takim ludziom poprzez założenie tematu, w którym będą mogli zobaczyć opinie użytkowników o danym sprzęcie. w temacie prosiłbym o wypowiedzi użytkowników którzy sami ćwiczą na danym sprzęcie bądź

    Odpowiedzi: 39| Ilość wyświetleń: 62798| Data: 2011-03-01 19:01:00| Liczba SOGów: 11
  • [art] Plany treningów i ćwiczenia z piłką (swiss ball) i hantelkami nie tylko

    poniższy artykuł przedstawia ćwiczenia z piłką swiss ball i sztangielkami, które można wykonywać w domu, mogą być one zarówno podstawa treningu jak i jego urozmaiceniem. proponuje również cztery rożne treningi o zwiększającym się poziomie

    Odpowiedzi: 66| Ilość wyświetleń: 128924| Data: 2008-09-27 10:54:58| Liczba SOGów: 95
  • Ćwiczenia stosowane w treningu wyciskania

    na skosie do góry,pompki na poreczach.to one dają podstawy siły i buduja baze do pobijania rekordów.inne cwiczenia pomagają przełamać martwe punkty w ruchu sztangi,budują siłe mięsni pomocniczych a przede wszystkim różnicują bodźce co skutkuje

    Odpowiedzi: 104| Ilość wyświetleń: 77745| Data: 2003-01-22 19:05:36| Liczba SOGów: 34
  • bolący kręgosłup...porady i łatwe ćwiczenia

    jak ulżyć bolącym plecom czy zastanawialiście się państwo dlaczego bolą nas plecy obawiam się, że dopiero wówczas kiedy ból kręgosłupa jest bardzo dokuczliwy. pomyślmy! czy zawsze chodzimy wyprostowani czy nosimy zakupy w dwóch rękach

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 169882| Data: 2004-10-04 23:14:32| Liczba SOGów: 8
  • PLYOMETRIA - KONCEPCJA TRENINGU. ĆWICZENIA. EXPLOZYWNOŚĆ I DYNAMIKA!

    tekst powstał na podstawie znakomitej książki muay thai the art of fighting autorzy: yod ruerngsa, khun kao charuad i james cartmell. tłumaczenie: _knife_ 1. budowanie eksplozywności chcesz wyzwalać jak największą energię w jak najkrótszym

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 44017| Data: 2005-06-09 17:03:54| Liczba SOGów: 26
  • Ćwiczenia na wyskok

    opisany tu trening powstał na podstawie własnych doświadczeń, literatury i wielogodzinnych poszukiwań w internecie zapraszam do linków . głównym jego założeniem jest poprawa wyskoku, szybkości i wytrzymałości siły nóg, a także ogólna poprawa

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 57981| Data: 2005-09-06 21:16:45| Liczba SOGów: 1
  • Ćwiczenia ogólnorozwojowe i ich podział!!

    sprawnośc ogólna to zespół umiejętności i predyspozycji ruchowych stanowiących podstawę, na której powinna rozwijać się i doskonalić wybrana przez siebie specjalizację. im dyscyplina konkurencja jest bardziej złożona technicznie i motorycznie,

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 77831| Data: 2006-03-02 11:57:59| Liczba SOGów: 14
  • TRENING CORE - ćwiczenia stabilnosci ogólnej

    ćwiczenia stabilności ogólnej popularnie zwane na świecie core stability exercise, pozwalają na wzmocnienie gorsetu mięśniowego otaczającego tułów zarówno z przodu i z tyłu. inaczej nazywane są także mięśniami rdzenia, ponieważ stanowią solidną

    Odpowiedzi: 60| Ilość wyświetleń: 38001| Data: 2010-05-12 11:30:35| Liczba SOGów: 11
  • Orbitrek czy wioślarz

    witam serdecznie! od wielu już lat uprawiam sport, jestem instruktorem sztuk walki. niestety jakieś 4 lata temu na zawodach rozwaliłem oba kolana nokaut przez kopnięcie w rzepkę i od tamtej pory nie mogę biegać ani obciążać stawów. ćwiczenia

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 8320| Data: 2011-08-26 18:02:40| Liczba SOGów: 0
  • ćwiczenia rano na czczo czy wieczorem?

    witam wszystkich, w ciągu ostatnich czterech miesięcy schudłam 12 kg, będąc na diecie 1000kcal. właściwie osiągnęłam już swój cel mam 23 lata, obecnie ważę 53kg przy wzroście 155cm . pozostałe 2 3 kg chciałabym zrzucać powoli i stopniowo dzięki

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 29007| Data: 2004-08-01 14:22:37| Liczba SOGów: 0
  • Jak dobierać ćwiczenia - czyli jak się nie narobić a...urosnąć

    witam ponownie naszło mnie na napisanie tego postu, bo moim skromnym zdaniem mnóstwo osób bezsensownie dobiera ćwiczenia popełniając podstawowe błędy, które postaram się teraz wskazać. nie jest to odkrycie ameryki i temat się przewija dość

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 21468| Data: 2006-05-01 05:13:28| Liczba SOGów: 26
  • Ćwiczenia na talię osy dla wszystkich...artykuł

    sie spodoba proszę o soga 1 ...]artykuł skierowany dla kobiet ale nie tylko...... żródło http://wdziek.info/cwiczenia_na_talie_osy.html

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 35878| Data: 2007-06-09 20:26:54| Liczba SOGów: 1
  • [art] Ćwiczenia dynamiczne by georgu (dynamika)

    kto może wprowadzić ćwiczenia dynamiczne do swojego treningu ćwiczenia te mogą być wykorzystywane przez osoby posiadające już pewien staż w treningach siłowych. nie powinny być stosowane przez osoby z krótkim stażem. po co nam ćwiczenia

    Odpowiedzi: 17| Ilość wyświetleń: 20152| Data: 2007-12-27 13:43:21| Liczba SOGów: 19

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}