Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: wioslarz, opinie, cwiczenia

Strona 1 z 684

  • Silownia i inne cwiczenia pod katem bjj.

    które mogą przydac sie osobym cwiczacym grappling, zwlaszcza bjj. na poczatek pare informacji wstepnych: 1 cwiczenia które opisze znam praktycznie z dwoch akademii, strefy walki i gracie barra wegry. znakomita ich wiekszosc pochodzi z gb. 2

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 26048| Data: 2006-11-18 00:36:54| Liczba SOGów: 18
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 11338| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    witam, chciałbym przedstawić wam swoj plan treningowy, diete, suplementacje. licze z waszej strony na sugestie, opinie co mam zmienic, co dolozyc, co ograniczyc,co tak, co nie itd. bede wdzieczny za pomoc i opinie kazdego z was.

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1288| Data: 2013-08-24 20:44:59| Liczba SOGów: 0
  • Wioslarz-jakie partie miesni na nim?

    no własnie mam wioslarz a niewiem jakie partie miesni sie na nim cwiczą!aha i czy są jakies kombinacje cwiczenia na nim,czy tylko jedna

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 7923| Data: 2005-08-20 13:34:52| Liczba SOGów: 0
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 13055| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • Wioslarz co mi da to urzadzenie w moim przypadku?

    witam czy wioslarz jest tylko dla tych co chca schudnac mam 175cm , 71 kg , 100cm w klatce , czy to urzadzenie wplynie jakos na moja

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3380| Data: 2005-12-26 16:56:55| Liczba SOGów: 0
  • podstawowe cwiczenia do wykorzystania w HST

    w opadzie, rozpietek, szrugsow, uginan w oparcjiu o kolano, prostowan w opadzie, itp. prosze o wasze sugestie i opinie

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1903| Data: 2006-02-14 12:20:34| Liczba SOGów: 2
  • Agencje pracy w waszych miastach,opinie która git albo shit i co oferują

    tam ale przez premiera znajomość języka by dostać prace powiedzmy ze komunikatywny 15 bardziej rosyjski sie przyda. opinie o tej agencji nie są pozytywnie,niedawno na internecie była jakaś petycja bojkotująca poczynania tej agencji ale nie mogę

    Odpowiedzi: 49| Ilość wyświetleń: 10909| Data: 2011-05-05 16:50:38| Liczba SOGów: 3
  • Cwiczenia Oporowe [ definicja oraz info]

    a rurka oporowa polega na zakładaniu gumek elastycznych, które stanowią opór dla ćwiczących mięśni. istnieją różne opinie na temat tego, który program ćwiczeń siłowych jest najlepszy. generalnie, najlepiej sprawdzonym sposobem rozwijania siły jest

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 29716| Data: 2006-08-26 20:57:27| Liczba SOGów: 1
  • OXAVAR + TESTOSTERON PROLONGATUM? Pierwszy cykl, prośba o opinie

    opakowania były naderwane co mnie lekko martwi :/ ktos tez tak miał jednak przegladajac inne posty przewazaja opinie ze sama oxa niewiele mi da siła, lekkie ubicie ale praktycznie bez zwiększenia masy. poza tym niewiele jest osób które

    Odpowiedzi: 22| Ilość wyświetleń: 2935| Data: 2011-10-14 00:25:53| Liczba SOGów: 1
  • Clenburexin wasze opinie

    witam zamierzam zakupic ten produkt mam prosbe do osob ktore stosowly clenburexin o opinie oraz jakie efekty uzyzkaliscie stosujac ten spalacz dzieki 3

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 93194| Data: 2008-06-21 10:01:39| Liczba SOGów: 2
  • Napalm- opinie

    2009/20090729213221 nic nie mogę znaleść o tym specyfiku. jakieś opinie ktoś stosował z forum informacja zywieniowa wielkosc porcji: 1 kapsulka ilosc porcji w opakowaniu: 60

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 9616| Data: 2009-07-29 21:32:21| Liczba SOGów: 1
  • Dieta-masa-redukcja/ Cwiczenia // czy jest sens?

    piatek barki nogi sobota: przerwa niedziela biegi na powietrzu. ok 30 50min. proszę o opinie na temat tego planu. dodam jeszcze, że mógłbym po jakimś treningu dorzucić aeroby, lecz nie wiem czy jest sens. planuje zakup

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 1060| Data: 2013-02-15 11:16:35| Liczba SOGów: 1
  • Profesjonalny trening 4 dniowy poczatkujacy opinie !

    na modlitewniku 4x8 uginanie hantli stojac ze skretem 3x12 uginanie hantla w oparciu o kolano 3x10 brzuch 3 cwiczenia 2 dzien barki+kaptury+przedramie+brzuch barki wyciskanie sztangi za glowe 4x 12 10 8 8 wznosy hantli na

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1330| Data: 2011-01-26 21:17:29| Liczba SOGów: 0
  • Cwiczenia Oporowe- Definicja

    a rurka oporowa polega na zakładaniu gumek elastycznych, które stanowią opór dla ćwiczących mięśni. istnieją różne opinie na temat tego, który program ćwiczeń siłowych jest najlepszy. generalnie, najlepiej sprawdzonym sposobem rozwijania siły jest

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 4016| Data: 2006-07-08 17:23:05| Liczba SOGów: 1
  • Cwiczenia + spalacz tłuszczu ? Czy warto?

    czy to warto i czy dobrze bym zrobił gdybym wzioł ten spalacz mam 18 lat, waże 76kg i 177cm wzrostu. czekam na opinie

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 12577| Data: 2009-03-06 16:18:46| Liczba SOGów: 1
  • Moj trening na mase - Wasze opinie

    triceps i biceps. wykonuję po jednym ćwiczeniu na każdą partię, 3 4 serie plus rozgrzewkowa, 8 12 powtórzeń. cwiczenia w ogóle zaczynam od 10minut rowerka na rozgrzewkę i rozciągania i konczę 15 minutowym biegiem 3 kilometry na bieżni . zaraz

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 2821| Data: 2008-12-20 22:31:35| Liczba SOGów: 1
  • Trec cm3-dawkowanie,opinie

    na czczo i po treningu gdyz wtedy jest najwieksze zapotrzebowanie na kreatyne w tym miejscu prosze rowniez o wasze opinie o tym produkcie

    Odpowiedzi: 46| Ilość wyświetleń: 89260| Data: 2007-04-01 09:56:35| Liczba SOGów: 2
  • Bialko WPC80% - Ostrowia - opinie

    witam! chcialbym dowiedziec sie jakie sa wasze opinie na temat bialka wpc 80% otrowia. czy lepiej zaopatrzyc sie w ostrowie, czy raczej dolozyc troche wiecej i kupic

    Odpowiedzi: 71| Ilość wyświetleń: 54221| Data: 2005-06-19 20:29:56| Liczba SOGów: 7
  • ALLEGROWSKA dieta :) Wasze opinie...

    hej! ostatnio udało mi się pozyskać materiały sprzedawane na allegro.... chciałbym prosić was o opinie ... czy ta dieta jest dobra 7:30 posiłek 1 · 2 kromki pieczywa tostowego + 2 plasterki żółtego sera na

    Odpowiedzi: 7| Ilość wyświetleń: 1798| Data: 2005-02-28 00:35:42| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}