Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: wioslarz, opinie, cwiczenia

Strona 1 z 1282

  • Ćwiczenia ogólnorozwojowe w treningach bokserskich.

    wszystkich ćwiczących. podane niżej ćwiczenia usystematyzowane są zgodnie z zamierzonymi celami wychowawczymi. cwiczenia ogólnie rozwijające cwiczenia wyrabiające silę w celu ogólnego wyrobienia u boksera siły z powodzeniem można stosować

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 97034| Data: 2003-04-29 13:22:55| Liczba SOGów: 57
  • [art] Ćwiczenia w ciąży i w okresie połogu

    gratuluje wszystkim zaciażonym , które postanowiły ćwiczyć w czasie ciąży. od razu przypominam, ze ciąża nie jest czasem w którym: budujemy formę, poprawiamy formę, próbujemy nowych dyscyplin, bijemy rekordy i zdobywamy nowe sprawności,

    Odpowiedzi: 78| Ilość wyświetleń: 197839| Data: 2008-11-21 12:48:40| Liczba SOGów: 63
  • Ćwiczenia Tai Chi (Zaawansowani) - cz. 2

    cegła w treningu sztuk walki: przedstawione niżej ćwiczenia należą do dość trudnych, jednakże przy stopniowaniu trudności rozwijają wiele użytecznych umiejętności jakimi powinien charakteryzować się artysta sztuk walki. stosunkowo najprostsze z

    Odpowiedzi: 8| Ilość wyświetleń: 4873| Data: 2009-03-15 10:56:57| Liczba SOGów: 1
  • PLYOMETRIA - KONCEPCJA TRENINGU. ĆWICZENIA. EXPLOZYWNOŚĆ I DYNAMIKA!

    tekst powstał na podstawie znakomitej książki muay thai the art of fighting autorzy: yod ruerngsa, khun kao charuad i james cartmell. tłumaczenie: _knife_ 1. budowanie eksplozywności chcesz wyzwalać jak największą energię w jak najkrótszym

    Odpowiedzi: 37| Ilość wyświetleń: 44936| Data: 2005-06-09 17:03:54| Liczba SOGów: 26
  • [art] Plany treningów i ćwiczenia z piłką (swiss ball) i hantelkami nie tylko

    poniższy artykuł przedstawia ćwiczenia z piłką swiss ball i sztangielkami, które można wykonywać w domu, mogą być one zarówno podstawa treningu jak i jego urozmaiceniem. proponuje również cztery rożne treningi o zwiększającym się poziomie

    Odpowiedzi: 66| Ilość wyświetleń: 130302| Data: 2008-09-27 10:54:58| Liczba SOGów: 95
  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 10293| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Silownia i inne cwiczenia pod katem bjj.

    które mogą przydac sie osobym cwiczacym grappling, zwlaszcza bjj. na poczatek pare informacji wstepnych: 1 cwiczenia które opisze znam praktycznie z dwoch akademii, strefy walki i gracie barra wegry. znakomita ich wiekszosc pochodzi z gb. 2

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 25666| Data: 2006-11-18 00:36:54| Liczba SOGów: 18
  • bolący kręgosłup...porady i łatwe ćwiczenia

    jak ulżyć bolącym plecom czy zastanawialiście się państwo dlaczego bolą nas plecy obawiam się, że dopiero wówczas kiedy ból kręgosłupa jest bardzo dokuczliwy. pomyślmy! czy zawsze chodzimy wyprostowani czy nosimy zakupy w dwóch rękach

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 170904| Data: 2004-10-04 23:14:32| Liczba SOGów: 8
  • ACTIVLAB LEUCINE / EAA / BCAA XTRA - OPINIE O PRODUKTACH

    activlab za możliwość przetestowania w/w preparatów, zwłaszcza że nie spodziewałem się otrzymać pełnych puszek . opinie powyższe zamieściłem zgodnie z moimi wrażeniami, przekonaniami i wiedzą jaką posiadam. zmieniony przez faftaq w dniu

    Odpowiedzi: 41| Ilość wyświetleń: 12855| Data: 2011-03-31 20:06:05| Liczba SOGów: 8
  • plan, dieta, suplementacja -> jakosciowka, opinie? sugestie?

    witam, chciałbym przedstawić wam swoj plan treningowy, diete, suplementacje. licze z waszej strony na sugestie, opinie co mam zmienic, co dolozyc, co ograniczyc,co tak, co nie itd. bede wdzieczny za pomoc i opinie kazdego z was.

