Wyszukiwarka


Znalezione artykuły pod frazą: wioslarz, opinie, cwiczenia

Strona 1 z 1272

  • 4 Test przed treningówek -opinie

    eph fruit blust w pozostałych paczuszkach jest po 1 porcji !! [color=red]w tym temacie wstawiamy tylko opinie [/color] oceniamy tak 1 nazwa 2 smak 3 pompa 4 pobudzenie 5 ogólne odczucia

    Odpowiedzi: 121| Ilość wyświetleń: 9156| Data: 2015-09-21 15:52:01| Liczba SOGów: 8
  • Orbitrek czy wioślarz

    witam serdecznie! od wielu już lat uprawiam sport, jestem instruktorem sztuk walki. niestety jakieś 4 lata temu na zawodach rozwaliłem oba kolana nokaut przez kopnięcie w rzepkę i od tamtej pory nie mogę biegać ani obciążać stawów. ćwiczenia

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 8432| Data: 2011-08-26 18:02:40| Liczba SOGów: 0
  • [art] Plany treningów i ćwiczenia z piłką (swiss ball) i hantelkami nie tylko

    poniższy artykuł przedstawia ćwiczenia z piłką swiss ball i sztangielkami, które można wykonywać w domu, mogą być one zarówno podstawa treningu jak i jego urozmaiceniem. proponuje również cztery rożne treningi o zwiększającym się poziomie

    Odpowiedzi: 66| Ilość wyświetleń: 129411| Data: 2008-09-27 10:54:58| Liczba SOGów: 95
  • Ćwiczenia na Wioślarzu

    witam, tydzień temu zakupiłem wioślarza hydraulicznego [url=http://www.ceneo.pl/showpicture.aspx productid=2164580]dokładnie taki[/url] i ćwiczę na nim co dziennie około 15 30 minut dziennie zależy od sił chciałbym dowiedzieć się od was na

    Odpowiedzi: 6| Ilość wyświetleń: 6452| Data: 2012-01-22 14:04:56| Liczba SOGów: 1
  • [art] Ćwiczenia w ciąży i w okresie połogu

    gratuluje wszystkim zaciażonym , które postanowiły ćwiczyć w czasie ciąży. od razu przypominam, ze ciąża nie jest czasem w którym: budujemy formę, poprawiamy formę, próbujemy nowych dyscyplin, bijemy rekordy i zdobywamy nowe sprawności,

    Odpowiedzi: 77| Ilość wyświetleń: 195821| Data: 2008-11-21 12:48:40| Liczba SOGów: 63
  • Wioślarz - na co dobry czy ktoś ma po jakim czasie efekty

    brzuszka tak delikatnie wyrzeźbić talię oraz wzmocnić ręce na co jeszcze jest dobry wioślarz będę wdzięczna za opinie

    Odpowiedzi: 13| Ilość wyświetleń: 1783| Data: 2015-12-25 22:02:01| Liczba SOGów: 0
  • Wioslarz-jakie partie miesni na nim?

    no własnie mam wioslarz a niewiem jakie partie miesni sie na nim cwiczą!aha i czy są jakies kombinacje cwiczenia na nim,czy tylko jedna

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 7768| Data: 2005-08-20 13:34:52| Liczba SOGów: 0
  • Wioślarz

    nadwagi i chciałem się wziąć za siebie : zastanawiałem się nad kupnem wioślarza, ale przedtem chciałem się poznać opinie uzytkowników. czy jest skuteczny czy przyjemnie się ćwiczy główny cel to schudnąć. biegać i jeździć na rowerze za bardzo

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 17678| Data: 2006-05-06 20:19:32| Liczba SOGów: 2
  • Ćwiczenia ogólnorozwojowe w treningach bokserskich.

    wszystkich ćwiczących. podane niżej ćwiczenia usystematyzowane są zgodnie z zamierzonymi celami wychowawczymi. cwiczenia ogólnie rozwijające cwiczenia wyrabiające silę w celu ogólnego wyrobienia u boksera siły z powodzeniem można stosować

    Odpowiedzi: 23| Ilość wyświetleń: 96711| Data: 2003-04-29 13:22:55| Liczba SOGów: 57
  • WIOŚLARZ? Domowa siłka poradzcie cos ;)

    kompletuje siłke domową, 1.chodzi o to że mam możliwość kupna takiego sprzętu: gryf 165cm cz chwytna 100cm obciazenie 40kg pozniej dokupie wiecej oraz wlasnie ten wioślarz. mogę to kupić za 150zł.ławke mam. 2.myślalem nad kupnem na allegro

    Odpowiedzi: 5| Ilość wyświetleń: 3393| Data: 2006-09-17 22:12:20| Liczba SOGów: 0
  • Wioslarz co mi da to urzadzenie w moim przypadku?