    Odpowiedzi: 20| Ilość wyświetleń: 1244| Data: 2013-08-24 20:44:59| Liczba SOGów: 0
  • Problem z redukcją po ciąży - dieta i ćwiczenia = efektów brak (2-3 miesiące)

    witam na forum pierwszy raz pojawiłam się 10 lat temu jak schudłam po ciąży ok 20kg i nie mogłam zrzucić ostatnich 10. wtedy ktoś nie pamiętam już z nicka podpowiedział mi dietę, trochę na temat ćwiczeń i poszło ok 1kg chudłam tygodniowo.

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 1023| Data: 2014-05-03 13:34:16| Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia na wyskok

    opisany tu trening powstał na podstawie własnych doświadczeń, literatury i wielogodzinnych poszukiwań w internecie zapraszam do linków . głównym jego założeniem jest poprawa wyskoku, szybkości i wytrzymałości siły nóg, a także ogólna poprawa

    Odpowiedzi: 14| Ilość wyświetleń: 58183| Data: 2005-09-06 21:16:45| Liczba SOGów: 1
  • Orbitrek czy wioślarz

    witam serdecznie! od wielu już lat uprawiam sport, jestem instruktorem sztuk walki. niestety jakieś 4 lata temu na zawodach rozwaliłem oba kolana nokaut przez kopnięcie w rzepkę i od tamtej pory nie mogę biegać ani obciążać stawów. ćwiczenia

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 8695| Data: 2011-08-26 18:02:40| Liczba SOGów: 0
  • Ćwiczenia na Wioślarzu

    witam, tydzień temu zakupiłem wioślarza hydraulicznego [url=http://www.ceneo.pl/showpicture.aspx productid=2164580]dokładnie taki[/url] i ćwiczę na nim co dziennie około 15 30 minut dziennie zależy od sił chciałbym dowiedzieć się od was na

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 6488| Data: 2012-01-22 14:04:56| Liczba SOGów: 1
  • Ćwiczenia ogólnorozwojowe i ich podział!!

    sprawnośc ogólna to zespół umiejętności i predyspozycji ruchowych stanowiących podstawę, na której powinna rozwijać się i doskonalić wybrana przez siebie specjalizację. im dyscyplina konkurencja jest bardziej złożona technicznie i motorycznie,

    Odpowiedzi: 19| Ilość wyświetleń: 78654| Data: 2006-03-02 11:57:59| Liczba SOGów: 14
  • Ćwiczenia Tai Chi (Podstawy) - cz. 1

    2009/20090213161615 *ćwiczenia tai chi* ćwiczenie na rozluźnianie i rozciąganie kręgosłupa oraz pleców: 1. stań prosto ze złączonymi stopami i rękami swobodnie wiszącymi wzdłuż tułowia. na wysokości podbrzusza spleć dłonie i wykonując wdech

    Odpowiedzi: 48| Ilość wyświetleń: 32446| Data: 2009-02-13 16:16:15| Liczba SOGów: 5
  • jak kopać mocno i wysoko: teoria i ćwiczenia - art

    jednym z głównych problemów osób ćwiczących sztuki walki jest brak elastyczności. w szczególności adepci kopanych sztuk i sportów walki chcą poprawić swoje rozciągnięcie nóg. aby kopać wysoko, luźno i bez ryzyka potrzebne są odpowiednie ćwiczenia.

    Odpowiedzi: 16| Ilość wyświetleń: 16405| Data: 2008-10-09 13:07:50| Liczba SOGów: 4
  • Wioślarz - na co dobry czy ktoś ma po jakim czasie efekty

    brzuszka tak delikatnie wyrzeźbić talię oraz wzmocnić ręce na co jeszcze jest dobry wioślarz będę wdzięczna za opinie

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 2081| Data: 2015-12-25 22:02:01| Liczba SOGów: 0
  • Cwiczenia Oporowe [ definicja oraz info]

    a rurka oporowa polega na zakładaniu gumek elastycznych, które stanowią opór dla ćwiczących mięśni. istnieją różne opinie na temat tego, który program ćwiczeń siłowych jest najlepszy. generalnie, najlepiej sprawdzonym sposobem rozwijania siły jest

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 29369| Data: 2006-08-26 20:57:27| Liczba SOGów: 1
  • TRENING CORE - ćwiczenia stabilnosci ogólnej

    ćwiczenia stabilności ogólnej popularnie zwane na świecie core stability exercise, pozwalają na wzmocnienie gorsetu mięśniowego otaczającego tułów zarówno z przodu i z tyłu. inaczej nazywane są także mięśniami rdzenia, ponieważ stanowią solidną

    Odpowiedzi: 60| Ilość wyświetleń: 38704| Data: 2010-05-12 11:30:35| Liczba SOGów: 11

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}