    witam czy wioslarz jest tylko dla tych co chca schudnac mam 175cm , 71 kg , 100cm w klatce , czy to urzadzenie wplynie jakos na moja

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 3116| Data: 2005-12-26 16:56:55| Liczba SOGów: 0
  • wioślarz opinie

    zastanawiam się nad kupnem wioślarza do ćwiczeń dla mnie i dziewczyny w celu zrzucenia paru kilogramów. trochę poczytałem i padło na wioślarza magnetycznego. w internecie najtańszy jest za około 320 zł model christopeit cambridge ii. używał

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1829| Data: 2015-01-19 14:56:07| Liczba SOGów: 0
  • Wioślarz. Concept 2 czy Kettler Coach E. POMOCY!

    witam! jestem nowym użytkownikiem tego wspaniałego forum i zwracam się z pytaniem do bardziej doświadczonych użytkowników. obecnie ważę 102kg przy 186cm wzrostu. nie ma co ukrywać ale przez ostatnie lata zapuściłem się i dostałem brzucha jednak

    Odpowiedzi: 12| Ilość wyświetleń: 7332| Data: 2011-01-12 21:25:46| Liczba SOGów: 1
  • wioślarz treningowy

    chciałbym sobie kupić do domu coś na aeroby i myślę o wioślarzu tak do 500zł, znalazłem wioślarz treningowy i magnetyczny nie wiem jaka jest różnica pomiędzy nimi i co bardziej opłaca się kupić.

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 8294| Data: 2010-06-05 00:46:52| Liczba SOGów: 0
  • Cwiczenia Oporowe [ definicja oraz info]

    a rurka oporowa polega na zakładaniu gumek elastycznych, które stanowią opór dla ćwiczących mięśni. istnieją różne opinie na temat tego, który program ćwiczeń siłowych jest najlepszy. generalnie, najlepiej sprawdzonym sposobem rozwijania siły jest

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 29151| Data: 2006-08-26 20:57:27| Liczba SOGów: 1
  • Dieta+Ćwiczenia // Redukcja masy + mięśnie CEL - dobra sylwetka

    witam jeste mnowy na forum i chciałbym zasięgnąć porady odnośnie spalenia mojej tkanki tłuszczowej , wyrobienia kawałka dobrego mięska a mam do tego predyspozycje i mobilizacje : aktualnie jestem w trakcie redukcji tkanki tłuszczowej. udaje

    Odpowiedzi: 11| Ilość wyświetleń: 5400| Data: 2012-05-22 13:31:46| Liczba SOGów: 0
  • Wioślarz a chondromalacja

    witam, miałem robioną 2 miesiące temu artroskopię i przeszczep komórek macierzystych z powodu chondromalacji kolana. powodem uszkodzeń chrząstki była lateralizacja niewłaściwy tor ruchu rzepki. lekarz stwierdził, że mam za słabo rozwiniętą głowę

    Odpowiedzi: 21| Ilość wyświetleń: 5288| Data: 2011-01-12 14:25:20| Liczba SOGów: 0
  • Wioślarz na aeroby ?

    niestety zaczyna sie powoli robic chlodno i kombinuje jak moglbym odwalac cardio w domu. i tu moje pytanie czy wioslarz magnetyczny z kolem zamachowym, nada sie na aeroby, da rade na nim gubic fat od razu mowie ze rower stacjonarny odpada.

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 2464| Data: 2011-09-21 20:51:21| Liczba SOGów: 0
  • Wioślarz pomocy!

    hej czy ktoś wie,czy moge dokupić same zaciski plastikowe do wioślarza. jeśli tak to gdzie kupiłam sobie wioślrza firmy kettler używanego i podczas ćwiczeń zauważyłam ze czasem zsuwają się pokrętła. nie wiem czy tak ma być, czy może wioślarz

    Odpowiedzi: 4| Ilość wyświetleń: 1923| Data: 2007-08-09 21:12:15| Liczba SOGów: 0
  • wioślarz lub bieżnia na redukcję - sens i modele + wzmocnienie kręgosłupa

    cześć, mam 26 lat i nadwagę spowodowaną złą dietą i braniem leków na sterydach astma . o ile z dietą planuję wybrać się do dietetyka w przyszłym tygodniu tutaj problem jest bardziej skomplikowany poniważ jestem na diecie wegańskie to na drugi

    Odpowiedzi: 9| Ilość wyświetleń: 1453| Data: 2015-11-15 18:24:20| Liczba SOGów: 0

Znalezione produkty w sklepie:

{{ p.Nazwa | truncate: 25 }}

{{ p.Opis }}

Cena: {{ p.Cena }}